Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 125
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
По тяхната логика,у нас не трябва да има и прашинка.

# 511
  • София
Хубаво си е мокрото почистване, по-добре обира прахоляка. Аз съм доволна, че взех този модел.

# 512
Хубаво си е мокрото почистване, по-добре обира прахоляка. Аз съм доволна, че взех този модел.
Нямате килими, нали?
С килими възможно ли е мокро почистване?

# 513
  • София
Нямате килими, нали?
Нямаме, да, махнах ги. Но доколкото споделят други с килими, няма проблем. Просто забърсва леко като с влажен парцал и освежава.

# 514
Нямате килими, нали?
Нямаме, да, махнах ги. Но доколкото споделят други с килими, няма проблем. Просто забърсва леко като с влажен парцал и освежава.
Ние заради килимите взехме първа генерация Ксиоми, само за сухо. Много си харесвам килимите, не искам да ги махам, а ме беше страх да не остават влажни.
Не съм правила тест, опасенията ми са чисто теоретични.

# 515
  • София
Водата, с която почиства, е толкова малко, че е абсурд да намокри като при пране с четка например.

# 516
Водата, с която почиства, е толкова малко, че е абсурд да намокри като при пране с четка например.
Дори и леко влажни не бих допуснала да бъдат. Не знам как ще им се отрази
Скрит текст:
(слабост са ми, персийски са)
.

# 517
Аз пак да питам за Viomi v2. Някой с отзиви?

И относно мопването - то заедно с прахосмученето ли се случва или на отделен цикъл? При viomi ми стана ясно, че е отделно, защото контейнерите за прах и за вода стоят на едно и също място в робота, но за другите? Например за Roborock s50?

# 518
Не мога да се оправя с приложението, сто пъти се опитах и не става. Disappointed

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 23:57 от valeriq.k

# 519
  • София
Цитат на: vesselina_g link=topic=1 2109376.msg39229201#msg39229201 date=1567019398
Аз пак да питам за Viomi v2. Някой с отзиви?

И относно мопването - то заедно с прахосмученето ли се случва или на отделен цикъл? При viomi ми стана ясно, че е отделно, защото контейнерите за прах и за вода стоят на едно и също място в робота, но за другите? Например за Roborock s50?
При Roborock s 50 може отделно, може и заедно.

# 520
  • Русе
Не мога да се оправя с приложението, сто пъти се опитах и не става. Disappointed

Въобще не можеш да го подкараш? Казвай до къде я докарваш и да помагаме.  Hug
Отделно във ФБ групата, през 5 поста питат същото и админа пуска обяснения  Peace

П.С. Оф, върнах се  назад и видях, че твоето е Нийто. Има дами с такива тук, дано се включат.

# 521
Този модел на Ilife е доста добри отзиви
Някой има ли го?

Ilife A9s https://www.aliexpress.com/item/32975104946.html?scm=1007.22893. … 6b96a7cbe7af7ac22

# 522
Valeriq, дай повече инфо. Когато пуснеш робота за първи път има, мисля, че беше 1 час време, в което те чака да се свържеш. Ако този момент е пропуснат трябва да рестартираш със задържане на бутона и пак влиза в режим на свързване. Тези неща ли не се получават? Пиши какво правиш, за да помислим.

# 523
Значи пуснх го без приложение, мин детските. Реших, че ще инсталирам в един момент и следвах указанията. Дава ми, че няма wi-fi връзка. Стигам до стъпката в която й изписвам името и до там.

# 524
Значи пуснх го без приложение, мин детските. Реших, че ще инсталирам в един момент и следвах указанията. Дава ми, че няма wi-fi връзка. Стигам до стъпката в която й изписвам името и до там.
И нашият снощи много трудно намери wi-fi-то. Рестартирахме няколко пъти. Накрая се получи съобщение да го преместим по-близо до рутера, представете си. Ние живеем в стандартен двустаен, не в мезонет. Имаме отлична връзка с рутера от всяка точка в апартамента с останалите устройства, че дори и съседите имат. Ама стана накрая, след 5-6 рестарта.

Общи условия

Активация на акаунт