Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 671
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 365
Никой. Не бих се загледала в мъж като тези.

# 1 366
100 мъже, Форко, Зарко... Тези другите 95-ма мъже приемаме, че са не-хващащи окото, така ли? Не разбрах нещо. Може ли пак условието?

Или хайде, ще пробвам да я реша още сега - всеки от "всичките изброени" хваща окото с нещо различно... Но гаранция, че ако Светозар се появи в снощното ансамбълче, ще отвее конкуренцията. Всички погледи ще бъдат вперени в него.

А какъв е верният отговор на задачата?

Edit: Абе, май само аз не съм разбрала...

# 1 367
За Вокса не знаем колко е висок, как се движи, тембър на гласа поглед, стойка и само снимка е достатъчно понякога, но не съвсем. Така, че не е честно да го поставяме в групата (за мен)
Но от изброените бих избрала Мишо, с уговорката когато е бил 5 години по-млад, не че сега не е добре. И обезателно да е на опашка, ако си запази дължината на косата. Ако я подстриже да я носи назад , бе има една хубава снимка, гол до кръста и държи телефон отпреди 10 години май е в Созопол. Не мога тук да я сложа от профила му във фейса. Там е супер.
))) вместо снимки на котки, предлагам да се качват снимки на мъжете (съпрузи, приятели). Така ще е по-сигурно, че не сте Лисанчо)) Ми котка може всеки да метне отвсякъде, ама мъжо си... пък после и ще излъчим победител, аз ще съм председателя на журито пу-пу))
Само смърфи е освободена, нейния го знаем вече и е в класацията. Давайте другите)))

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 22:51 от Анонимен

# 1 368
  • София
Кумът, естествено! Аз си падам по музиканти, рокаджии, с дълга коса и сини очи...явно.

# 1 369
  • Пловдив
За Вокса не знаем колко е висок, как се движи, тембър на гласа поглед, стойка и само снимка е достатъчно понякога, но не съвсем. Така, че не е честно да го поставяме в групата (за мен)
Но от изброените бих избрала Мишо, с уговорката когато е бил 5 години по-млад, не че сега не е добре. И обезателно да е на опашка, ако си запази дължината на косата. Ако я подстриже да я носи назад , бе има една хубава снимка, гол до кръста и държи телефон отпреди 10 години май е в Созопол. Не мога тук да я сложа от профила му във фейса. Там е супер.
))) вместо снимки на котки, предлагам да се качват снимки на мъжете (съпрузи, приятели). Така ще е по-сигурно, че не сте Лисанчо)) Ми котка може всеки да метне отвсякъде, ама мъжо си... пък после и ще излъчим победител, аз ще съм председателя на журито пу-пу))
Само смърфи е освободена, нейния го знаем вече и е в класацията. Давайте другите)))

Аааа, аз си признах, може ли и аз в журЕто, че много се Флюбват съфорумките, аз не искам чуждото, ама не давам и моето. Хехехе 🤪🤪🤪

# 1 370
  • Terra incognita
Една задачка от мен - ако пред вас застане една група от 100 мъже и в тази група се намират Форко, Зарко, Мерал, Мишо, кума и Вокс, кой от всичките изброени пръв ще ви хване окото?
Група от 100 мъже си е цяло сборище. Така зададен въпросът не е много коректен, тъй като не знаем останалите 94- има как изглеждат.
Чакаме да се включи и Бъндев с личен кадър, та да го включим и него в тоя конкурс 😀
Локума зачезна, явно защото не говорим за секс.
Моя мъж няма да го пускам тук, че много се влюбвате 🤪
После ще наоравим конкурс и за най- фотогенична котка.

# 1 371
Една задачка от мен - ако пред вас застане една група от 100 мъже и в тази група се намират Форко, Зарко, Мерал, Мишо, кума и Вокс, кой от всичките изброени пръв ще ви хване окото?

Ааааааааа. Сега ще ме юрнат пак да припомням със снимка, защото ще има някой, който "не е видял". Grinning

Точно днес обмислях фотосесия гол до кръста в автомобил, с плюшена играчка и пристегнат шал. След снощния епизод май и плувка на главата си ще трябва да сложа, а след днещната дискусия и една котка ще е нужна.

# 1 372

Вие онзи ден други характеристики "въртяхте" тук, пък сега го отлъчвате... Grinning

Ако все пак остане в групата и отново носи онези Emporio Armani-та, значи той. 

# 1 373
Ако все пак остане в групата и отново носи онези Emporio Armani-та, значи той. 

Кое? Очилата ли? Hugo Boss са. Модел от 2017, на супер добра цена ги взех, да не си помисли някой, че съм снобар. Grinning

# 1 374

Ааааааааа. Сега ще ме юрнат пак да припомням със снимка, защото ще има някой, който "не е видял". Grinning

Точно днес обмислях фотосесия гол до кръста в автомобил, с плюшена играчка и пристегнат шал. След снощния епизод май и плувка на главата си ще трябва да сложа, а след днещната дискусия и една котка ще е нужна.
Не забравяй номер обувки, разстоянието между палеца и показалеца , нотариални актове на земи, къщи, апартаменти. Абе квот се сетиш снимай и качвай. Wink

# 1 375
Persephone97, може в журито, ама дай снимка на мъжо, кво го криеш?  

# 1 376
Понеже гледам в момента снощната серия, Малката Джулка накрая съвсем заваляше думите.

# 1 377
  • Пловдив
Persephone97, може в журито, ама дай снимка на мъжо, кво го криеш?  

С дълга или с къса коса и брада? Кажи как няма да се хареса, за да знам как да го пусна. хахахаха

# 1 378
  • Terra incognita
Тия с баничарките и живеещите с мама, тате или някой крийпи систър/брадър хич и да не си помислят, че бъдат допуснати до конкурса ✌
Отпадат още на прослушването.

# 1 379

Не забравяй номер обувки, разстоянието между палеца и показалеца , нотариални актове на земи, къщи, апартаменти. Абе квот се сетиш снимай и качвай. Wink
Най важното е това горното описано, другото ще се изтърпи. Но нямаш ли описаното забрави.

Общи условия

Активация на акаунт