АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 870
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета!
Аз се връщам от ЖК, с бебето всичко изглежда наред, много се зарадвах 😊
Бях изследвала Б12 и Д на своя глава (че четох доста страхотии) и излезе под нормата за бременни (към 230 май беше моя), на частното АГ казаха че нямат практика да изписват, сега обаче по ЗК ми изписаха по 1000 микро грама Б12 всеки ден (надявах се да ми изпише нещо). Обаче забравих да питам колко време да го пия, а съм на консултация чак след месец и половина. Някоя мама да го пие и на колко време го изследвате пак, притеснявам се да не предозирам 🤭

# 481
Аз го пих Б12 три месеца, за да ина ефект.
Здравейте момичета!
Бях изследвала Б12 и Д на своя глава (че четох доста страхотии) и излезе под нормата за бременни (към 230 май беше моя), на частното АГ казаха че нямат практика да изписват, сега обаче по ЗК ми изписаха по 1000 микро грама Б12 всеки ден (надявах се да ми изпише нещо). Обаче забравих да питам колко време да го пия, а съм на консултация чак след месец и половина. Някоя мама да го пие и на колко време го изследвате пак, притеснявам се да не предозирам 🤭

# 482
За тонове не съм питала сигурно края на 8 месец ще са, шийката не знам колко е 😂 ама щом нищо не казва значи е добре. Общо взето моя преглед минава за 10 мин не разпитвам нищоо,казва всичко е наред с бебка и това е  ❤️
И аз съм така. Даже имам чувството , че доктора ме мисли за социопат Grin като каже „всичко е наред” и аз една такава вкаменена...отвръщам -добре  Joy , а вътрешно всичко  крещи „суууууупер, ураааа, ох, слава Богу и т.н.”
Записах час за ФМ за другата седмица на 16.05, пак при д-р Цонев в „Темелков”.
Аз вече получих своя подарък изненада. Благодаря на организаторите за пофесионализма Flowers Bouquet
Не съм питала а и той нищо не каза за втора фетална. Но да си призная до София не ми се ходи

# 483
  • Варна
Juls 30, моето АГ и за първа ФМ нищо не ми е казвал. На своя глава, след четене в нета ги правя тези изследвания.

# 484
Аз го пих Б12 три месеца, за да ина ефект.
Здравейте момичета!
Благодаря много за отговора, а колко беше стойността при теб за да ти го изпишат и в каква доза го взима 3те месеца? ☺️

# 485
Момичетата, които пият протеин по колко пият ? Няколко мои приятелки пиеха ,но само по веднъж на ден,а док ми каза 2х30 гр и сега ми е мъка няма ли много да кача от този протеин 🙄

# 486
Момичетата, които пият протеин по колко пият ? Няколко мои приятелки пиеха ,но само по веднъж на ден,а док ми каза 2х30 гр и сега ми е мъка няма ли много да кача от този протеин 🙄
Аз пия 1 път по 25гр. от протеин Pregnaco. Колко ти е белтъка? Кой лекар ти го изписа? Мисля, че и една позната пиеше по 2 пъти на ден.

# 487
Белтък 58.3 и албумин 33 ,съвсем малко са под долна граница, но явно  се презастрахова 🙄

# 488
На мен ми казаха 3 пъти дн. по 1 супена лъжица мисля Flushed Аз го чакам все още , но мисля да го пия само сутрин и вечер.

Малко в страни от темата - видях случайно една количка на Dada paradiso на улицата и много ми хареса, но не ги намирам в нито един сайт.Моля за помощ Blush

# 489
Белтък 58.3 и албумин 33 ,съвсем малко са под долна граница, но явно  се презастрахова 🙄
Мен доктора ми каза, че общият белтък трябва да е над 64. Моят е по-нисък и от твоя 53,1. Също така месо и яйца трябва да се консумират.

# 490
Мен доктора ми каза, че общият белтък трябва да е над 64. Моят е по-нисък и от твоя 53,1. Също така месо и яйца трябва да се консумират.
Преди 2 седмици беше 60,той каза да ям яйца,извара и месо, обаче и с този режим продължава да пада,та явно заради това ми даде протеин 🙄

# 491
Привет момичета, идвам да се отчета и тук. Скоро не съм писала. Минах на ЖК , над кило и малко  е дребната- 27г.с и 3-4 дни. Уточнихме си и до кога ми е болничния и от кога влизам за 45 дневния. Днес успях да се видя и с проф.Асен Николов - завеждащия в Майчин дом. В крайна сметка ме прие да ме изражда. Кабинетът му е в ниската сграда на втория етаж 216. Взема 80лв за преглед , с УВ е 100лв. Замери ми околополдните води, че са на долна граница, но въпреки че подчерта че са в норма . Каза че непремено ще следи това и ме пита дали ми расте корема.Чесно казано чак от две седмици насам така се поразрастнах и в корем , до сега не ми личеше, та  малко ме притесни да не е показател. Иначе ме посъветва, че за него няма нужда да ходя на 3ФМ. Уговорихме се да му звънна към края на месеца да се разберем за следващ преглед. Чесно казано ще се окажа от ФМ и ще си заявя да си плащам следенето да ми продължи при него. АГто не ми каза нищо за водите, но и нейната апаратура си е старичка. Ще си ходя при  нея за болничните. Някои имал ли е намалени околоплодни води ?

# 492
Преди 2 седмици беше 60,той каза да ям яйца,извара и месо, обаче и с този режим продължава да пада,та явно заради това ми даде протеин 🙄
И аз съм така , беше 62, после 60 и падна на 53, въпреки, че ядях яйца всеки ден. Явно с напредването на бременността си пада и трябва да се пие добавка.

# 493
  • Благоевград
На мен ми казаха 3 пъти дн. по 1 супена лъжица мисля Flushed Аз го чакам все още , но мисля да го пия само сутрин и вечер.

Малко в страни от темата - видях случайно една количка на Dada paradiso на улицата и много ми хареса, но не ги намирам в нито един сайт.Моля за помощ Blush

Аз си взех такава количка от Айко. Имат ги в 3 или 4 цвята. Ако искаш друг може да го поръчат. Погледни там дали си гледала същия модел.

# 494
Здравейте мамчета. От няколко дена съм в чуденка как ще се справя с бъдещето кърмене. Може ли да споделите нещо, което евентуално няма да ми кажат в болницата. Нужно ли е да си закупя протектори и за какво всъщност се използват. А помпа? Тя винаги ли се използва след като се нахрани бебето да се доизцеди или няма проблем гърдите да си останат така. Извинявам се ама въобще не ми е ясно...

Общи условия

Активация на акаунт