АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 930
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Moreline,честито ♥️
И аз се задъхвам доста, живеем в къща и от колата да мина през двора + 7 стъпала да кача  и вече съм се запъхтяла ,но при мен е очаквано с тези кг 100 +🙄

# 331
Аз за сега съм добре със задъхването, вчера бях на фотосесия за бременни и там малко умалях но си струваше ☺️ малко ми идва повече като видя че асансьора не работи а живея на 5 етаж. След малко съм на преглед а изобщо не ми се става 😀 не вярвах че ще имам такива моменти който да не ми се ходи на преглед

# 332
И аз от 3 съм на преглед,но ми е мързеливо и спящо ,та не мога да се наканя да стана

# 333
  • София
Откакто ми дигнаха дозата на магнезия нямам проблем със задъхване - очаквам, че ще се появи отново след няколко седмици. На моменти обаче много се замайвам - вкъщи, както и да е, но на няколко пъти навън търсех къде да седна, за да не се строполя. Кръвното ми е сравнително ниско (уж, не чак толкова, че да е проблем), но освен сутрешното кафе, друг кофеин гледам да не си позволявам. Приемам идеи в тази насока, стига да не съдържат захар. Иначе с вода и течности се наливам непрекъснато.

# 334
Освен айрян друго не знам, връщам се от прегледа всичко е наред с бебка 800гр сме.

# 335
Елена,можеш айрян със сол да си пийваш.
Аз чакам пред кабинета,док отново се движи с 40 мин закъснение  и ще си отвися да чакам 🙄

# 336
  • Варна
Взех да се задъхвам и аз, но за сега мога да си върша работата без чести почивки. Гледам да се прибирам пеша от работа (3,5км.) за да имам повече движение и забелязах, че съм станала малко по-тромава Grin . Кръвното ми малко се е вдигнало, но не чувствам неразположения.
За ниско кръвно, знам само, че повече течности  се пият.
Щях да забравя... Moreline, честито!
Juls30 браво на момата Two Hearts

# 337
Елена,можеш айрян със сол да си пийваш.
Аз чакам пред кабинета,док отново се движи с 40 мин закъснение  и ще си отвися да чакам 🙄
Все едно си при моя, който винаги го чакам по сума ти време...
И аз се задъхвам и вече нямам търпение да спра да работя, че офиса е на трети етаж без асансьор...
Да ви кажа, следя и вас, въпреки че термина ми е юли, но края тъй че нищо чудно с вас да си остана Blush

# 338
Връщам се от консултация и бебка е вече 1060 гр, точно 27 седмица съм.

# 339
И аз минах,забравих да питам колко е пораснал,но док каза че всичко му е наред ,а на мен друго не ми трябва Grinning
Пак ще пускаме кръв да проверим белтък ,алат ,асат и още нещо за по-сигурно ,но каза че можело и просто от топлото време да отичам.

# 340
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията,дами!
Аз днес ходих по спешност да видя беба,че имах страшни опъващи болки от 2те страни на корема - било опъване на маточните стени,понеже беба много шава и расте (вече е 890 гр и върви леко по-голяма) и няма достатъчно място за нея. И отделно съм се претоварила с катеренето на пловдивските тепета,та ми казаха да увелича магнезия,да пия нош па и съответно да почивам максимално .

# 341
Mamma Leone,ползваш ли възглавница за бременни или обикновени възглавници на корема и между коленете? Аз ако съм без ме боли какво ли не. И ръцете ми изтръпват, но там възглавница не помага...
Момичета, от известно време насам като легна вечер всичко ме боли много силно. В изправено положение съм била добре. Лягам и се почва. Десният крак изтръпва, матката опъва силно, кръстът... На която и страна да легна е все тая. Пия по 2 но-шпа за отпускане на матката, за да мога да заспя + магнезий за крампите. На сутринта всичко е супер и съм кукуряк и така до вечерта.. Легна ли пак се започва...
Има ли някий като мен?

Kalla, имам 3 такива възглавници с различен пълнеж и мекота... И освен тях редя и още няколко обикновени около себе си. Не помага. Явно така ще я карам... Но на мен ми е и доста голям коремът и доста натежавам на кръста и на таза си през деня.

# 342
Здравейте  момичета имам един въпрос болиме доло ниско от дясната страна при движение на десният крак, имам преди това 2 операции едно секцио и апендикс, при вас случвало ли се е... 😑😑😑😑

# 343
Аз днес повървях 4км, с почивки 😃 едва се довлякох до дивана вкъщи, толкова се изморих ... а по принцип си вървя къде, къде повече!
Утре съм на шопинг за лвтни рокли, да видим до къде ще я докарам

# 344
Здравейте  момичета имам един въпрос болиме доло ниско от дясната страна при движение на десният крак, имам преди това 2 операции едно секцио и апендикс, при вас случвало ли се е... 😑😑😑😑

Моята болка е същата. Отдавам го на сраствания на предишното секцио и не толкова нормалните ходения до тоалетна.
Във вторник съм при д-р Дяволов и ще видим на какво се дължи.

Общи условия

Активация на акаунт