GoT 33 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН... Отдавна сме тук..

• 24 416
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
 за 9 години някои актьори правят по 20 филма. сигурен съм че ако извадя Никол кидман  ще се види че тя прави по средно по 3 филма на година- Има сто неща които един актьор може да изучи за година-две например - сценично поведение.

# 376
Не мога да изчета всичко, което сте коментирали само искам да вметна, че каквото и да са говорили Церсей инТирион отпада, защото тя иска да убие и двамата си братя. Също, че Бран чака Джайм, знае че ще дойде. Интересно как ще се развият нещата след срещата им.

# 377
  • Чужбина
за 9 години някои актьори правят по 20 филма.
Кой ще ангажира Емито за филм, при положение че вижда, че няма талант.

Актьорството е и талант, не е само работа!

Джон толкова влюбен ми изглежда, че припадам. Таз любов необяснима, даже е и невидима.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох, много ми хареса това!

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 14:31 от Eleonora_27

# 378
  • Варна
Не мога да изчета всичко, което сте коментирали само искам да вметна, че каквото и да са говорили Церсей инТирион отпада, защото тя иска да убие и двамата си братя.
Всъщност не сме сигурни. Може Кибърн да е този, който да иска да се отърве от братята.

Също, че Бран чака Джайм, знае че ще дойде. Интересно как ще се развият нещата след срещата им.
Вероятно Бран ще спаси живота на Джайм в съда.

# 379
И аз мисля, че Бран ще се намеси. А и той вече не е Бран, няма да тръгне да отмъщава.

# 380
Включвам се  може би малко налудничава теория. Хрумна ми, но съм далече от мисълта, че съм първата на която ѝ идва на ум, че на железния трон накрая ще седнат

Скрит текст:
Аря и Джендри. Така де, заради няколко неща. 1. При раздялата на Джон и Нед, Нед му казва, че следващия път като се видят, ще му каже за майка му. Джон разбра кой е в криптата, което реално е следващият път когато се виждат. 2. В първа серия Нед и Робърт се разбраха да обединят двата рода с брак между наследниците. Защо и това да не се случи? Но тези наследници не са тези, за които предполагахме. Те са Джендри и Аря. 3. Защо Джон няма да е на железния трон - да, той явно е принцът, който е обещан, но поне в сериала не е много ясно за какво е обещан. Уж за трона, но дали? Неговата съдба ще е по-велика от това да управлява. Неговата съдба ще е да спре бродниците. Мелисандра един път обърка обещания принц, сега го намери, но и тя не знае за какво е обещан. 3. Защо няма Денерис да е на трона? Той не е неин по право, както стана ясно. Освен това тя не познава управлението, тя реално не разбира от политика. Да, събра армия, но не чрез политика, а благодарение на ред други причини. 4. Санса или ще умре в процеса, показвайки, че не е най-умната, или ще си остане Лейди на Зимен хребет и Гарант на Севера (ако Джон оцелее и той ще е там, той не ламти за власт като Денерис). Макар и сама да не съм си изяснила дали Денерис ламти за власт или просто се инати да има нещо, което уж ѝ е право.
5. Защо Аря и Джендри - тя беше лейди, щеше да остане само това, ако не се бяха случили всички неща, които ѝ се случиха. Тя познава интригата, познава играта на тронове, познава отмъщението, познава войната. Тя е знатна особа, но и много повече от това. Тя натрупа качества и научи и израстна много. Джендри - той е човек от народа. Той познава болките и страданията им. Той знае нуждите им и ще бъде бързо обикнат и приет от тях. Заедно с Аря са идеалния тандем.

# 381
Само да вметна защо Емилия няма толкова напредък в актьорлъка - все пак да не забравяме, че на два пъти е била на косъм от смъртта и възстановяването ѝ след операциите е било твърде трудно и продължително. Колкото и да е, не е имала много време да се учи. Талант може и да има, но определено не я бива и в някои сцени издиша яко. Като цяло по-възрастните актьори, особено мъжете, им личи повече опита и качествата им, но младите са слаба ракия. Лично ме кефят Йън Глен, Лиъм Кънинхам и Конлет Хил, въпреки второстепенните си роли, блестят просто на фона на останалата посредственост.

# 382
Включвам се  може би малко налудничава теория. Хрумна ми, но съм далече от мисълта, че съм първата на която ѝ идва на ум, че на железния трон накрая ще седнат

Скрит текст:
Аря и Джендри. Така де, заради няколко неща. 1. При раздялата на Джон и Нед, Нед му казва, че следващия път като се видят, ще му каже за майка му. Джон разбра кой е в криптата, което реално е следващият път когато се виждат. 2. В първа серия Нед и Робърт се разбраха да обединят двата рода с брак между наследниците. Защо и това да не се случи? Но тези наследници не са тези, за които предполагахме. Те са Джендри и Аря. 3. Защо Джон няма да е на железния трон - да, той явно е принцът, който е обещан, но поне в сериала не е много ясно за какво е обещан. Уж за трона, но дали? Неговата съдба ще е по-велика от това да управлява. Неговата съдба ще е да спре бродниците. Мелисандра един път обърка обещания принц, сега го намери, но и тя не знае за какво е обещан. 3. Защо няма Денерис да е на трона? Той не е неин по право, както стана ясно. Освен това тя не познава управлението, тя реално не разбира от политика. Да, събра армия, но не чрез политика, а благодарение на ред други причини. 4. Санса или ще умре в процеса, показвайки, че не е най-умната, или ще си остане Лейди на Зимен хребет и Гарант на Севера (ако Джон оцелее и той ще е там, той не ламти за власт като Денерис). Макар и сама да не съм си изяснила дали Денерис ламти за власт или просто се инати да има нещо, което уж ѝ е право.
5. Защо Аря и Джендри - тя беше лейди, щеше да остане само това, ако не се бяха случили всички неща, които ѝ се случиха. Тя познава интригата, познава играта на тронове, познава отмъщението, познава войната. Тя е знатна особа, но и много повече от това. Тя натрупа качества и научи и израстна много. Джендри - той е човек от народа. Той познава болките и страданията им. Той знае нуждите им и ще бъде бързо обикнат и приет от тях. Заедно с Аря са идеалния тандем.
Скрит текст:
Има и още по-невероятна: Тирион и Аря Smiling Imp
п.п.
Скрит текст:
И как се стига до там: Джейми трепе Денерис,  НК трепе Джон,  Дрогон пържи Церсей,  Брон трепе Санса.

# 383
Включвам се  може би малко налудничава теория. Хрумна ми, но съм далече от мисълта, че съм първата на която ѝ идва на ум, че на железния трон накрая ще седнат

Скрит текст:
Скрит текст:
Има и още по-невероятна: Тирион и Аря Smiling Imp

Оооо, хм. Интересно!

# 384
Е не мисля, че Аря познава играта на Тронове, камо ли да седне на трона. Не за друго, ами това я ужасяваше преди, ужасява я и сега. Тя откри свободата, отвъд отмъщението тези неща не я интересуват. А Джендри пък хептен. Това не е приказката за Пепеляшка, няма никакви предпоставки и причини да го сложат на Трона. Учудвам се даже, че е жив.

# 385
Не мога да изчета всичко, което сте коментирали само искам да вметна, че каквото и да са говорили Церсей инТирион отпада, защото тя иска да убие и двамата си братя. Също, че Бран чака Джайм, знае че ще дойде. Интересно как ще се развият нещата след срещата им.

нищо не отпада. Тирион е враг номер 1 на Церсей, а Джайм престана да й ходи по свирката, спаси Тирион и на няколко пъти застана на негова страна. Съвсем нормална реакция, доколкото нормално е подходящото определение  за случая..

Аря я виждам само с една цел - да убие Церсей. в момента в който това стане моментално ще я убият, според мен. Тя въобще не се разви като характер, единствено придоби умения на убиец. Все още мисли твърде много в шаблона "Старк-Ланистър", а нещата отдавна излязоха от този шаблон. За момента най-развити като характери са на първо място Бран и на второ -Джон. Давод също е "сивеещ" персонаж, но в последно време го "отбутнаха" встрани.

# 386

нищо не отпада. Тирион е враг номер 1 на Церсей, а Джайм престана да й ходи по свирката, спаси Тирион и на няколко пъти застана на негова страна. Съвсем нормална реакция, доколкото нормално е подходящото определение  за случая..

Аря я виждам само с една цел - да убие Церсей. в момента в който това стане моментално ще я убият, според мен. Тя въобще не се разви като характер, единствено придоби умения на убиец. Все още мисли твърде много в шаблона "Старк-Ланистър", а нещата отдавна излязоха от този шаблон. За момента най-развити като характери са на първо място Бран и на второ -Джон. Давод също е "сивеещ" персонаж, но в последно време го "отбутнаха" встрани.
Аря си има списък. Вярно, че и Церсей в е него, но ще си го изпълни стига да остане жива.

# 387
  • Варна
Това със списъка не отпадна ли след срещата с Ед Шийран?

# 388
На Аря списъкът се променя,  мисля че в началото и Хрътката бе в него, пък после тя го задраска.  Освен това една част от хората в списъка не успя да ги убие - например Джоф. Но Церсей го оглавява този списък, Аря е фиксирана върху нея, ще бъде странно ако я пропусне. Освен това не бива да пропускаме възможността Аря да е валонкарът (по-малката сестра), която ще убие Церсей.

# 389
  • Чужбина
Лично ме кефят Йън Глен, Лиъм Кънинхам и Конлет Хил, въпреки второстепенните си роли, блестят просто на фона на останалата посредственост.
'
Виртуозни са и тримата.

Но, според мен, и Алфи Алън, и Джон Брадли се справят страхотно.

А да не забравяме и Ейдън Гилън - аз си имам моя лична, голяма слабост към него.

Както и Чарлз Данс - страхотен Тивин.

Спомням си, че в 6-ти сезон, когато Теон и Санса успяха да избягат от Рамзи, Алфи бе станах тънък като вейка. Не съм сигурна, дали бе нарочно, но се получи изключително реалистично.

Общи условия

Активация на акаунт