Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 897
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Terra incognita
А ти от къде знаеш, че стаята й е прочистена от предмети и са оставени нарочно само определени такива?

# 1 531
Вики, не зная. И дано не съм права.

Но се огледай в твоята, аз току-що го направих в моята. Имам книги, една орхидея, няколко сантиментални прахосъбирача. Разни други предмети, които не бих махнала дори да съм супер подредена(а аз не съм), ако идва екип за снимки.

# 1 532
  • Terra incognita
Имам снимки, тоалетка с гримове и козметика, 2-3 кутийки боклукосъбирачки, мокри кърпи, плюшени играчки и детски инструменти(не им е там мястото, просто някои хора са ги довлачили) както и сгънато пране, готово за подредба 😀
Ама, ако очаквам снимачен екип, определено ще поподредя.😀

# 1 533
  • Тра-ла-ла
А, ако спалнята не е нейната стая?! Grinning Цветовете бяха доста семпли и убити за сметка на лилавото в коридора...

# 1 534
  • Terra incognita
А, ако спалнята не е нейната стая?! Grinning Цветовете бяха доста семпли и убити за сметка на лилавото в коридора...
И аз си го помислих това.Или ако дели спалнята с мама?

# 1 535
Кафелате предполагам прави асоциация със стерилна стая-стерилен човек.Нямам представа дали Юлия е такава,но аз обичам цветни хора,емоционални.За нея още не съм си съставила окончателно мнение,от тези няколко кадъра,разучавам я още Simple Smile
П.п.Лилавото(или синьо) наистина беше очеизбождащо.

# 1 536
  • Тра-ла-ла
Едната ми лична стая е синьо и жълто Heart Eyes Сега това зов за внимание ли е? Разчупено виждане? Или съм си башка луда? Joy

# 1 537
Моите спални са наблъскани с вещи, също и бюрата ми (те по-скоро са затрупани). Оня ден гледах видео обясняващо минимализма и цъках наум...
Май никой от участниците нямаше компютър в спалнята си, което малко ме шокира - на мен това ми е много по-важно от телевизора.

# 1 538
Аз имам пък теория, че са набутали прахосъборачките и другите ненужни вещи в стаята на брата 🤣🤣

Ще знам аз, че ще ми идват на оглед и няма да си скрия компроматите. Някои вибратор може да е скрила.

Представих си Кулева да я пита това как го ползваш 🤣🤣🤣

# 1 539

“Включен ли го ползваш, или изключен? Какви батерии ползваш? Направо на зарядно що не го държиш? Батериите какви са? Дето издържат седем пъти повече ли? Седем пъти, ама по колко?”

# 1 540
  • софия
Май никой от участниците нямаше компютър в спалнята си, което малко ме шокира - на мен това ми е много по-важно от телевизора.
Може да ползват таблет или лаптоп. Ние нямаме нито един компютър вкъщи, но за сметка на това всеки има таблет или лаптоп. Понякога вечер като си легна гледам на таблета тв 🙂

# 1 541
Аз изпуснах Вокса, като цяло някъде прочетох Томоруленд и максимално му се изкефих и, че водолейче като мен. Но ми е доста странно да си качваш и триеш снимките, за да си вдигаш егото. Сигурно си хубаво и умно момче, ама не си вдигай толкова акциите. Кума е готин пич, но той си има другарка да са живи и здрави. Иначе никой от участниците не се доближава до моя тип мъж. Това не ги прави лоши, просто не са моя човек, пък и не женят мен

# 1 542
.

По скоро би питала "о, какво е това?".

# 1 543
Е как какво , уред за разгонване на комари
Скрит текст:

# 1 544
Нито един от участващите не е мой тип, а Вокса не съм го видяла,  но не ми харесва как си вдига акциите тук

Общи условия

Активация на акаунт