Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 745
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 320
Зададох въпроса не защото някой специално харесва мръсни, жълти, развалени зъби, а какви изводи да си правим за човек, само защото се е родил с хубави и здрави зъби - като Мишо и Юлка.
Там е работата, че аз не похвалих на Юлия зъбите и усмивката.

И от мен дебел котьо.
Скрит текст:

# 1 321
 Василена Меркантилова  bowuu

# 1 322
  • Пловдив
Василена Меркантилова  bowuu

Като спомена Василена, одеве гледах малко от епизода, в който казват на майките си, че се развеждат. Дадоха малко кадри от сватбата им. Много ми стана жал за Никифор, още като я видя се усети несигурен в себе си, с недостатъчни качества за нея и като да му се искаше да избяга, просто знаеше какво ще следва. Много, много тъпо, защото тя не е кой знае какво. Сигурно вече сте ги обсъдили, ама съм нова в темата, да ме прощавате.

# 1 323
Само на мен ли ми направи впечатление, че Таня глади с найлонови торбички на краката?
Калцуни?
Не, аз поне видях черна торбичка, сложена или като калцуни, или за компрес.

Ей, заради такива впечатлителни особи като вас, току що изгледах целия епизод детайлно/ ама пак с кеф/ и да се изкажа и аз.  Десет пъти връщах кадъра с калцуните/торбички и мисля, че бяха рошави пантофи. Това за първата двойка.

За основната двойка. Някой каза, че кумът имал лоша кожа..Нищо подобно, и там връщах, повръщах назад- нормална мъжка кожа. Кумът бил обаче доста светъл, нещо, което пропуснах на първо четене. Падам си по  по-тъмни.
Токата му е  нещо подобно на това, но по-красива - тип немски кръст. https://www.obeci.bg/sites/default/files/styles/listing/public/p … jpg?itok=o35QIBEA

Може и още нещо провокирано от вас да видях, но сега забравих и да не сте споменали повече подробности, че не ви понасям вече...каквато съм любопитна.

# 1 324
Зададох въпроса не защото някой специално харесва мръсни, жълти, развалени зъби, а какви изводи да си правим за човек, само защото се е родил с хубави и здрави зъби - като Мишо и Юлка.

Защо, и тя ли не е с достатъчно хубави зъби? Joy

# 1 325
Защото в подобни басейни изискват да се плува с плувка.
Да де, ама не можа ли някоя по- нормална плувка с неговата обиколко на главата да нахлузи? Наистина изглеждаше комично.

Вики, тези шапки като цяло си изглеждат нелепо, но са задължителни за басейните. Много са ми неприятни, а и съм с много дълга коса (до под кръста), та и на мен седи ужасно.

С тази шапчица Зарко ми заприлича на Спондж Боб

# 1 326
  • Брюксел / София
Какво толкова му харесвате на кума,  не мога да разбера? Най-обикновен мъж.
Покрай тази тема съвсем се обърках. В крайна сметка кумът, Мишо или Никифор е "най-обикновен средностатистически БГ мъж"? Щот' и за тримата прочетох подобно определение, пък са ми много различни... За една прЕателка питам, да си знае. 😉

За мен, Форчо е средностатистически, Мишо обикновен (една идея “по” от средностатистически), а кумът става (поне на външен вид е симпатичен). Но, ако някой търси нещо по-интересно във всякакъв смисъл, само кумът има шанс за проба защото поне е симпатичен.

# 1 327
Хареса ми снощния епизод, не успях да го изгледам целия, обаче. Ще върна епизода.

# 1 328
  • Terra incognita
Сигурно съм единствената, която не намира кума за нещо особено 🤔
Разбирам, че стилът му е рокаджийски, но можеше поне един костюм да сложи.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 20:08 от VickyTaylor

# 1 329
Офф досега търсих котки из квартала-няма и няма. Покрили се всички, само няколко кучета видях, ама си имаха стопани. То хубаво ще дебна, ама трябва да я хвана и заведа у нас за снимки. Дали да не пусна обява вече се чудя, отчайвам се((

# 1 330
  • Terra incognita
Офф досега търсих котки из квартала-няма и няма. Покрили се всички, само няколко кучета видях, ама си имаха стопани. То хубаво ще дебна, ама трябва да я хвана и заведа у нас за снимки. Дали да не пусна обява вече се чудя, отчайвам се((

Джулая писа, че отдава 3 броя под наем 😁

# 1 331
Джулиии метни една писанка бре))
Нали сме сестри по съдба, прояви разбиране)) Мишето и двете ни заряза(( Бе таз Юла ще я дебна аз, нещо не ми харесва, не е за наш Мишо. Само да ми го тормози, ще види тя. Божееее, какви масажи ще има Юла, а аз как съм се схванала значи... Смърфиии нали четеш, а?

# 1 332
Защо, и тя ли не е с достатъчно хубави зъби? Joy
Много смешно, нали! Trollface Може ли да не ми харесват нейните?
Пантофи са това на Таня.

# 1 333
Тъкмо се замислих, защо не са избрали разкошни , чаровни жени за двойките ...и си отговорих , чаровниците не са сами , не се нуждаят от "специалисти " да ги сватосват...

# 1 334

Няма да намериш.
Разграбили са ги, за да ги снимат и да се доказват пред приятели, познати, и съфорумци, че не са Светлозар.

Общи условия

Активация на акаунт