Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 726
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не знам дали имам моралното право да поствам тук доказателства, че: Ал Бънди е Светозар, а новата двойка са си познати от Фейсбук. Оставям на вас преценката дали да ми вярвате.

# 706
  • София
Вокса не е на годините на Зарко, но е по-зрял от него поне в общуването. Не вярвам и да опипва жените така нито пред камера, нито зад нея.
Сигурен съм, че е така, но от личния си опит съм останал с впечатление, че жените не харесват мъже, които само ги гледат и преглъщат.
Ключовото е от "личен опит". Като изключим, че Al_Bundy е лисан... Личните ти впечатления създават характера ти, затова си такъв. Параграф 22.
Ако Al_Bundy е Лисан, то освен всички зверски неприятни качества, които притежава, явно е и мазохист, щото какъв трябва да си, за да четеш толкова "комплименти" за себе си и още да продължаваш... дори направо е психопатско... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Бих го разбрала, ако можеше поне да разчита на пипаж... Joy

# 707
  • Terra incognita
Е, Монако, хвърляш тук някакви бомби и после нямала морално право. И аз мога да кажа, че съм сигурна, че си Ева Кулева и имам доказателства, ама не е морално да ги представям, ама вие бъдете сигурни, че е така, защото АЗ ви го казвам. Мислиш ли, че някой ти вярва?

# 708
А защо сте (не всички, спокойно) толкова мнителни спрямо някои потребители в темата? Чудо голямо, ако се окаже, че са някой от участниците.
Сума ти страници в разни съмнения, вместо забавления!

# 709
  • София
art deco, може да има стратегия. Да създаде добър имидж тук (въпреки че не виждам разлика в мисленето му с това на Лисан) и после да си признае, че е той. Но е учудващо, че малко хора забелязват кой прозира.
VickyTaylor, наистина не ме интересува дали някой тук ми вярва.

# 710
Не знам дали имам моралното право да поствам тук доказателства, че: Ал Бънди е Светозар, а новата двойка са си познати от Фейсбук. Оставям на вас преценката дали да ми вярвате.

Аз не съм съгласна, че са едно и също лице, защото  тук няма  по-голям критик на Лисановите действия от мен, а Ал Бънди харесва  някои мои постове.
Ако бяха едно и също лице, то той би затаил  персонална неприязън като цяло към моя профил и това би било нормална реакция. А диалогът си ни върви нормално.

# 711
  • София
Walnuss, ОК, ти смяташ, че не е. Simple Smile

# 712
И какво като е Лиско? Толкова ли е важно?
Ал Бънди, що не се кръсти Кевин Костнър?

# 713
art deco, може да има стратегия. Да създаде добър имидж тук (въпреки че не виждам разлика в мисленето му с тази на Лисан) и после да си признае, че е той. Но е учудващо, че малко хора забелязват кой прозира.
VickyTaylor, наистина не ме интересува дали някой тук ми вярва.

Драга Монакска принцесо,
за втори път ме разочаровате с дедукцията си. Кратките коментари са Ви силна страна, но влизането в дълбоки води Ви обърква. Недейте така сама да слизате от нивото си!

Опссс! Обърках адресата. И най-мъдрият си е малко прост. Аз още повече.

# 714
  • София
Walnuss, не те разбрах, но няма значение.

# 715
тогава какво занимаваш аудиторията с алабалистики Simple Smile

# 716
  • Terra incognita
Монако, ако не ти пукаше дали някой ти вярва, нямаше да пускаш тия бомби с доказателствата.
Но в края на краищата, повечето сме тук, за да се забавляваме, а не да се правим на Шерлок Холмс и да развиваме никому ненужни конспиративни теории.
Ако някой се представя за друг, си е лично за негова сметка и не виждам с какво може да ме касае това. Същото важи и за младоженците.

# 717
И какво като е Лиско? Толкова ли е важно?
Ал Бънди, що не се кръсти Кевин Костнър?

Момент, момент. Тук наистина има резон - афинитет към холивудски персонажи - Костнър, Ал Бънди.. Това вече е  аргумент за повишено внимание.

# 718
Е, то така всеки може да хвърли бомба и да замете после...
За мен Бънди не е Светозар.

# 719
  • София
Монако, ако не ти пукаше дали някой ти вярва, нямаше да пускаш тия бомби с доказателствата.
Но в края на краищата, повечето сме тук, за да се забавляваме, а не да се правим на Шерлок Холмс и да развиваме никому ненужни комспиративни теории.
Ако някой се представя за друг, си е лично за негова сметка и не виждам с какво може да ме касае това. Същото важи и за младоженците.
Точно така. Казах мнението си, вие искате доказателствата. Не съм Шерлок Холмс, а потребител във форума.

Общи условия

Активация на акаунт