Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 756
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 335
Като спомена Василена, одеве гледах малко от епизода, в който казват на майките си, че се развеждат. Дадоха малко кадри от сватбата им. Много ми стана жал за Никифор, още като я видя се усети несигурен в себе си, с недостатъчни качества за нея и като да му се искаше да избяга, просто знаеше какво ще следва. Много, много тъпо, защото тя не е кой знае какво. Сигурно вече сте ги обсъдили, ама съм нова в темата, да ме прощавате.

Която и жена да беше застанала до Никифор, той пак щеше да изглежда неадекватно и да се чувства така. Залагам си главата. Проблемът му не е с жената Василена, а с жените изобщо.

# 1 336
  • софия
Проблемът е с Форко, неговата самооценка и нереалистични очаквания спрямо това, което е той.

# 1 337
  • София
Като спомена Василена, одеве гледах малко от епизода, в който казват на майките си, че се развеждат. Дадоха малко кадри от сватбата им. Много ми стана жал за Никифор, още като я видя се усети несигурен в себе си, с недостатъчни качества за нея и като да му се искаше да избяга, просто знаеше какво ще следва. Много, много тъпо, защото тя не е кой знае какво. Сигурно вече сте ги обсъдили, ама съм нова в темата, да ме прощавате.
Така е и тук пак стигаме до въпроса тези мач-ове, психолози и астролози как ги събраха? Нали работата им е да преценяват точно тези неща, а не единият да се надценява, а другият да се подценява в дадена ситуация?

# 1 338
Проблемът е с Форко, неговата самооценка и нереалистични очаквания спрямо това, което е той.

Именно, zvanche. Жената е просто trigger в този случай.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 21:31 от tidaflyr

# 1 339
  • София
Сигурно съм единствената, която не намира кума за нещо особено 🤔
Не си, не си. Аз също не го харесвам, написах го по-напред. Но е хубаво да не съм самичка, че вече бях започнала да се чувствам като хейтърка.  Laughing

# 1 340
Тъкмо се замислих, защо не са избрали разкошни , чаровни жени за двойките ...и си отговорих , чаровниците не са сами , не се нуждаят от "специалисти " да ги сватосват...
Аа, добър ден, свестните отдавна сме заети Trollface

# 1 341
Защо бе, във Фб някои коментират за Ивана, че е разкошна?..
А и както знаем, вкусът е много индивидуално нещо. На мен половината бг водещи, които дават по телевизиите, ми изглеждат безлични, а те от време на време се появяват в разни класации за красавици...

# 1 342
http://www.kliuki.net/кумът-юлия-и-мишо-женени-пръв-п/

Ех, Смърфи Wink
P.S. Не успях да копирам точно “статията”(ако писанията в жълтурките изобщо могат да се нарекат така). Кумът станал хит. Ако не беше форумът, как щяха да си пишат статиите?

# 1 343
Относно мнението ми за хората - зъбите и за мен са от значение. Също така косите. Всякакви хора мога да приема, но видя ли човек с дълга, мазна коса, директно игнор и не съществува за мен. За мен това е признак за нулева лична хигиена и не бих искала по никакъв начин да комуникирам с подобни екземпляри. Затова така и не харесах новата двойка - някак нечистоплътни ми изглеждат. Ноооо, в името на предаването ще им дам шанс. А пък и нали няма да ги гледам на живо - през екрана съм по-толерантна Simple Smile
Ами ето - според едни младоженците са супер хора, защото са с хубави зъби, на други им направиха впечатление мазните им коси. Последно какви хора са? Joy
Зададох въпроса не защото някой специално харесва мръсни, жълти, развалени зъби, а какви изводи да си правим за човек, само защото се е родил с хубави и здрави зъби - като Мишо и Юлка.
Хе хе, никой не се ражда със зъби,  камо ли с хубави... Чувала съм само за сребърна лъжичка...

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 21:28 от valya_bl

# 1 344
Така е и тук пак стигаме до въпроса тези мач-ове, психолози и астролози как ги събраха? Нали работата им е да преценяват точно тези неща, а не единият да се надценява, а другият да се подценява в дадена ситуация?

На тези в предаването работата им основно е да са част от декора и до момента се справят много прилично, особено някои. Но няма как, подписвали са договори и те. Нали, господин продуцент, май френд... Simple Smile

# 1 345
http://www.kliuki.net/кумът-юлия-и-мишо-женени-пръв-п/

Ех, Смърфи Wink
P.S. Не успях да копирам точно “статията”(ако писанията в жълтурките изобщо могат да се нарекат така). Кумът станал хит. Ако не беше форумът, как щяха да си пишат статиите?
Ами хубав си е сега кумът  newsm73

# 1 346
Аз съм пас за кума, не е мой тип!

# 1 347
  • Terra incognita
Чак хубав...не разбирам цялата тая истерия около кума. И в жълтите сайтове цъфна.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 00:40 от VickyTaylor

# 1 348
Добре, че е Бг-мама, иначе бая журналисти да са умрели от глад Grinning

# 1 349
Добре, че е Бг-мама, иначе бая журналисти да са умрели от глад Grinning
Така е,що не писаха за Зари и Фори ,че припадаме по тях м ? Joy

Общи условия

Активация на акаунт