Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 355
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Цитат на: tempestad [spoiler
Скрит текст:
link=topic=1109563.msg38606097#msg38606097 date=1556050797]
Темпи като нищо може да се окаже ,че гроба е празен.В трейлъра  в началото където Дила мие ръцете на Кузгун може би е  точно след като се е върнал от гробищата и е открил или ,че гроба е празен или пък може и нещо друго да е разбрал ,но каквото и да е явно е много тежко за приемане.

Тя точно като че ли пръст мие наистина, но дали на гробищата е бил /на гроба на баща си, нов гроб да копае  Thinking/ или някъде другаде се е намацал.... щото не само по ръцете му има, ами по дясната половина на лицето, ухото, шията... но пък ризата му беше мръсна само около врата, сакото като че ли също нямаше следи newsm78 newsm78
[/spoiler]

Кой го знае какво е направил  newsm78Но изражението му беше потресаващо ,като изтискан физически и емоционално  newsm78В озета се казва ,че Кузгун и Дила ще открият шокираща реалност и ще трябва да се изправят срещу нея newsm78Обаче пък се казва и ,че бащата е мъртъв ,а какво по шокиращо да открият от това ,че Юсуф е жив или може да разберат ,че Дервиш/Бехрам е дядо на Кузгун или ,че лошите не са чак толкова лоши newsm78
Или може Кузгун да е разбрал ,че с Дила са брат и сестра и затова да е така шокиран  hahaha hahaha hahaha hahahaМи тъй де човека какви сънища има с Дила ,какви мисли си мисли пък тя сестричка и затова да е така шокиран или по-скоро погнусен hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
k.vasileva04 точно така след сватбата трябва да е защото Кузгун е с бяла риза и сако.

# 121
Леле какви неща забелязвате, къде, как бил изцапан Grinning
Аз гледах фрага....много пъти и пак не съм обърнала внимание на такива подробности Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз си мислех, че не може да има такова нещо като разкопаване на гроб чисто по религиозни причини, но щом се случва и в други сериали, значи е възможно.
Нещо свързано с баща му ще да го е докарало до това състояние. За всеки случай предпочитам да е изненада това,което се е случило, а не предварително да ни кажат всичко във фрагове и задкадрови клипчета. Много взеха да уйдисват на феновете в желанието да знаят повече и повече  за серията (по принцип) и така малко се губи интригата от епизода. Надявам се от Кузгун да са по-сдържани в това отношение.

Не знам дали ще мога да гледам довечера.  Ще ви чета, когато мога.

Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 122
Здравейте Hug

да се подготвим за довечера Grinning

# 123
Две усмивки ни пожелават приятно гледане  Peace

# 124
Здравейте!

И аз с тези усмивки ви пожелавам приятно гледане и безпроблемен нет.

Темпи
, нали ще разказваш в рекламите видяното и чутото?Flowers Bouquet

# 125
# 126
Дервиш му каза - реши какво искаш - да затънеш или да се издигнеш. И при двата варианта минаваш през мен.

# 127
# 128
Дила му казва, че не може да го излъже, както излъга Али, че не знае кой е Бехрам.
Медувременно Кузгун изпрати куршум на Бора, който рано или късно ще си намери мястото.
Кузгун - най-близките ни предават. Този урок го научих на 7- г. Баща ми го продадоха най-близките. Казах си, да не се доверявам на никого. После майка - казаха да избере едно от трите си деца, избра мен. Да не бях чул! Просто да ме бяха взели. Майка не ме избра, изостави ме, отказа се от мен. Казах си - Кузгин, и на майка си и на семейството си няма да се доверяваш.
Обичаше кучетата... казах си: Кузгун, нямаш човек на когото да се довериш. Бях на 8 г. Но след 20 години - за 1 път ..
Дила - какво стана? Какво стана след 20 г. Не се затваряй, не мълич..
Кузгун  - Нишщо. Повторх си урока. Кузгун Джебеджи няма на кого да се довери. Най- много близките му го нараняват и убиват.
Аз на теб не се доверих. Виж съдба - само ти не ме предаде, не ме продаде.
Ако някой ден успея, ми се иска само на теб да вярвам. Каквото дойде -от теб да дойде.
Но то и моето не е сърце, а черна дупка
Али каза на Бора, че са планували всички с Кузгун защото Бора е организирал нападението. Бора отрича . Казва да не вярва на Кузгун. Някой се обади на Бора и му каза, че Кузгун разследва смъртта на баща си.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 21:10 от sevgito

# 129
# 130
Бора следва съдбата на Селим бей май  Twisted Evil Mr. Green hahaha

# 131
  • София
Присъединявам се и аз да гледаме заедно тази вечер. Малко закъснях, но после ще върна да видя какво съм изпуснала.
Приятно гледане...

# 132
Гледам и Сървайвър и пропуснах малко, но Кузгун разпитва за смъртта на баща си, как е влязъл в бащината къща пропуснах ....
Дава писмото от Юсуф на Кузгун. Казва на майка си да махне обявата за продажбата на къщата. Да не се караме и да не идваме пак един срещу друг - каза на майка си.
Тази разследващата каза Дила да слечели доверието на Кузгун за да разбере кой е Бехрам.
Кудрет казва е Кузгун не е чист. Дила иска да има надежда той да е добър човек. Кудрет казва че няма такава надежда. Казва, че ако се довери на Кузгун ще стане една от тях. Или да бъде към Правосъдието или една от тях - да си избере страната.
Кузгун пита приятеля си Джихан дали познава Бехрам. Дила и тя се появи - да пиела чай с мъжа си. Кузгун - ти няма да си дошла напразно, казвай.
Дила - знам че има неща които не ми казваш. Кажи поне дали Бехрам е опасност за нас.
К- не сме в поголяма опасност от обичайното.
Дила настоява тя да търси документите, които той заръча на Джихан да търси.
Кузгун иска всички документи, свързани със смъртта на баща ис.
Дила пита за какво са му
К- Ще ги колекционирам Simple Smile Ако няма да ме разпитваш се захващай - и каза.
Дила веднага докладва на Кудрет - и даже иска помощ от Кудрет .

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 21:46 от sevgito

# 133
  • Пловдив
sevgito, златна си!!!!!!

# 134
Шерминката наблюдава Дила и е доволна. Дила получи документите, но момчето което и ги даде и каза: Не позволявай повече Кузгун да те използва.

''''' Избра ли топката с която да играеш?
Избрах"""
Той май си я проверява Simple Smile
Прекъсва м иканала - и нищо не схващам - има 4 имена коио ги проверяват, но  1те двама са починали

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 21:58 от sevgito

Общи условия

Активация на акаунт