Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 740
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета искам да ви кажа че вчера ми беше пункцията но бях с хиперстимулация фоликулите ми бяха от 20 мм нагоре..
Още съм с многоо болки..
Изкараха ми 16 броя и от тези 16 броя не са били годни и така няма да мога да стигна до трансфер много ми е гадно незнам как става от 16 броя нито едно не става
Аз също бях с хипер стимулация и дори стигнах по спешност да вляза в Щерев.
Купи си биогейм това е млечен протеин.
Ял кисело мляко, яйца, сирене, месо, риба.
И нищо, което издува.
Ще се оправиш, но наблегни на храните, Които ти написах

# 166
Момичета искам да ви попитам тъй като съм в Германия и с мм решихме да пробваме тука за инвитро също така си плащтахме сами всичко...
Но се уверих че тука лекарите не стават за нищо язък че имат техника...
Но съм многа разочорована от тях..
Тъй като стигнах с хиперстимулация без трансфер грешката беше при моята лекарка не можа да ме следи правилно и беше влязало събота и неделя...
Но вече реших че в БГ е най добре...
Та въпросами ако искам да направя инвитро в БГ в град ТУТРАКАН
Ще чакам ли решение да ме одобрят или се почва веднага след като си плащтате всичко сами..
От нашите лекари по добри няма...
Проблема при нас е във мене при мъжами всичко е добре ..
Някой от вас ако знае моля да сподели че нямам си напредстава как седят нещтата в БГ..
Благодаряви предварително

# 167
Момичета искам да ви попитам тъй като съм в Германия и с мм решихме да пробваме тука за инвитро също така си плащтахме сами всичко...
Но се уверих че тука лекарите не стават за нищо язък че имат техника...
Но съм многа разочорована от тях..
Тъй като стигнах с хиперстимулация без трансфер грешката беше при моята лекарка не можа да ме следи правилно и беше влязало събота и неделя...
Но вече реших че в БГ е най добре...
Та въпросами ако искам да направя инвитро в БГ в град ТУТРАКАН
Ще чакам ли решение да ме одобрят или се почва веднага след като си плащтате всичко сами..
От нашите лекари по добри няма...
Проблема при нас е във мене при мъжами всичко е добре ..
Някой от вас ако знае моля да сподели че нямам си напредстава как седят нещтата в БГ..
Благодаряви предварително
Кремена не се чака нищо след като си плащаш , просто се разбирате по какъв протокол ще те стимулират и си идваш и почвате . Ние също не живеем в Бг и аз вече месец съм си в България заради процедурата . Аз съм в Щерев в София

# 168
Pipi1 трябва ли да имаш платени осигоравки или не и долу горе колко е цената тука ми казаха че е около 6 7 хил.евро

# 169
Pipi1 трябва ли да имаш платени осигоравки или не и долу горе колко е цената тука ми казаха че е около 6 7 хил.евро

Не не трябва ,ние сме в частна клиника аз не се осигурявам тук от 9г така че не ползвам нищо от здравната каса anyway. Аз бях по къс протокол и до момента ни излезна 6000лв .
Ако решите можете да кандидатствате и по фонда пак няма значение ако не се осигурявате в Бг просто трябва да сте български граждани ,но тогава се чака . Момичетата които са по фонда могат да ти кажат колко време се чака ,но мисля ,че е около 2-3 месеца .

# 170
И сега до къде стигна има ли още нещо дасе прави

# 171
И сега до къде стигна има ли още нещо дасе прави
Ох ами май имам полужутелен резултат ,но още не мига да се зарадвам 🤦🏼♀🙈. На 9 ден от трамсфера без да броя деня на самия трансфер имах ЧХГ 20 , след 48ч пуснах пак кръвен и беше чхг 64 ,това вчера . От болницата казаха ,че съм бременна и чхг се е дори утроило за 48ч което е супер ,но аз явно искам да видя трицифрено число за се успокоя .... мисля в понеделник пак да пусна един кръвен . Иначе ме чакат на преглед на 20ти да отида направо . Имам о два полужително теста от тези домашните . За сега реших да си остана в Бг ,а и докторката каза по добре да не летя ,но аз имам планирано идване Юни месец и реших че ако се прибера сега после пак ще трябва да летя и ще станат много полети . За това ако всичко е наред ще си остана тук до края ня Юни . Дай Боже всичко да е наред .
Не споменах ,че ние сме с мъжки фактор при мен освен леко завишени НК клетки друго няма :/

# 172
  • София
Кремена, ние също започнахме в Германия и съжалявам, че  загубихме  1 година и средства. Изключително съм недоволна, въпреки че и там отидохме с препоръка уж при познат лекар и тн. Така че много добре ви разбирам.

Що се отнася до БГ, както и Пипи е писала, не чакаш щом си плащаш всичко (макар че не във всички клиники е така, за да запиша час за Надежда чакахме около 6 месеца). На мен цялата стимулация, пункция, трансфер и замразяване на ембриони при първия опит ми излезе 5400 лв., но това е без цветна снимка, тъй като имах правена лапароскопия в Германия и не се наложи тук цветна снимка. Имай предвид, че това са само лекарства, прегледи и самите манипулации около първия опит. След това имах вече допълнително назначени хистероскопия, биопсии и тн., които не влизат в тази цена, която ти написах. Просто ориентировъчно да знаеш. Успех Blush

# 173
Честито мила
Дай боже всичко да е наред дано имаш лека бременост несе притеснявай.
И много ти благодаря за отговорите...
Най скоро време и аз ще си отида и да седя тука файда няма..
Успех ти желая

Скрит текст:
Кремена, ние също започнахме в Германия и съжалявам, че  загубихме  1 година и средства. Изключително съм недоволна, въпреки че и там отидохме с препоръка уж при познат лекар и тн. Така че много добре ви разбирам.

Що се отнася до БГ, както и Пипи е писала, не чакаш щом си плащаш всичко (макар че не във всички клиники е така, за да запиша час за Надежда чакахме около 6 месеца). На мен цялата стимулация, пункция, трансфер и замразяване на ембриони при първия опит ми излезе 5400 лв., но това е без цветна снимка, тъй като имах правена лапароскопия в Германия и не се наложи тук цветна снимка. Имай предвид, че това са само лекарства, прегледи и самите манипулации около първия опит. След това имах вече допълнително назначени хистероскопия, биопсии и тн., които не влизат в тази цена, която ти написах. Просто ориентировъчно да знаеш. Успех Blush

Благодаряти loewin   
И аз рабрах вече че тука лекарите не стават за нищо и мене ма въртяха почти 2 години

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 11:32 от AnMary

# 174
Честито мила
Успех ти желая
Както казах още не мога да повярвам и да се зарадвам ,заради ниското ЧХГ въпреки ,че ми казаха не е важно на този етап цифрата а дали се увеличава правилно което се случва уж ,но благодаря дано моля се всичко да е наред . Много желано/ни бебче . И аз изгубих 3г в УК и там са отврат направо ,но явно така е трябвало да стане . Аз помежду другото също в тази цаната която ти написах ,не съм включила ЦС нея я правих в УК , отделно тук пускахме имонологични и генетични изследвания плюс някой хормони пак това още през Деквмври и това са едни 1000лв от горе .

# 175
Честито мила
Успех ти желая
Както казах още не мога да повярвам и да се зарадвам ,заради ниското ЧХГ въпреки ,че ми казаха не е важно на този етап цифрата а дали се увеличава правилно което се случва уж ,но благодаря дано моля се всичко да е наред . Много желано/ни бебче . И аз изгубих 3г в УК и там са отврат направо ,но явно така е трябвало да стане . Аз помежду другото също в тази цаната която ти написах ,не съм включила ЦС нея я правих в УК , отделно тук пускахме имонологични и генетични изследвания плюс някой хормони пак това още през Деквмври и това са едни 1000лв от горе .

Ясно ми мила много много ти благодаря даде ми малко кураж
Дано господ е със тебе и със всички други които чакат ... Blush

# 176
Здравейте момичета, следващия месец ни предстои ИКСИ, в момента пия хранителни добавки (иногинол, неоскид и неофолик), от другата седмица започвам приема на дуфастон и се чудя дали трябва да продължа да пия и хранителните добавки, забравих на питам лекарката ми Sad Благодаря предварително за отговора Simple Smile

# 177
Здравейте момичета, следващия месец ни предстои ИКСИ, в момента пия хранителни добавки (иногинол, неоскид и неофолик), от другата седмица започвам приема на дуфастон и се чудя дали трябва да продължа да пия и хранителните добавки, забравих на питам лекарката ми Sad Благодаря предварително за отговора Simple Smile
Да,продължаваш ги чак до датата на кръвния тест

# 178
Момичета някой правил ли е инвитро в Тутракан и може ли да си взема час при доктора по телефона

# 179
Кремена, а защо не пробвате дълъг протокол щом така и така тръгват много ф? Или на ЕЦ, така няма опасност от хиперстимулация

Общи условия

Активация на акаунт