Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Не съм изследвала НК клетките повече. Тях просто си ги има, не намаляват, а само активността им се подтиска със системата. Направихме я заедно с пункцията защото по схема е няколко дни преди овулация, а пункцията е като овулацията. Ще ги изследвам пак, но предполагам че са си високи, едва ли ще намалеят.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 23:39 от Анонимен

# 91
Само не знам кой се вързва още на Русев и неговия Интралипид. От години следя този въпрос с вливанията и по мои скромни наблюдения е чиста случайност забременяването при жени, прелели Интралипид. Същото влияние има и Омега 3 на добра фирма с повече DHA. Това е само и единствено мое мнение и никога не бих си дала парите за това, макар че сравнено с Октагама, за който дадох 560лв преди трансфер, знам че Интралипида е в пъти по- евтин. Не искам да влизам в спор с никой. Чела съм и знам че извън БГ също се използва, но хората като видят че не сработва, веднага назначават Имуновенин или Октагам.

# 92
Btw Шакира на мен една клиетка която работи в репродуктивна клиника в УК като и казах това каза ,че все още никой не е доказал достатъчно действието на НК клетките и най много да си разбутам имунната система с този интралипид . Като цяло нз и аз на кой да вярвам вече ,но специално изследванията от Русев и на мен ми прави впечатление ,че масово СМЕ с едни и същи диагнози за НК клеткие ,не усвояване на фолиева киселина и да се пие аспирин което ми е малко странно как така това в толкова масово . И наистина нз какво да си мисля и правя с тези вливки ...

# 93
Ами и аз не знам на кой да се "вържа" вече. В Надежда бях на друга терапия и вливах Интратект, който е като Октагам. И нищо.. Сигурно ще потърся и трето мнение, ако се налага. Според докторката ми не трябва да обръщам чак толкова внимание на тези НК клетки. Иначе от интралипид нямам някакви нежелани действия, поне аз така се чувствам. Дано нещата се развият както трябва този път и ще спра всички видове лекарства и системи!

# 94
 Колко хубаво оправдание си имам да стана посред нощ и да изям 5 бисквитки Анелия..Любимите ми. Така и не разбрах в тоз живот защо се казват Анелия, като има моряче на тях и се правят в Бургас😁 Извинете ме за среднощния тъп пост. Но толкова рядко ставам от леглото да хапна нещо, че чак не помня кога последно ми се е случвало

# 95
4ти ден след трансфер съм и днес имам страшни предменстлуални болки.Единствено корема не ме боли.Гърдите,кръста,цялото тяло.От 2 дни ми се гади,но мисля че е рано.Най-вероятно е от лекарствата.Може ли да е имплантация?

# 96
4ти ден след трансфер съм и днес имам страшни предменстлуални болки.Единствено корема не ме боли.Гърдите,кръста,цялото тяло.От 2 дни ми се гади,но мисля че е рано.Най-вероятно е от лекарствата.Може ли да е имплантация?

Здравей!На мен днес ми е 6-ти ден на три тридневени ембриончета!На четвъртия и петия ден и при мен започнаха режещи болки,но не постоянни като пред цикъл!И едно напрежение в матката,все едно някой ми разтяга матката!И отпадналост и сънливост!Дано да е за добро!Успех!

# 97
Дано, момичета, дано да са знаци че нещо се случва! Шакира, това с хапването ми е познато. Аз пък сутрин рано като ставай да пишкам и изпитвах силен глад. Това и предния път ми се случваше. Кога ти е теста?

# 98
Дано, момичета, дано да са знаци че нещо се случва! Шакира, това с хапването ми е познато. Аз пък сутрин рано като ставай да пишкам и изпитвах силен глад. Това и предния път ми се случваше. Кога ти е теста?

При мен е много по различно от предния път!Тогава имах ужасни болки от пункцията до почти до теста!Ужасни болки!И беше -!Сега след пунцкията много малък дискомфорт без болки!На трети ден ми беше трансфера и се чувствах много добре!И от 4-ти ден започнаха болки режеши чак към кръста,но не постоянно,отпадналост и все ми се спи!И едно напрежение в матката все едно ме разтягат!Сега тази сутрин нищо не усещам освен гърдите,че ме болят!

# 99
Добро утро Simple Smile
Дано се напълни с положителни тестчета темата.
Пр мен най страното е, че дори пмс нямам.Все едно е минал цикълът.Обикновено, болките в гърдите са добър симптом, момичета. При моите три бременности това ми беше топ симптома, плюс метален вкус в устата около датата на М.Аз напрежение в гърдите  нямам, нищо. Мисля, ако утре не ми дойде (28 ден ми е и чакам М.),да си пусна тест и да спирам с чиста съвест химиите.Дори се чудих тази сутрин дали има смисъл и от тест, такава безнадеждност получих при трансфера,че   ...Задавах си въпроса защо такива гнусотии ми се случват, имах и проблеми със синът ми,много преживяхме покрай него, това беше и причината да се реша на второ след десет години.Но пусто опустяло,  дори сънувах един глас, който ми каза че не ми дадено на мен да имам второ дете. Депресарско ми е, знам че повечето от вас се борят за първо детенце и може би терзанията ми ще са прекалени на този фон. Пожелавам ви успешен и късметлийски ден.

# 100
Добро утро Simple Smile
Пр мен най страното е, че дори пмс нямам.Все едно е минал цикълът.Обикновено, болките в гърдите са добър симптом, момичета. При моите три бременности това ми беше топ симптома, плюс метален вкус в устата около датата на М.Аз напрежение в гърдите  нямам, нищо. Мисля, ако утре не ми дойде (28 ден ми е и чакам М.),да си пусна тест и да спирам с чиста съвест химиите.Дори се чудих тази сутрин дали има смисъл и от тест, такава безнадеждност получих при трансфера,че   ...Задавах си въпроса защо такива гнусотии ми се случват, имах и проблеми със синът ми,много преживяхме покрай него, това беше и причината да се реша на второ след десет години.Но пусто опустяло,  дори сънувах един глас, който ми каза че не ми дадено на мен да имам второ дете. Депресарско ми е, знам че повечето от вас се борят за първо детенце и може би терзанията ми ще са прекалени на този фон. Пожелавам ви успешен и късметлийски ден.

Не се отчайвате!Нищо не се знае!Смело напред!Кога е теста?А за признаците при всеки е различно!Може би като ги има се успокояваме,че нещо се случва,знам ли!Божа работа!

# 101
Добро утро Simple Smile

Не се отчайвате!Нищо не се знае!Смело напред!Кога е теста?А за признаците при всеки е различно!Може би като ги има се успокояваме,че нещо се случва,знам ли!Божа работа!
моят е на 25.4.Най-много се притеснявам от главоболието.След него винаги ми идва.Цикъла ми трябва да е на 20.4.Пети ден на 3 петдневни съм.

# 102
Mоят е на 20.04 Simple Smile Но ще го направя утре.
И аз имам главоболие, но предполагам че е от напрежението,  а и се пробвах да се разболея.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 09:47 от haidi

# 103
Добро утро Simple Smile

моят е на 25.4.Най-много се притеснявам от главоболието.След него винаги ми идва.Цикъла ми трябва да е на 20.4.Пети ден на 3 петдневни съм.
И моят е на 26-то но ще го направя по рано,че са почивни дни,23-24 мисля да го направя!Сега като се купех установих,че гърдите ме болят по малко и малко се здухах!

# 104
Здравейте момичета, от доста време ви следя, но за първи път пиша тук. Накратко: 1ви опит инвитро - кухо яйце, 2ри опит - резултат кръгла 0
В момента съм 16 ден след трансфер, преди 2 дни ми беше теста и още не мога да повярвам на резултата ЧХГ 548.
Тук идва другия проблем трябва да направим вливка на Октагам, вече 2ри ден търся, но все удрям на камък. Имах вливка на Имуновенин преди трансфера, но той не ми понесе. Ще съм много благодарна, ако можете да ме насочите къде мога да го намеря. Късмет на всички чакащи, бързо да ви минават дните до тестчетата и само хубави резултати момичета

Общи условия

Активация на акаунт