Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Йозета на Кузгун излезе още вчера сутринта със снимките днес очаквам тези на Сблъсък.

Съмнявам се, че гроба, който разкопават, е този на Юсуф  newsm78 Според мен някой друг ще умре в скоро време и аз лично залагам на Бора  Whistling
Темпи, не го виждам в темата.Ако съм го пропуснала, извинявам се, но може ли да го публикуваш?

# 106
Няма го в темата, аз го видях при рускините в техния форум,но нямам време да го преведа...

# 107
  • Пловдив
Димана, ще преведа озета, но малко по-късно.

# 108
  • Пловдив
Кузгун и Дила се сблъскват с шокиращи факти.
Дила много се страхува, че Бехрам може да убие Кузгун. Когато вижда Кузгун цял и невредим, двамата се сближават неочаквано.Любовта на Дила за първи път ще "разпечата" езка на Кузгун.
Дила иска да освободи баща си и по указания на Кудрет се опитва да разруши стените на Кузгун.
Кузгун иска да накаже Бора и му отправя открито и ясно съобщение. Али също смята да се противопостави на Бора и ще се срещне с него очи в очи.
Внезапната поява на Бехрам /който се оказва Дервиш/ кара Кузгун насаме с въпроси относно живота. Кузгун започва да разследва смъртта на баща си и като начало ще почука на вратата на Мерием.След 20 години Кузгун за първи път стъпва в бащиния си дом, от който някога е взет със сила.
Дила научава, че Кузгун е започнал да разследва смъртта на баща си и решава да му помогне.Връзката, която намира Кузгун, касае смъртта на бащата и го кара да действа.
В същото време Бора отива в издателството на вестника, в който работи Кумру и й разказва зашеметяващи факти за смъртта на баща й Юсуф. Това всява в нея съмнения.
Ръфат, който никак не одобрява брака на Кузгун е Дила, дава в ръцете на Шермин много голям коз.
Кузгун научава, че началникът на затвора, който по някакъв начин е свързан със смъртта на баща му ще бъде гост на сватба. На Дила и Кузгун им предстои да преживеят шок на тази сватба.
Кузгун попада на важна следа за смъртта на баща си. Тази следа ще им разкрие шоакираща реалност, с която на Кузгун и Дила им предстои да се сблъскат/противопоставят. 

# 109
Кузгун и Дила се сблъскват с шокиращи факти.
Дила много се страхува, че Бехрам може да убие Кузгун. Когато вижда Кузгун цял и невредим, двамата се сближават неочаквано.Любовта на Дила за първи път ще "разпечата" езка на Кузгун.
Дила иска да освободи баща си и по указания на Кудрет се опитва да разруши стените на Кузгун.
Кузгун иска да накаже Бора и му отправя открито и ясно съобщение. Али също смята да се противопостави на Бора и ще се срещне с него очи в очи.
Внезапната поява на Бехрам /който се оказва Дервиш/ кара Кузгун насаме с въпроси относно живота. Кузгун започва да разследва смъртта на баща си и като начало ще почука на вратата на Мерием.След 20 години Кузгун за първи път стъпва в бащиния си дом, от който някога е взет със сила.
Дила научава, че Кузгун е започнал да разследва смъртта на баща си и решава да му помогне.Връзката, която намира Кузгун, касае смъртта на бащата и го кара да действа.
В същото време Бора отива в издателството на вестника, в който работи Кумру и й разказва зашеметяващи факти за смъртта на баща й Юсуф. Това всява в нея съмнения.
Ръфат, който никак не одобрява брака на Кузгун е Дила, дава в ръцете на Шермин много голям коз.
Кузгун научава, че началникът на затвора, който по някакъв начин е свързан със смъртта на баща му ще бъде гост на сватба. На Дила и Кузгун им предстои да преживеят шок на тази сватба.
Кузгун попада на важна следа за смъртта на баща си. Тази следа ще им разкрие шоакираща реалност, с която на Кузгун и Дила им предстои да се сблъскат/противопоставят. 
Благодаря от сърце за превода и публикуването. Василева, радвам се, че се включи.Прави го по-често!:hearts:Flowers HibiscusFlowers Bouquet

# 110
Аз май нещо съм пропуснала...къде разкопават този гроб?

# 111

Засега никъде,  това беше мое предположение, което може да се окаже напълно неоснователно

# 112
Здравейте момичета,
От дълго време следя дискусиите ви и с удоволствие пия сутрешното си кафе с вашите постове.
Случайно попаднах на Кузгун, не следя много творчеството на актьорите, но вашите дискусии определено засилват интерес ми към сериала.
Да споделя моята теория за по нататъчното развитие на сценария - според мен Дервиш е дядо на Кузгун или поне имат някаква роднинска връзка , той с такова умиление го гледаше в сватбения костюм. Относно бащата на Кузгун според мен убийството му в затвора беше инсцинирано и той е жив. Кузгун има някакви сънения по въпроса и единствения начин да докаже причината за смърта на баща си е да изкопае тленните му останки.
Според мен сюжетната линия ще продължи в посока изясняване на смърта на бащата на Кузгън и сценатистите ще отворят нова Кутияна Пандора тук.
Да видим какво ще заложат в новия епизод.
Хубав и усмихант ден
Добре дошла в темата ни в частност за сериала Кузгун.Радвам се, че ти харесва и много ще ми е хубаво да си хортуваме повече хора за този чудесен сериал.Flowers BouquetFlowers Cherry Blossom

# 113

Засега никъде,  това беше мое предположение, което може да се окаже напълно неоснователно

Имаше видео зад кадър, където багер копае гроб.... Но не беше нещо познато, затова предположих, че е нов, а не стар...

# 114
Имаше видео зад кадър, където багер копае гроб.... Но не беше нещо познато, затова предположих, че е нов, а не стар...

Ясно. Предполагам, че да разкопаеш гроб е голямо оскверняване и не вярвам да направят нещо такова.

Озета звучи интересно. Ще видим утре вечер Simple Smile

# 115
Само да не стане като в Чукур и гроба да е стар и да се окаже празен, че тогава всичко казано и правено дотук ще отиде по дяволите.....

# 116
Снимки от новия епизод на Сблъсък

Скрит текст:

# 117
Здравейте  Hug Hug Hug
Мерси за превода на озета на Кузгун и за новите снимки от Сблъсък!
Темпи като нищо може да се окаже ,че гроба е празен.В трейлъра  в началото където Дила мие ръцете на Кузгун може би е  точно след като се е върнал от гробищата и е открил или ,че гроба е празен или пък може и нещо друго да е разбрал ,но каквото и да е явно е много тежко за приемане.
Гледайки трейлъра чак сега видях ,че Кузгун на два пъти ще ходи до дома на майка си и втория път ще влезе и в къщи даже.Ох айде дано да вземе вече да и прости на тая нещастна жена че да се успокоят и двамата.

# 118
Темпи като нищо може да се окаже ,че гроба е празен.В трейлъра  в началото където Дила мие ръцете на Кузгун може би е  точно след като се е върнал от гробищата и е открил или ,че гроба е празен или пък може и нещо друго да е разбрал ,но каквото и да е явно е много тежко за приемане.

Тя точно като че ли пръст мие наистина, но дали на гробищата е бил /на гроба на баща си, нов гроб да копае  Thinking/ или някъде другаде се е намацал.... щото не само по ръцете му има, ами по дясната половина на лицето, ухото, шията... но пък ризата му беше мръсна само около врата, сакото като че ли също нямаше следи newsm78 newsm78

# 119
  • Пловдив
Здравейте! Аз мисля, че Дила мие ръцете на Кузгун след сватбата - със същата риза е.

Общи условия

Активация на акаунт