🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 403
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Мириел, ама ще видим ли една сцена как тя отива при него или просто на доверие ще приемем, че като му е потропала на вратата, той не я е изгонил барабар с проекто детето ѝ Satisfied

# 451
  • Разпиляна във въображението
Дори едно "Ало, Марио" ще е достатъчно Simple Smile

# 452
  • София
Хахаха, от медицински, сериала рязко стана криминален с елементи на фантасктика Simple Smile

# 453
Ама аз не съм съгласна така. Значи, ще им гледаме драмите и как рият из тинята сезони наред, а като стигнем до хубавата част, ще има - сега, затворете очи и си представете. Laughing

# 454
  • Разпиляна във въображението
Хубавата част свърши преди доста време, поне за мен.

# 455
Ама аз не съм съгласна така. Значи, ще им гледаме драмите и как рият из тинята сезони наред, а като стигнем до хубавата част, ще има - сега, затворете очи и си представете. Laughing

Мда, и аз не съм съгласна. Grinning Айде ако ще има нещо хубаво накрая да го видим, а не да си го представяме. Тоя сезон доста неща видяхме, ама това, което трябва не баш, даже хич.

# 456
Хахаха, от медицински, сериала рязко стана криминален с елементи на фантасктика Simple Smile

Ако духа на Ина се яви на Тасев ще стане и ужаси! Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 457
# 458
"Сега заради мен всички ти се подиграват" - думи на Хинова, която се "извинява" на бивша Фотева, че е откраднала флашката. Понякога си мисля, че сценаристите на този сериал, са някакви коравосърдечни същества, без грам чувство за емпатия, без никакъв опит, асоциални типове. Или са много млади, или са зли...в зло време живеем...

Сега догледах последния епизод, със смъртта на Ина. Последнте сцени затвърдиха мнението ми. Можеше да ни спестят детайлите, да покажат малко класа. Ина скача от скалата и толкова. Обаче не, зли хора, ей Богу...

# 459
  • София

Ако духа на Ина се яви на Тасев ще стане и ужаси! Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

Това всъщност е една много добра идея. Тасев ще започне да се побърква от виденията на окървавената Ина, ще поиска да назначат психолог в болницата и ще поканят Орлин да работи в Св. Анастасия. Така любовният триъгълник - Захариев, Галя, Поли и Орлин ще може да се омешва в най-различни конфигурации и ще има драма и сълзи за поне още един сезон.

# 460
Алабаламариоории-фантасмагории😁🤣

# 461
Сега догледах последния епизод, със смъртта на Ина. Последнте сцени затвърдиха мнението ми. Можеше да ни спестят детайлите, да покажат малко класа. Ина скача от скалата и толкова. Обаче не, зли хора, ей Богу...
Като в "Телма и Луиз" - можеше да е по-героично. Но да..кой да се сети

# 462

Това всъщност е една много добра идея. Тасев ще започне да се побърква от виденията на окървавената Ина, ще поиска да назначат психолог в болницата и ще поканят Орлин да работи в Св. Анастасия. Така любовният триъгълник - Захариев, Галя, Поли и Орлин ще може да се омешва в най-различни конфигурации и ще има драма и сълзи за поне още един сезон.

То май ние сме по-добри сценаристи от сценаристите на ОЖ... Grinning

Между другото, те преди са го правили това със сестрата на Наталия - Ани. Помня, как и се явяваше доста често докато беше с Калин и накрая на сватбата й с Калин и се яви за последно. (Мисля, че беше края на 3-ти сезон)

# 463
Мириел, ама ще видим ли една сцена как тя отива при него или просто на доверие ще приемем, че като му е потропала на вратата, той не я е изгонил барабар с проекто детето ѝ Satisfied
Според мен е логично, ако са обсъждали проекто дете, да не са предвиждали изобщо вариант Зорница да ходи при Марио, независимо дали това с детето ще отпадне или ще го реализират. Simple Smile

# 464
Пфу мор по добитъка е цялата работа вече Joy. Надявам се драмата да приключи до тук. Да остане едно весело човече или пък две за разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт