Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Не бързай да отписваш опита. Виж колко точно е кървенето и тогава прецени дали да не пиеш вече утрогестана. Не се шашкай. Видях, че си при др Стаменов - лабораторията в Надежда работи според мен с някакво работно време. Виж какво и ако си от София направо си направи тест. 11 ден ще си покаже. Не се шашкай, не е задължително да ти идва цикъла. Докато не видиш резултат черно на бяло не е сигурно нищо.
Стискам палци!!!

# 481
Благодаря, момичета, шашнах се вече, след толкова неуспешни опити си свикнал се най-лошото.  От София съм, отивам  да пусна кръвен тест и каквото такова, хем ако е отрицателен ще си порева неделя и от новата седмица пак с нови надежди.

# 482
Благодаря, момичета, шашнах се вече, след толкова неуспешни опити си свикнал се най-лошото.  От София съм, отивам  да пусна кръвен тест и каквото такова, хем ако е отрицателен ще си порева неделя и от новата седмица пак с нови надежди.
Късмет Криси 🤗❤🤗❤😇🙏🏻👨👩👧👦

# 483
Криси, освен утрогестан вземаш ли друг прогестеронов препарат? Виж как е теста и ако е положителен, обади се на доктора ти и му кажи, че си имала кръв по пръста. Може да ти назтачи допълнително прогестерон или да те викне за преглед.  Успех!

# 484
Момичета, стоя и рева, излезе , чхг 500 на 11 ден, не мога да повярвам, ще получа инфаркт

# 485
Момичета, стоя и рева, излезе , чхг 500 на 11 ден, не мога да повярвам, ще получа инфаркт
Честито, лека и безпроблемна до пухкав финал.

# 486
Седя и плача ,честито миличка 🤗❤🤗❤🤗❤🤗❤🙏🏻😇

# 487
Не мога да повярвам, толкова години съм си представяла този момент, а нямах никакви симптоми... сега звъня на спешния телефон да ми кажат за зацапване то.  Прегръщам ви силно момичета и благодаря за подкрепата ❤❤❤

# 488
Това са прекрасни новини!!! Браво! Пожелавам всичко да е наред и друг път да знаеш да не се шашкаш толкова Wink

# 489
Не мога да повярвам, толкова години съм си представяла този момент, а нямах никакви симптоми... сега звъня на спешния телефон да ми кажат за зацапване то.  Прегръщам ви силно момичета и благодаря за подкрепата ❤❤❤
Аз днес съвсем нямам симптоми освен ,че се усещам като пред паник атака ,сигурно защото наближава теста ,а и мъжът ми днес си трябва за УК . Разбрахме се ,че ако в станало няма СВ прибирам поне още месец въпреки ,че аз за всеки случай си гледам билетите за по другата седмица ,защото пък ако не е станало си тръгвам и аз . Най ме притеснява факта ,че ми се пуши и все си мисля ,че ако е станало поне от тази смрад ще ми се гади ....но уви нищо . Оставам си с болезнени гърди само .
Криси много се радвам за теб наистина  ❤❤❤🤗❤

# 490
Пипи, това с цигарите не е критерий... Аз бях с БХ за кратко и също ми се пушеше и не ми е било гадно от миризмата. А колко още момичета има на които през цялата бременност им се пуши.... А някои даже и пушат...

# 491
Krisi, браво, чудесен резултат. Кажи после какво ти казаха за зацапване то. И аз имах кафяво, слагам кринон и се появява ше при изтичането му. Лекарката каза, че не е проблем, било нормално. И така си продължава, но то е на моменти, може би като се по събере кринона. Всичко ще е наред Simple Smile
Pipi,  щом те болят гърдите е добър знак. Мен също ме боляха, друго не. Гаденето започва после. Още малко и ще разбереш.

# 492
Страхотен резултат, Криси. Кажи какво е казал доктора.
Момичета, всички ли ви болят гърдите. Моите никога не са ме болели. Веднъж станаха чувствителни, когато за първи път пих прогестерон и веднъж, когато за първи път сложих инжекция с чхг. Следващите пъти нищо. Ако това е симптом за бременност, значи няма на какво да се надявам.

# 493
  • София
Нито е задължително да те болят гърдите, нито да имаш гадене или каквито и да е други усещания и неразположения.

# 494
Благодаря ви момичета дано се окажете прави , само това дето ме избива на рев нон стоп много ме напряга и си викам “стига си ревала само си вредиш “ вчера на един филм така ми се напалниха очите ,а дори не беше тъжен 🤦🏼♀🤷🏼♀. Но аз си знам като приемам разни хормони и така ми действат да не говорим ,че аз винаги съм била със силно изразен ПМС и преди Ц все рева 😆❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт