GoT 33 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН... Отдавна сме тук..

• 24 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Санса ревнува, защото смята, че Джон ще слуша Дани, а не нея. „
това е основното и според мен то не подлежи на съмнение. въпросът е как го ревнува - като(полу) сестра или като жена. Спорен момент е, в следващите два епизода предстои да видим.

поведението на Дани "аз съм Владетелката и имам два дракона " не й помага Санса да я възприеме по-леко.
а думите на Тирион че Дани идва с "най-могъщата армия на света", може да поуспокоиха васалите на Джон, но в никакъв случай не са балсам за наранената гордост на Санса. И оттук реакцията й - как ще хранят най-могъщата армия в света и двата дракона.

# 226
# 227
# 228
 снимката е яка, жалко че са "резнали" Питър Дънклидж

# 229
Аз съм фен на теорията Санса+Джон, но за момента от видяното в сериала няма нито логика за брак, нито химия между тях Simple Smile Би могло да се стигне до там- да се влюбят и/или да се оженят, зависи кой измре и кой как се прояви в следващите няколко серии.

# 230
  • Вестерос
Относно трите лъва в интрото

Скрит текст:
1st lion alive -Може би Тирион
2nd lion dead on a wall full with crossbow- Джейми, убит от Брон
3rd lion beheaded by titan of bravos..-Церсей убита от титана на Бравос /Аря? или удушена от Юрон /
edit:
Ама май било за червената сватба и не били лъвове, а вълчища и лъв

Близнаците са там, лъв държи в уста риба, човекът на Болтън е обезглавил вълк...

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 14:22 от Tiffany А

# 231
Хепи химия според мен има, но логика все още няма.  за да има логика, първо трябва да победят Другите, а после да умре Дани. тогава един политически сюъз на Джон И санса би обединил  всичко живо на север от Червената Вилка срещу Церсей и нейните Ланистъри, пирати и наемници, а в случай на победа Джон и Санса може да завладеят и цял Вестерос.
към този момент обаче ще им дойде твърде множко да воюват с Други и с дракони - и превъзхождащи ги армии, в името на някаква романтика. Все още момента не е узрял. След битката с другите ще имаме повече яснота в зависимост от това дали ще оцелее Дани.

подозирам обаче, че ДиД ще изберат "тривиалното" решение - бебе и брак между Джон и Дани, защото  за 6 епизода имат време точно за две битки - с Другите и Церсей, нямат време и за война между Тарги.

# 232
Има една тънка ирония която никой за сега не спомена.
Какво ще стане ако севера отхвърли Джон когато разбере, че е Егон.  Simple Smile

# 233
Едва ли ще го отхвърлят. Джон е Тарг по име, но по възпитание е Старк. Освен това е половин Старк по кръв. има си и вълчище. Северът е свикнал да го възприемат като син на Нед, няма коренно да промени отоншението си, това само ще засили претенцията му. Джон се показа и отговорен -отхвърли корона, заради Севера. затова най-естествено ми се вижда васалите да го задължат да стане крал, Дани 2-3 епизода да е в емоции, после да стане ясно, че ще има дете и да се оженят. И въпросът за Севера и за ЖТ ще се реши от само себе си.

Алтернативата - Дани да умре в битката с Другите и Джон да се ожени за Санса (дотогава вече трябав да е ясно, че са братовчеди) но...не вярвам. мисля, че Санса и Дани ще се разберат.

# 234
  • Варна
Какво ще стане ако севера отхвърли Джон когато разбере, че е Егон.  Simple Smile
Няма, особено щом ще язди дракон. Пък и той е Старк. За тях ще е гордост.

Джони, объркал си сериала. За какви романтики говорим? Кога кралска особа се е женила по любов?
Само след абдикация. Laughing

# 235
Какво ще стане ако севера отхвърли Джон когато разбере, че е Егон.  Simple Smile
Вероятно в сериала ще се разчита, че нещата ще се разберат в надвечерието, разгара или след битката, когато Джон ще се отличи по някакъв начин и това ще е без значение или ще е било значимо за победата им по някакъв начин...вече започнаха с намека, с язденето на дракона

# 236
  • Варна
Подозирам, че Дани вече няма да може да контролира Регал, щом вече Егон/Джон го е яздил.
Представям си реакцията й. af newsm43

# 237
Няма, особено щом ще язди дракон. Пък и той е Старк. За тях ще е гордост.

Джони, объркал си сериала. За какви романтики говорим? Кога кралска особа се е женила по любов?
Само след абдикация. Laughing
по любов не са се женили, но любов е възниквала в отделни случаи след брака. Като например при Нед и Кейт.
От любов са се водили войни - например Горчивата стомана за Шиера.
Синовете на Егон Невероятния са се оженили по любов

аз пък съм сигурен, че няма да може да го контролира. хиххихихи

# 238
  • Варна
по любов не са се женили, но любов е възниквала в отделни случаи след брака. Като например при Нед и Кейт.
От любов са се водили войни - например Горчивата стомана за Шиера.
Синовете на Егон Невероятния са се оженили по любов
Не схващаш ли?
Нито Горчивата стомана , нито Шира са били крале. Синовете на Егон Невероятния уви също.

# 239
ако гледаме така на нещата и Джон вече не е крал. на практика пак е Гарант на Севера, макар да не носи титлата. А дори и да бе Крал на севера, не е същото като да си крал на ЖТ.
Ето ти една голяма любов - Ренира и Деймън. Ренира макар за кратко е била кралица на ЖТ.
В случая на Нимерия също е имало любов с първия й съпруг, а е била кралица на Дорн
рядкост са политическите бракове в които има любов, но не е хич  да ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт