Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 737
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 690
Интимният контакт не е демонстрация, той е вътрешна необходимост, когато сте насаме.

В случая в Ивана и Мерал не важи според мен.

# 691
  • София
Интимният контакт не е демонстрация, той е вътрешна необходимост, когато сте насаме.

Коментирах Лисан. А при Мерал по-нормалното е Ивана да си подаде устните, не бузата, ако са си станали близки. В този случай нейното е демонстрация и неестествено поведение.

# 692
Скрит текст:

Коментирах Лисан. А при Мерал по-нормалното е Ивана да си подаде устните, не бузата, ако са си станали близки. В този случай нейното е демонстрация и неестествено поведение.

Грешно съм разбрала. Извинявай!

# 693
Вокса не е на годините на Зарко, но е по-зрял от него поне в общуването. Не вярвам и да опипва жените така нито пред камера, нито зад нея.

Сигурен съм, че е така, но от личния си опит съм останал с впечатление, че жените не харесват мъже, които само ги гледат и преглъщат.

Ей това много ми напомни виждането на бай Заре, че за да станеш симпатичен на една жена, трябва непрекъснато да я лазиш, постоянно да си обвил пипала около нея и да не й даваш дъх да си поеме от изобилна и фалшива нежност.
Не мога да се отърва от усещането, че тукашния Ал Бънди и бай Заре са един и същи човек, сори, ако греша.

# 694
  • Варна
Не мога да схвана, какво ви кара да си мислите, че Бънди е Зарко?

# 695
  • София
Не мога да схвана, какво ви кара да си мислите, че Бънди е Зарко?
Очевидно е.

# 696
Бънди е Лисан, колко w00x е с фейк снимки.

# 697
Не е.Неговите смешки за разлика от  на Заро ,са смешни.Simple Smile

# 698
  • София
Сега ще ме карате да ви показвам доказателства и да хакерствам. Simple Smile ... Аз съм 100% сигурна, че Бънди е Лисан,  щом за вас не е - ОК. Питайте го за приятеля му.

# 699
Сега ще ме карате да ви показвам доказателства и да хакерствам. Simple Smile ... Аз съм 100% сигурна, че Бънди е Лисан,  щом за вас не е - ОК. Питайте го за приятеля му.
може ли тея доказателства заедно с другите, че Юлия и Мишака са си писали преди сватбата?

# 700
Таня не я разбирам вече, честно. Или играе страшни театри, или наистина няма идея как да си отстоява нейното. Като разсъждава пред психаролозите, е готова сама себе си да закове на кръста, но не и да каже открито, че Лисун не я кефи, не е това, което търси и просто НЯМА да стане. Все в себе си копае, все нещо тя не го била разбрала, не излизало от нея това, което се очаква да видим като външен израз, хумор нямала, не знам какво. Абе жена, кажи си, че тоя те дразни с това и това, не си пасвате тук и там, какво му се пънеш и правиш мили очи, той вече хоро играе на главата ти!

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 14:18 от tuali

# 701
Веждите на Юлия са твърде тънки (и устните) и това придава една мраморна студенина на лицето ѝ. Има жени, които не са красиви, но имат топлота и живот в себе си, имат излъчване и присъствие, и никой не забелязва малките физически несъвършенства заради това. А тя все едно е восъчна фигура. Няма живец и светлина в нея. Докато в Мишо има нещо топло, въпреки че не е красавец по общоприетите стандарти. Има някакъв уют около този мъж. Така ги виждам аз за момента.
Съответно в Ивана има младост и непокорство, а това е достатъчно, за да направи впечатление. Не коментирам другите и качества. В Мерал има една добрина, по детски пухкавото му лице и чаровна усмивка, предизвикват асоциация с кукла-бебе, с която всички обичахме да си играем като малки.
Светозар излъчва нечистоплътност - както физическа, така и душевна.
В Таня има някаква меланхолия, движение по течението, примиреност, каквото дойде, тя ще се опита да се нагоди. Няма енергия, няма страст към живота, който е спечелила в тежка битка със съдбата.
Всеки човек е отделна вселена, затова всички хора са различни. Не ги съдя за това, че са такива, просто си ги обяснявам за себе си.

Трябваше да ви вземат като специалист в предаването. И го казвам съвсем сериозно. Коментарът ви е по -
 точен от всичко изказано от така неречените специалисти.

# 702
Бънди, пусни ни и ти една снимка Wink

# 703
  • Пловдив
може ли тея доказателства заедно с другите, че Юлия и Мишака са си писали преди сватбата?

И аз държа да видя това Innocent

# 704
  • Обран бостан ;)
Вокса не е на годините на Зарко, но е по-зрял от него поне в общуването. Не вярвам и да опипва жените така нито пред камера, нито зад нея.

Сигурен съм, че е така, но от личния си опит съм останал с впечатление, че жените не харесват мъже, които само ги гледат и преглъщат.

Ей това много ми напомни виждането на бай Заре, че за да станеш симпатичен на една жена, трябва непрекъснато да я лазиш, постоянно да си обвил пипала около нея и да не й даваш дъх да си поеме от изобилна и фалшива нежност.
Не мога да се отърва от усещането, че тукашния Ал Бънди и бай Заре са един и същи човек, сори, ако греша.

Ако прочетете по-внимателно ще видите, че изрично е уточнено, че не се пипа нито пред, нито зад камера. С една дума - никога.

Ако вярвате, че Вокс си държи всички снимки при приятел няма никакъв смисъл да се опитвам ви убеждавам, че не съм Светозар.

Общи условия

Активация на акаунт