GoT 33 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН... Отдавна сме тук..

• 24 448
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Алфи Алън  е един от малкото "млади", които играят наистина добре. Другият бе актьорът който игра Рамзи. моите уважения, ама Кит Харингтън е на светлинни години назад.

# 391
Това със списъка не отпадна ли след срещата с Ед Шийран?
Все трябва да утрепе някого и ще е най-разумно (т.е. за радост на феновете) да е от списъка (примерно Грегор Клегейн... хм, новото оръжие, което поиска от Джендри може да го затрие, все пак е зомби)

# 392
  • Варна
Това със списъка не отпадна ли след срещата с Ед Шийран?
Все трябва да утрепе някого и ще е най-разумно (т.е. за радост на феновете) да е от списъка (примерно Грегор Клегейн... хм, новото оръжие, което поиска от Джендри може да го затрие, все пак е зомби)
Ясно е, че ще убива, но  очевидно списъка не и е приоритет иначе отдавна да е в КЧ взела лицето на Кибърн, да речем.
„Мелисандра също и беше в списъка, дали ще и посегне?

# 393

Но, според мен, и Алфи Алън, и Джон Брадли се справят страхотно.

А да не забравяме и Ейдън Гилън - аз си имам моя лична, голяма слабост към него.

Както и Чарлз Данс - страхотен Тивин.

Съгласна съм с теб. Но пак са мъже - жените са слабото място на сериала. Май само Дайана Риг от старата генерация успя да внесе свежест на фона на останалите. И Роуз Лесли за кратко.

# 394
  • Чужбина
Скрит текст:

А да не забравяме и Ейдън Гилън - аз си имам моя лична, голяма слабост към него.

Съгласна съм с теб. Но пак са мъже - жените са слабото място на сериала. Май само Дайана Риг от старата генерация успя да внесе свежест на фона на останалите. И Роуз Лесли за кратко.

Не само в този сериал, за съжаление.

Аз лично съм разочарована, че мина сцената на Церсей от промото с виното. Тайничко се надявах, че ще пие вино с отрова - някакси много ми пасва като смърт за Церсей. А и ще се повтори друга сцена от предишните сезони.

# 395
  • Варна
Аз лично съм разочарована, че мина сцената на Церсей от промото с виното. Тайничко се надявах, че ще пие вино с отрова - някакси много ми пасва като смърт за Церсей. А и ще се повтори друга сцена от предишните сезони.
Може да е пила вино с лунен чай. Разплака се като отпи, а когато разбра че е бременна беше спряла да пие.

# 396
Ясно е, че ще убива, но  очевидно списъка не и е приоритет иначе отдавна да е в КЧ взела лицето на Кибърн, да речем.
„Мелисандра също и беше в списъка, дали ще и посегне?
Няма да е толкова ефектно, а и къде ще я намери, сценаристите трябва да домъкват Мелисандра по някаква причина и да усложняват още действието... докато виж синьокожия червеноочко в стил Дарт Вейдър на Себастиан Шоу си е налице, чисто визуално контрастът между  него и Аря е огромен... Давид и Голиат. Такива неща.

п.п. Шон Бийн (Нед Старк) днес навършва 60 години.

# 397

мислех че говорим за актьорите които останаха. Иначе съм съгласен, невероятен Чарлз Данс. просто уникален. придаде характер на персонажа.  Актьорът който игра Рууз също доста ми допадна, както и Рамзи (Айвън Реон?). но никога не съм си представял нито Шон Бийн като Нед Старк, нито Стивън Дилейн като Станис.
За Станис ми бе по по-подходящ някой като Ед Харис или Марк СТронг. За Мелисандра съжалявам, че не са избрали Ева Грийн, която е била вторият им вариант. Карис ван хютен  откровено ме дразни като излъчване.

Мелисандра съм сигурен че ще се домъкне, тя трябва да присъства на окончателна битка на Азор Азхаи  с Краля на Нощтта

# 398
  • Варна
Мелисандра ще се върне. Няма как да не участва в битката срещу КнН. Нали това и е мисията ?

Планината е едно зомби, без мисъл, без воля. Не виждам какво удовлетворение би получил някой като го убие. Дори боят между братята Клегейн е фенсервис. Няма никаква логика и доколкото знам няма да се случи в книгите.

# 399
и според мен Аря е фиксирана най-вече върху Церсей, всички други може да ги "прескочи". ОСвен това предсказанието е, че Церсей ще бъде убита от по-малък брат/по-малак сестра (валонкарът няма род). технически погледнато може и Юрон да я убие, но по-логично е да е Аря. Всички други не са толкова фиксирани върху Церсей. Парадокс - тя има за най-голям враг Тирион, а той никога не я е имал за чак такъв враг

# 400
  • Варна
и според мен Аря е фиксирана най-вече върху Церсей, всички други може да ги "прескочи". ОСвен това предсказанието е, че Церсей ще бъде убита от по-малък брат/по-малак сестра (валонкарът няма род). технически погледнато може и Юрон да я убие, но по-логично е да е Аря. Всички други не са толкова фиксирани върху Церсей. Парадокс - тя има за най-голям враг Тирион, а той никога не я е имал за чак такъв враг

В предсказанието се казва, че ще бъде удушена. А Аря не би я удушила, просто не е нейния стил.

# 401

В предсказанието се казва, че ще бъде удушена. А Аря не би я удушила, просто не е нейния стил.

Предсказанието от книгата ли или? Щото тук можеда е друго.

# 402
  • Чужбина
Мелисандра ще се върне. Няма как да не участва в битката срещу КнН. Нали това и е мисията ?

Мелисандра и аз я чакам да се върне.

Като заговорихме за актьори, чакайте да напомня още едно виртуозно изпълнение, което ми пълни душата отвсякъде.

Дейвид Брадли:
Скрит текст:

# 403
  • Варна

Предсказанието от книгата ли или? Щото тук можеда е друго.
В книгите. В сериала въобще не се споменава за смъртта й и за валонкар.

# 404

за пръв път чувам че Аря има стил? Фрей бяха убити с отрова,  момичето в Браавос - с Игла. А някои от жертвите й - с нож.

П.с. макар да не го споменаха, не вярвам да прескочат ако не самото предсказание, то поне ефекта на толкоз важен елемент като предсказанието. Според мен убиецът няма да е случайно лице.

Общи условия

Активация на акаунт