Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 043
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, на 9 ден на 5-дневни резултат 0. Sad
Да не пускам нов на 14 ден, нали?
За да си сигурна, че спираш лекарствата се обади на лекаря или го причакай пред кабинета да попиташ. Най-вероятно е отрицателен.
Ако не са се получили нещата сега, следващия път ще стане, събираш сили и продължаваш!

Иска ми се и на мен вече да минава времето и почнах да си правя тънки сметки за кръвен тест на 10 или 11 ден, а мислех да чакам повече този път. Все чакам симптоми, знам че казаха тука бременните момичета, че все тая от симптоми, ама ако може и мен да ме заболят гърдите, че да мирясам Simple Smile Иначе пък аз от утрогестана само спя, винаги ми влияе така и ме успива. Ех ... мина още един ден, а като дойде времето за теста сигурно вече ще ме е шубе да го правя.
Честито на положителните резултати и лека бременост до края!

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 20:51 от AnMary

# 451

Пък аз изобщо не съм спокойна. Даже ми излезе херпис от стрес. Тресат ме нерви и за каквото и да помисля, се ядосвам. Сънувам кошмари, карам се с хората. Толкова зле емоционално не си спомням да съм била в сэзнателния си живат. Не искам да е така. Искам да съм спокойна, усмихната, позитивна. Как да стане?

# 452
Спокойно момичета и мен ме тресат нервите яко , докато съм спокойна и ми се пълнят очите . Търся симптоми и аз постоянно ,а само гърдите леко ме наболяват ,но честно казано съм имала месеци с много по силни билки в тях така ,че много не им обръщам внимание ... Леки придърпвания от време на време но пък нищо което да ме впечатли даже не ги отчитам като такива камули да имам болки ниско долу . Може би само крата все още си ги усещам в бедрата все едно всеки момент ще ми дойде . А честно да ви кажа не искам да идва 7ми за тест изпадам в ужас ,не искам да правя страх ме е много ,докато мрънкаха за абоката сега предпочитам още 10 пъти да ми го сложат пред това да се зблъскам с отрицателен резултат 😣😣😣😣 .  А друго се чудя на мен дата ми за цикъла е 12.05 ,а кръвния искат да го пусна  на 7ми ,не е ли рано ?
Много се радвам и честито на момичетата с полужително резултати дано повлечете крак и за нас вие имахте ли симптоми и кога почнаха 🙈🤷🏼♀🤗❤

# 453
Честито на момичетата с положителни резултати! Безпроблемна и прекрасна бременност ви пожелавам:)

Solley,за съжаление няма как да се промени резултата.

И аз съм в същата позиция . Днес на 10ти ден, ЧХГ- 0.125
Четвърти записан неуспех,въпреки че този път ембрионите бяха след ПИД - перфектни,даже имплантация не е имало,за разлика от предните 3 пъти,без ПИД,с бременности...
Симптоми не търсете момичета. И аз имах бодежи и екстри ама до там.

Успех на всички!

# 454
Честито и от мен на момичетата с положителни тестове ! Hug
Лелее и мен ме тресе една нерва , трета вечер подред се караме с моя мъж . Снощи даже го изгоних да спи в хола на дивана , не искам да го виждам Joy Иначе на мен също ми излезе херпес , не знам на какво се дължи Flushed
pipi8 Заедно сме за тест на 7ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 455
Честито и от мен на момичетата с положителни тестове ! Hug
Лелее и мен ме тресе една нерва , трета вечер подред се караме с моя мъж . Снощи даже го изгоних да спи в хола на дивана , не искам да го виждам Joy Иначе на мен също ми излезе херпес , не знам на какво се дължи Flushed
pipi8 Заедно сме за тест на 7ми Stuck Out Tongue Winking Eye
Shine стискам ти палци 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤🤗🤗🤗❤🤗❤🤗❤🤗❤🤗

# 456
И аз ще правя кръвния на 7-ми. На 6-ти по принцип трябва да ми дойде. Чудя се ако ми дойде, да правя ли кръвен заради фонда. Днес питах в клиниката, тези на админстрация нищо не знаят. Викат да се обадя другата седмица?!?! Кога? На 6-ти като почиват или на 7-ми - датата за тест, който се чудя дали да правя? Всички ме дразнят.
Симтоми сякаш нямам. Гърдите изобщо не ме болят. Имам като някакви бодежи в корема, но са 3-4 пръста под пъпа и не са постоянни, даже минаха. Мисля, че е от храна. Остава само херпеса да го броя за симптом... голяма надежда 😁😂🤣

# 457
Мадлен, съжалявам за неуспеха... Искрено ти пожелавам следващият опит да е успешен и с ревящ финал на термин.

# 458
Мадлен, съжалявам за неуспеха... Искрено ти пожелавам следващият опит да е успешен и с ревящ финал на термин.

Мерси,Сън.
Поздрави на бебка(:

# 459
При мене  беше омекнала. Не знам обаче дали е възможно да се дължи на лекарствата ...

А имаше ли бременност?
И при мен беше омекнала доста и имаше бременност ЧХГ 68,44 и след сва дни спадна на 14(биохимична бременност) 😪

# 460
При мен при сутрешното слагане на утрогестан е много мека, при вечерното е твърда и така от няколко дни. Шантава работа.

# 461
Момичета виждам ,че доста от вас взимат различни неща след трансфер от какво се определя кой какво трябва да приема ? Аз сутрин само си слагам Кринон , пия 3х1 Дуфостон , Фраксипан инжекции всяка вечер по 1 ,Аспирин и мета форма на фолиева киселина .

# 462
Момичета виждам ,че доста от вас взимат различни неща след трансфер от какво се определя кой какво трябва да приема ? Аз сутрин само си слагам Кринон , пия 3х1 Дуфостон , Фраксипан инжекции всяка вечер по 1 ,Аспирин и мета форма на фолиева киселина .   

Pipi докторите определят, коя какво да взима. Всичко е по рецепта, всеки доктор си има свой метод и подход.

# 463
Фраксипарина защо ти го изписаха?

# 464
Pipi, аз съм през два дни с две деления на инжекция Емграст- защото НК клетките са ми в Горна граница 12%, слагам всяка вечер фраксипарин 0,4- имам доказана тромбофилия, и през вечер бия прегнил 100 за имплантация, преди трансфера направих и РВМС. Всеки лекар според показателите решава. Това което ми стана много интересно е че Стаменов беше изписал и на момичетата с мен след трансфера много малко неща и акушерлата каза, че е в период в който не иска да дава много медикаменти. Аз не пия още и метафолиева, ако забременея тогава ще я почна. На естественно забременяване започват при нужда да слагат неща чак след като разбера че са бременни.  Днеска Ми е датат за цикъла, предполагам с тези лекарства няма начин на ми дойде? Питам защото чета тук че на някой им идва на дата, а аз при предишните ми опити ми е идвало чак като спра инжекциите.

Общи условия

Активация на акаунт