Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 162
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
  • MJF
Roomba 980 и 981 се различават само по цвета.

Точно се връщах да редактирам, тъй като забравих да попитам каква е разликата между двата модела. В момента 981 е на много добра цена в немския амазон.
https://www.amazon.de/gp/product/B07B6GGJGV?th=1

Четох, четох, но не ми стана ясно има ли значение за гаранцията дали ще я поръчам директно до вкъщи или ще използвам Габко?

# 481
  • София
До България доставката е EUR 28,88 и аз може би бих предпочела нея, по-спокойно би ми било в случай че ми се наложи да ползвам гаранцията. Тежък продукт с батерия е, ако се наложи изпращане до там ще трябва да е с куриер и няма да е много евтино. Ако е поръчана до тук те си поемат разходите. С посредник ще е между 15-20лв доставката, т.е разлика едни максимум 40лв.

# 482
Аз предпочетох този вариант, когато си поръчах Неато, доставка до дома и да няма посредник. Дано не се налага, но ако се случи да ползвам гаранция, Амазон възстановяват разходите за доставка, след като им се изпрати фактура за сумата. Освен това, дори с разходите за доставка робота ми излезе по-евтино от бг магазин.

# 483
В момента Сайоми втора генерация с моп в Али е на разпродажба на добра цена.
Има и оригинални консумативи, също на ниски цени.

# 484
Момичета, може ли да ме ориентирате amazon.es  как доставят роботчетата до България - с локален куриер тип Speedy или Bg posts...?

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 12:10 от Sis22

# 485
Мерси, че сподели! От известно време го дебнех, но щях да пропусна, от толкова много шарени банери в това Али Satisfied

В момента Сайоми втора генерация с моп в Али е на разпродажба на добра цена.
Има и оригинални консумативи, също на ниски цени.

# 486
  • София
За това ли става дума?

# 487
За Алито само внимавайте да поръчате от европейски склад! Че иначе ще ви се стъжни живота от разходки по митници и плащане на ДДС!

# 488
Не, от продавач roborock global srore. От склад в Полша, да.

https://ru.aliexpress.com/item/32958072820.html

# 489
Момичета пристигна ми машинката, но имам проблем. В уплътняването пише да има по метър от трите страни на базата, а аз имам по 75 см. от страни и 85 за пред него. Имам и вариант да освободя под стълбите, но хич не ми се ще. Вашите по колко см. свободно пространство имат?

# 490
Момичета пристигна ми машинката, но имам проблем. В уплътняването пише да има по метър от трите страни на базата, а аз имам по 75 см. от страни и 85 за пред него. Имам и вариант да освободя под стълбите, но хич не ми се ще. Вашите по колко см. свободно пространство имат?
Моето Xiaomi е между шкаф, на има няма 20см и детска маса.. на няма и метър от него и си намира станцията без проблем...така че пробвай дали ще се прибира, ако нещо не успява...тогава търси друг вариант за място.

# 491
Здравейте! Имам life a4s, опитвам се да покрия сензорите, защото килим черно с червено не иска да минава. Не ми се получава. Някой да го е правил? Или да сте попадали на клип по въпроса? Благодаря!

# 492
  • Пловдив
Не знам какво е роботчето ,но спокойно.Оправят се.Около моя на втория етаж има саксии на около 25 см -е не се е загубил до сега.

# 493
Neato D7 взех. Ще опитам тук дали ще стане, пък ако не ще размествам.

# 494
  • София
valeriq.k, никакъв проблем няма да имате с това място според мен.

Общи условия

Активация на акаунт