АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 902
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Добро утро мами:)
В 25г.с+1 съм... Случва ли ви се това ужасно усещане с отичането на ходилата? 😶😐
И как се справяте?

# 346
  • Пловдив
Аз съм 23+2 но имам наблюдения от няколко дни, че и на мен започват да ми отичат краката. И нямам идея как ще се справям с това. Cry

# 347
  • Бургас
Цитат на: Мариелката link=topic=1109280.msg38652610#msg38652610 d[b
[/b]ate=1556952110]
Аз съм 23+2 но имам наблюдения от няколко дни, че и на мен започват да ми отичат краката. И нямам идея как ще се справям с това. Cry

Казаха ми уж че минава с повече движение ама... Нещо не помага или пък да ги качвам на високо....
Е не става 😶
Вече се чудя какво да мисля, а къде е август.... Joy

# 348
И при мен доста отичат,пробвах с много пиене на вода и по-честичко да ги вдигам на високо ,но никакъв резултат. Док каза,че ако резултатите от кръвта са нормални общо взето нищо не можело да се направи и явно просто си отичам и трябва да търпя  😀

# 349
  • Варна
И аз съм така с краката, от скоро. Нито вървене, нито повече вода, нито вдигане помага. Ох, изобщо не исках да идва този момент...увеличението на номера на обувките и оттичането Sob  аз сега нося 40-41 Unamused не ми се мисли за напред....

# 350
И аз  съм така от 22 седмица, сестра ми като беше бременна и тя беше така с краката, мисля че е нормално. И според мен няма какво да се направи.

# 351
  • Пловдив
При мен засега има само подуване на глезените и се надявам да не се увеличи номерът на обувките,че и аз съм с голям крак 39-40. Гледам да пия много вода ,да си държа краката на високо и да се разхождам,ама то ако си предразположен към това... макар че пък сега ми казаха да лежа и почивам повече,та май разходките ще намалеят.

# 352
По принцип и аз си мисля,че е нормално, още повече и изведнъж се стопли времето. Предполагам моя док иска за по-сигурно да проверим заради риска от прееклампсия, но и честно казано колкото повече изследвания ми пускат и на мен ми е по-спокойно, че вечно нещо мисля за не се обърка

# 353
Добре са ми засега краката, но същото не важи за кръста. Като седна някъде и после като тръгна да се изправям, адската болка, като някоя баба едвам едвам пристъпям...а колко още има...мисля, че доста кг качвам, като вървя или стоя изправена по-дълго време и почва да ме стяга корема. Нямам търпение да идва август.

# 354
  • Бургас
Mомичета, извинявам се ако въпроса ми прозвучи глупаво...
Има ли мамчета в 25 седмица и колко активни са бебоците ви, понеже моята мома и е много забавно да си мърда по всяко едно време Joy

# 355
Аз с краката вече сигурно от два месеца го закъсах, ставам даже с подути крака, говорих с моя док и просто ми каза да ги държа на високо възможно повече време и това е положението, било нормално...а след месец не си представям какво ще е ...относно номера на обувките скоро си поръчвах кецове онлайн и за всеки случай взех половин номер по- голям, че както казах с тези баници...хаха
А за движението сега мисля че най-много ще си ги усещаме, докато имат повечко място за шаване.

# 356
  • Бургас
Аз с краката вече сигурно от два месеца го закъсах, ставам даже с подути крака, говорих с моя док и просто ми каза да ги държа на високо възможно повече време и това е положението, било нормално...а след месец не си представям какво ще е ...относно номера на обувките скоро си поръчвах кецове онлайн и за всеки случай взех половин номер по- голям, че както казах с тези баници...хаха
А за движението сега мисля че най-много ще си ги усещаме, докато имат повечко място за шаване.

Бебета с характер, ей:joy:
Няма сутрин няма вечер, без значение че и мама иска да поспи.... Едва сега явно започва забавното:joy:Hug

# 357
Аз съм в 25+4 ,но май не го усещам чак толкова много. Рядко се случва да шава толкова силно ,та чак да ми пречи да спя, явно ще е мързелче Grinning понякога с часове не го усещам и почвам да се шашкам,питах док дали е нормално, той каза да не се притеснявам, все пак  мъниците през повечето време спят Heart

# 358
25+5 и шава доста повече от сестра си ( която пък не се е спряла, откакто се е родила) Simple Smile))

# 359
  • Пловдив
В 26-та седмица съм и беба е доста активна. Понякога така рита,че целият ми корем подскача. А често се случва да не спя добре,понеже както и да застана , получавам шутове. Според АГ,което посетих на частно бебето е активно,пък няма място за движение и затова получавам болки ниско долу.

Общи условия

Активация на акаунт