АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 918
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
В 26-та седмица съм и беба е доста активна. Понякога така рита,че целият ми корем подскача. А често се случва да не спя добре,понеже както и да застана , получавам шутове. Според АГ,което посетих на частно бебето е активно,пък няма място за движение и затова получавам болки ниско долу.

И аз получавам тези болки когато мърда
Значи е нормално така ли? Rolling Eyes

# 361
Момичета,на коя от вас бяха слагали холтер?Моля да споделите цена.Благодаря!

# 362
на мен, в Надежда - 40 лв. (вкл и разчитане за документите)

# 363
  • Пловдив
В 26-та седмица съм и беба е доста активна. Понякога така рита,че целият ми корем подскача. А често се случва да не спя добре,понеже както и да застана , получавам шутове. Според АГ,което посетих на частно бебето е активно,пък няма място за движение и затова получавам болки ниско долу.

И аз получавам тези болки когато мърда
Значи е нормално така ли? Rolling Eyes

Принчипеса, най-вероятно е това ,предписа ми 3 пъти по 1 нош.па и по 1 Magne B6 . Най-добре се консултирай с твоя АГ .

# 364
Аз не я усещам много, даже по някой път ме притеснява това.

# 365
на мен, в Надежда - 40 лв. (вкл и разчитане за документите)

При кой лекар ходи в Надежда? Аз имам час за доц. Христова на 9.05.

# 366
Момичета, имам много лекарства, които ми останаха от периода преди и по време на ин витрото, които са в оригинални опаковки, в срок на годност и бих искала да ги подаря на някого, който би имал нужда от тях. Имате ли идея за някакъв форум, където мога да пусна описа си? Има лекарства и хранителни добавки и за жената, и за мъжа.

# 367
Момичета, имам много лекарства, които ми останаха от периода преди и по време на ин витрото, които са в оригинални опаковки, в срок на годност и бих искала да ги подаря на някого, който би имал нужда от тях. Имате ли идея за някакъв форум, където мога да пусна описа си? Има лекарства и хранителни добавки и за жената, и за мъжа.
Пробвай в "дългото чакане след трансфер" или в "подготовка за ЗЕТ"

# 368
  • Varna
Минах и аз днес на преглед. Двама мъже ще си имам без съмнение вече Kissing Heart. Едрички вървят, 932 и 974 грама.

# 369
Deizy12, при другата (Дочка Кавкова), но цената е една и съща. То си е апарат за кръвно с два маркуча, които си ги носиш с теб 24 часа, правиш си всичко (освен да се къпеш) и на 20 мин ти мери кръвното. По кофти е вечерта, защото на всяко мерене пищи и трудно се спи.

# 370
Danito87 благодаря ти.

# 371

По-скоро в “Предстои ми инвитро/ИКСИ”

# 372
И моите крака сякаш отичат, особено ако повървя. Сега уикенда пътувахме до друг град (3 часа в посока) и се разхождахме малко. Имах чувството, че мъкна бетонни блокове с краката. Студена вода и особено вдигане на високо ми помагат бързо.
Все повече и по-силно ритат бебетата. Днес почти цял ден не се спряха, но през нощта кротуват или аз поне не ги усещам. На връщане в колата се въртяха и местиха както им е кеф, даже ми се деформира коремът, много е забавно. Simple Smile

# 373
  • Бургас
Момичета, случвало ли ви се е да усещате движенията на бебчо все едно ниско долу от време на време? Rolling Eyes

# 374
Момичета, случвало ли ви се е да усещате движенията на бебчо все едно ниско долу от време на време? Rolling Eyes

На мен ми се случва да усещам бебето как ме рита в пикочния мехур, та ако имаш предвид подобно чувство аз я усещам ниско долу, да😁

Общи условия

Активация на акаунт