Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 740
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 675
И аз мисля така. Прави впечатление огромната разлика между нещата, които споделят на интервютата, когато са сами

# 676
В Мерал има една добрина, по детски пухкавото му лице и чаровна усмивка, предизвикват асоциация с кукла-бебе, с която всички обичахме да си играем като малки.

Мдам, но само тогава! На мен специално, Мерал не би ми привлякал вниманието.

# 677

Дали ще е под наем или ще плаща ипотека е едно и също. Важното е, че може да си позволи този разход, има професия и си работи по специалността (финансов консултант) и с това показва, че може да се грижи за едно евентуално бъдещо семейство.

# 678
Вики, веднага го качват епизода, мисля половин час след излъчването някъде.

# 679
  • Terra incognita
От чужбина става ли?

# 680
  • Обран бостан ;)
Вокса не е на годините на Зарко, но е по-зрял от него поне в общуването. Не вярвам и да опипва жените така нито пред камера, нито зад нея.

Сигурен съм, че е така, но от личния си опит съм останал с впечатление, че жените не харесват мъже, които само ги гледат и преглъщат.

# 681
От чужбина става ли?
Не, от чужбина става в dailymotion.

# 682
  • София
Вокса не е на годините на Зарко, но е по-зрял от него поне в общуването. Не вярвам и да опипва жените така нито пред камера, нито зад нея.

Сигурен съм, че е така, но от личния си опит съм останал с впечатление, че жените не харесват мъже, които само ги гледат и преглъщат.

Ключовото е от "личен опит". Като изключим, че Al_Bundy е лисан... Личните ти впечатления създават характера ти, затова си такъв. Параграф 22.

# 683

За всичко си има време и място. По време на сериозен разговор, в магазина за мебели, докато се опитваш да свършиш нещо и докато те снимат - не попадат в тази категория.

# 684
Кви са тия мошеници? Neutral Face
Снощи още в 19ч. се строих с тристепенно меню, облякох официалния анцуг и нагласих плик с парици. Заседнахме с ММ, щото тежка сватба ни чака. Те дет се казва - Юлка и Мишо, са ми вече като роднини, всичко знам за тях.
 Мъж ми окапа рано, че днес бил командировка в Добрич (сложих му торбичка, ако се завърти край Мералкови). А аз чаках, чаках...поне да видя как Таня шляпва един тефтер зад врата на Зарко. Скукааа.

# 685
В Мерал има една добрина, по детски пухкавото му лице и чаровна усмивка, предизвикват асоциация с кукла-бебе, с която всички обичахме да си играем като малки.
Мдам, но само тогава! На мен специално, Мерал не би ми привлякал вниманието.
Той и мой тип не е като мъж, но бих го имала за приятел. Просто изглежда добър човек.

# 686
  • София
Интимният контакт не е демонстрация, той е вътрешна необходимост, когато сте насаме.

# 687
А забеляхте ли в промото докато Мишо вървеше към олтара как примляскваше. Дъвка ли дъвчеше или е някакъв тик...

# 688

Не и по всяко време от денонищието и във всяка една ситуация. Става страшно досадно дори

# 689
Да, забравих да отбележа и най-привлекателната черта на Мерал-добротата му!За брак ,това е мъжът,лошите момчета са за други работи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт