Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 680
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 080
@w00x
Tи сам си го написал - до техника е. На някои хора това им е страстното целуване просто, всичко е индивидуално. Стига на тях да им е хубаво, всякак е позволено. А тук всички видяхме, че дървени или не, на Мишо поне целувките му харесаха, че и за още питаше... Буквално. Simple Smile

Не бе, Bubi, не е нескромен. Просто е честен и открит. Grinning   

# 1 081
Служебното лице май е подпийнала, весела жена.Joy
Пийнала, или не, това беше първото бракосъчетание извършено с чувство, ентусиазъм и най-вече живец, от  длъжностното лице!😁😁😁 Така, че, аз съм доволна!
Прекрасна сватба, прекрасни младоженци, харесаха се, забавляваха се!
Ама, както си и мислих, гостите преди да видят младоженеца, много се зарадваха на кума😄😄😄!
Смърфиетке, твой си е! Ние просто признаваме, твоя добър вкус!
Както и неговия-прекрасна си, и много нежна!👍👏😀

# 1 082

Не бе, Bubi, не е нескромен. Просто е честен и открит. Grinning   
А,той лека полека, ще си каже и майчиното мляко,както е почнал с тази откритост.Може и да си го е казал вече 😁.Първите няколко теми не съм ги чела и не съм запозната много с историята на лицето.Ма лошооо няма,човек да е открит и честен.Това са все хубави качества.

# 1 083
  • София
Ох, много се смях със Зарко Бомбата снощи. Трябваше да му изберат по-разтропана булка, че да му импонира на инфантилността и простотията.

Искрено се надявам да се получи между Мишо и Джулката. Дават добра заявка. Дано не са си помислили, че езерото Комо не се намира някъде покрай Коми. Joy Когато разберат, че е в Италия, ще останат приятно изненадани. Може и да срещнат бай Джордж Клууни, нали има къща там.

# 1 084
Гледам, и във фейса за кума питат Grinning

# 1 085
Имахте резерви към методите на Кукулева, но ето - ровенето в гардеробите помогна! Даже се оказа решаващо. На, на другите като не им гледаха гардеробите, да се развеждат сега!
Вярно, има общи интереси - и двамата имат плюшки, тя обича спорта, той има колело, ама и при другите беше така. В гардеробите беше разликата, в гардеробите! То не може хем да си стискаш гардероба, хем да имаш щастлив брак. Или едното, или другото.

# 1 086
Снощи докато гледахме и мъжът ми също попита, ако аз съм cе запознала с някого току що, дали мога да го целувам така. Ако знаеше, че като го видях за първи път, можех и да го изям даже... 😆
Скрит текст:
И защото пак споменавате зодиите - понасям от сърце стрелци, водолеи и риби на първо място, везни-жени и мъже-овни. С другите не ми се получава все нещо. Лъвовете ме дразнят със саможивото си самочувствие. Девите са ми тотал щета. Жените овни ми иде да ги хлопна с лопатата по главата. Раци (простете булка и кума) - не и двата пола. Козирог да не видя. Остана ли още някоя? А, скорпион - ами, може до някъде. За телеца си казах. Във фамилията ни, естествено има от всички и всички са ми близки и много ги обичам. Това са основно чувства към познати, колеги, съученици от някога, с които си се знаем и сега. Присъстващите винаги са изключение! 💐

# 1 087
  • София
Мисля, че Мишо разби на пух и прах твърденията, че Никифор е "средностатистически български мъж на 41-42 години".

# 1 088
Северната част на езерото Комо е в Швейцария. Предполагам, че ще отседнат в Беладжо. Може да.ги заведат до Монца, Милано или Бергамо. Ще видим. От крайезерните градове харесвам Лекко и не харесвам Комо. Над град Комо е село Брунате където последно е живял и починал Пенчо Славейков. Предполагам, че ще ги заведат там.
Джордж Клуни не вярвам да го видят. Италианците са мнохо любопотни и видят ли известна личност я подгонват, като стадо  овце. Не вярвам Джордж Клуни да си го причини.

# 1 089
Имахте резерви към методите на Кукулева, но ето - ровенето в гардеробите помогна! Даже се оказа решаващо. На, на другите като не им гледаха гардеробите, да се развеждат сега!
Вярно, има общи интереси - и двамата имат плюшки, тя обича спорта, той има колело, ама и при другите беше така. В гардеробите беше разликата, в гардеробите! То не може хем да си стискаш гардероба, хем да имаш щастлив брак. Или едното, или другото.
[/quote
Разсмя ми утрото, бръмчилка!

# 1 090
Пак не можах да ви изчета Simple Smile
Първото нещо, което ме подразни е млященето на Мишо като крава.
В първите коментари на младоженците Мишо каза, че е много красива, Юлето че е притеснен или нещо в този контекст. Според мен тя не го хареса от пръв поглед така да се каже и си помогна с алкохол.
Няколко пъти дадоха близък план на целувките, еми много гнусно,на Мишо устата му като здървена Confounded
Няма да се учудя ако изконсумират брака в първата брачна нощ след доволното количество алкохол. Накрая Юлето примигаше на парцали Simple Smile
Зарко и Танчето ме размяха снощи.

# 1 091
Walnuss, благодаря, че ми спести четенето назад 🤗
Сега и аз съм по- спокойна. Щом са се 'аресали и най- важното, щом ВИЕ сте ги 'аресали, няма какво повече да питам 😁. Значии, така си я гърчихме тая Ева Кокулева, ама нека, да си знае за друг път. Смърфита, ясно, че е готина мацка, то си личи по приказките й.
 Лиско натюр в басейна? Сигурни ли сте, че всички колеги, тук, все още са добре с очите? Това трябва да е било доста травмираща гледка.

Някой писа, че пуснали Лиско да оплакнем очите. Те щяха да се възпалят от гледката, ако не беше толкова комично и забавно. Таня му беше тренер в басейна и го тегли и го тренира на сухо и мокро, къде затваря очи, къде ги извърта, издържа му тренировката. А той не спря да повтаря, че във водата можел да прави само БОМБА. Аз не знам какво е това , но очевидно  е някаква простотия познавайки маниера му вече.
Водата в басейна сякаш изми част от саркастичния хумор на Лиско, той дори прояви самоирония, имам малко надежда и за него, че ще стане добър съпруг.

# 1 092
Като си помисля, че цяла седмица сега нищо и половина и спекулации...
Юлия не знам колко беше фиркана, май до козирката...чак и за бебета заговори...ин вино веритас. Mr. Green

# 1 093
  • Обран бостан ;)
За епизода снощи - булката беше на талпа. От личен опит в това състояние почти всеки от противоположния пол е привлекателен. Надявам се като изтрезнее напълно, тоест след медения месец, отношението и към брака да е същото. За жалост не успях да доловя емоция в нея. Дано да е от камерите.

Младоженеца - няма как да не е доволен. Водят му мацка на крака, плащат му масрафа по сватбата и медения месец - дюшеш.

Желая му успех защото след като екипа си тръгне булката ще очаква всичко това от него. 

Относно някои коментари.

Казват, че нивото на цивилизованост личи по отношението към различните. Ако това е вярно повечето от коментиращите са далеч от всякаква цивилизация или живеят в криворазбрана такава.

Няма да питам коя от вас е водила лични тренировки на съпруга си защото ще се окаже, че всичките ги третирате като старшина-новобранци.

Боже, кви котки? Оф, отказвам да се напъвам.

За котките - ще обясня след малко.

# 1 094
СТо процента са изконсумирали брака първата нощ. Личеше си по погледите им от сутринта в промото. 😃

Общи условия

Активация на акаунт