Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 653
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте дами, има ли тук някоя от вас която прави опити на ЕЦ по фонда? Интересува ме Цетротида и Хориомона покриват ли се от фонда. Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 22:41 от **Bobby**

# 721
  • София
Здравейте дами, има ли тук някоя от вас която прави опити на ЕЦ по фонда? Интересува ме Цетротида и Хориомона покриват ли се от фонда. Confused
според описаното в сайта на фонда не се покриват.

# 722
Мерси, Бамба. Значи са забравили вчера да ми ги начислят. На касата казаха, че още не са излезли. Днес пак проверявам в мобилното приложение на Надежда и пише, че нямам задължения. Зачудих се да не би пък да се покриват. Утре ще им кажа като ходя. Blush

# 723
Боби, какво се натискаш, малко ли ти начисляват... Joy Sunglasses Това за мен с финансирането на ЕЦ е пълна пародия...   Сякаш може без хормони и без таймиране?! Хората, които пишат нормативната уредба очевидно не са минали по този път. Ще взема да им пиша...

# 724
Така е, но на мен да си ми е чиста съвестта. Странното наистина е за хормоните. Поне веднъж нали трябва да ги погледнат... Blush

# 725
Момичета от днес официално съм с хиперстимулация 34 фоликула имам на 10ти ден от стимулацията. Довечера поставям декапептил, утре вечер розалгин и една свещичка и в сряда ми е пункцията. Искам да попитам ако има от вас някоя с хиперстимулация как по бързо да се възстановя след това, дадоха ми и протеин да пия сутрин и вечер

# 726
Момичета от днес официално съм с хиперстимулация 34 фоликула имам на 10ти ден от стимулацията. Довечера поставям декапептил, утре вечер розалгин и една свещичка и в сряда ми е пункцията. Искам да попитам ако има от вас някоя с хиперстимулация как по бързо да се възстановя след това, дадоха ми и протеин да пия сутрин и вечер
Защо реши, че ще си с хиперстимулация. Аз имах 28 извадени фоликула и не съм имала хиперстимулация, ако стимулацията се провежда правилно всичко ще е наред.

# 727
Не съм го решила аз, от клиниката ми го казаха..

# 728

Здравей, как така наистина от сега знаеш , че си в хипер стимулация. На мен 26 фоликула ми извадиха - виднага Албумин венозно. Пих още доста неща и не съм стигала до хиперстимулация. След пункцията ми ги изписаха. Днес ми е 7 ден след пункцията и не чувствам болки. Ядох мното протеини и продължавам.

# 729
Не съм го решила аз, от клиниката ми го казаха..
Хмм... интересно, те как разбраха преди пункцията.

# 730
Здравейте , обръщам се към Вас с доста въпроси!
Одобрени сме по фонда за финансиране, та един от въпросите ми е каква е следващата стъпка която трябва да предприема ?
2,Дава ли се болничен от заведението където си правя ин витро ?
3, На 25 год . Съм имам една извадена м.тръба другата не пропуска , в клиника Д-р Щерев съм при д-р Юнакова( някой ако има наблюдения моля да сподели )

В болница "СЕЛЕНА" Пловдив на мен ми дадоха 15 дни болничен при стимулация която се застъпи с пункцията, която беше на 7-ят ден от болничният и ми дадоха още 30 дни през което време се надявам да е и трансфера

# 731
Здравейте дами, има ли тук някоя от вас която прави опити на ЕЦ по фонда? Интересува ме Цетротида и Хориомона покриват ли се от фонда. Simple Smile

Здравей,
моята клиника не ме караха да плащам нито едно от двете Simple Smile
Минава си по фонда според мен, надали са решили да ми спестят пари Grinning

# 732
Здравейте,  след пункция на фоликули съм с малко усложнения и хиперстимулация и докторката ми изписа да пия Медрол 2×1 за 10 дни.Но прочетох листовката на това лекарство и силно се притесних.Най интересното е че пише да се спира постепенно, а тя не ми каза нищо такова.Някой има ли опит с това лекарство, колко време сте го пили, как сте го спирали?

# 733
Ще имаш ли трансфер? Медрол се дава за подтискане на имунната, за да не пречи на имплантацията и организма да не отхвърля ембриона. Спира се постепенно когато има бременност, иначе след отрицателен тест веднага (споделям от личен опит, назначено от лекар). Недей да четеш противопоказания на лекарства за инвитро...

# 734
Този месец няма да има трансфер.Имам полипи в матката който трябва да се махнат първо.Изписа ми Медрол защото се върнах на втория ден след пункцията със силни болки, тя каза че е хиперстимулация и го изписа.Но не каза нещо за постепенно спиране.Старая се да не чета за всички лекарства, но това ме привлече и ме притесни начина на спиране според листовката.

Общи условия

Активация на акаунт