Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 031
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Ти, ако трябва да пиеш метафолиева, значи имаш проблем с усвояването и не виждам смисъл да чакаш до положителен тест. Напротив, добре е да се почне поне три месеца предизвиква забременяване.

# 466
Филиевата киселина и на мен ми казаха, да я пия поне три месеца преди трансфер и да не я спирам. Доктора ми беше изписал Pregnacere max, които таблетки имат всичко необходимо и го пих 6 месеца преди да ида за успешния трансфер. Много е важно да се приема фолиева още преди забременяване.

# 467
Stella аз съм на фраксипан ,заради мотация в тромбофилията .

Криси аз декември месец имах завишени НК клетки и веднага след пункцията ме сложиха на система с интралипид за всеки случай . Така ,че сега ако ми е + теста в 8г.с пак ще вливаме . Матаформата я пия също заради мотация не усвоявам фолиевата киселина . Ние сме като цяло с М фактор 2% морфология .
Момичета като си пусна кравния на 7 може ли да искам и АМХ да ми пуснат ,искам ми се да подадем документите по фонда ,а знам чв когато е М фактор от мен се иска само АМХ . Всичко останало за мъжът ми го имам и формата сме попълнили само това май ми трябва ,но не знам сега след стимулацията дали в още удачно да го пускам ?

# 468
Pipi, пусни го. Може да излезе по-ниско, но на теб ти трябва стойност над 0.5, а не напълно реалната стойност. Междудругото аз с Иногинол 1 година вдигнах АМХ от 2 на 3.1, като при първото бях с оптимално витамин Д, а при второто съм с Дефицит. Тоест вероятно е по-високо дори. А за тази една година имам стимулирано инвитро с лека хиперстимулация. Очаквах да е спаднало под 2, много приятно ме изненада.

# 469
Pipi, и ние сме с мъжки фактор 2%, а каква ирония, мъжа ми има две деца от предишен брак а с мен нещо му се повреди 🤣та, от опитите инвитро до сега започнах и аз да се сбъгясвам 😅  За Интралипид да споделя, миналата година като забременях естественно, но с кухо яйце, доц.Русев, веднага ми назначи Интралипид и после каза  като започнем опити пак през два месеца да вливам до бременност. Е, аз влях веднъж, после се видя че трябва да се махне и така и не правих вливки повече, а и аборта ми беше при  Стаменов и той се ядоса че съм ходила първо при Русев. Сега преди трансфера, като пусках ни клетки при Балтаджиева, като я питах защо не направим вливка с Интралипид, тя буквално се изсмя и каза че това нищо не върши, че Интралипида не действал вообще. Всеки лекар с негова си теория, но и се доверих и ще видим сега.

# 470
Моя АМХ последно когато го пусках преди 6/7 месеца беше 3.36.
Криси какво да ти кажа .... луда работа . И на мен Русев ми го предписа поне знам че ако не помогне не вреди така ,че не знам и аз професор Тимева явно искаше да се застрахова ,но и аз исках преди опита още да си го влея ,но тя тогава каза забрави няма смисъл ти не си ми такав фактор какаото мъжът ти ,за това при стартиране ще го влеем и така и направихме .
На мен днес ако броя неделята когато ми беше трямагвра ми е 7 ден ,снощи доста ме боляха гърдите днес нормално . Симптоми нищо съществено все още . Сега някой ще е увикат сигурно ама аз си се вглеждам в тялото колкото и да не ми се иска 🤷🏼♀😣🙈. Едно момиче което беше преди мен и вече е с + тест около този ден от трансфера и почнаха менструалните болки при мен са много незначителни и ако нещо леко ме заболи (дори не бих го определила като болка ) е за съвсем малко и изчезва , все едно а да ми тръгне и спира .

# 471
И мен ме пратиха след втория неуспех при Русев. И ние сме с мъжки фактор. Русев ми предписа Интралипид. И аз се успокоявам, че ако не помогне, поне не вреди. Въпреки, че една позната, която е доста по-информирана като медицинско лице, ми е пращала статии, че си има НК клетки в ендометриума, чиято стойност е съвсем различна от тази в кръвоносната система. Същото важи и за локалния Пролактин. Та без биопсия няма как да знаем какво реално се случва в матката и от какво точно трябва да е лечението.

# 472
Момичета, преди малко излезна и моя резултат - 169.60 mIU/ml
Това е на 16-ти ден след трансфера. Струва ми се малко ниско, вие какво ще кажете?

# 473
Направи си тест пак след 2 дни да видиш как се увеличава. При мен се получи така предишния път - завърши с биохимична, но има примери с добро развитие и бебе.

# 474
Здравейте момичета да се запиша и аз в темата.
Днес ми беше ЗЕТ. Аз съм на естрофем 2*1, фолиева 2*1, дуфастом 3*1, утрогестан вагинално 2*3, и емграст през 3 дни.
Тест ми казаха да си направя на 17-18.05.
Този ми е трети опит и съм си казала, че няма да търся никакви симптоми и ще се опитам да не мисля за дните до теста, че и без това минават толкова бавно, но дали ще успея е друг въпрос Wink

# 475
Успех shorti дано третия опит ти е на късметче 👶🏻

# 476
Благодаря teo87 и аз това си казвам😘

# 477
Момичета, преди малко излезна и моя резултат - 169.60 mIU/ml
Това е на 16-ти ден след трансфера. Струва ми се малко ниско, вие какво ще кажете?
Пак направи теста след ден. Аз имах 175 (стори им се ниско тогава, а и коментираха по време на втория опит, че им се струва ниско, но при всеки е различно) на 14-ти ден и родих здраво бебче с тромбофилия. Успех!!!

# 478
Момичета, моля за съвет, преди малко поставих утрогестана и имах кафяво на пръста, но не тъмно, 11 ден съм,  това беше, ще ми дойде всеки момент цикъла, нали ? 😥😥😥

# 479
Криси, няма да ти дойде, спокойно. Аз имах кафяво от 9-ти до 16-ти ден. Спряха ми Фраксипарина и Аспирина докато се нормализират нещата. Понякога се получава така при загнездването. Горе главата и мисли положутелно. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт