Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 402
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
На всички сериали са паднали рейтингите, на лидера в сряда с повече от 2 %, така че всичко е точно.
Не съм гледала серията, видях единствено края. За първи път съчувствам на Дила, но за съжаление, тя също има принос за това развитие на нещата.

Интересно що ли е този спад?! Може би щото сценаристите им тотално изтрещяха Whistling Whistling

Относно Дила - в епизода няколко пъти я попитаха какво си е мислела,  че ще стане, след всички нейни действия, ама тя нито веднъж не успя да отговори. Зарови си главата като щраус и все повтаряше, че всичко ще се нареди. Ами нареди се, ама не в нейна полза....

Кумру и Мерием - толкова много да ме дразнят тия двете, че не е истина! На Кузгун с такива роднини врагове не му трябват!!!

# 481
Казват, че вчера е имало някакъв мач на националния отбор и за това е така с рейтингите.
Кумру и на мен за първи път не ми хареса. Малко  злобно постъпи с Дила. Е, и тя търси някаква справедливост, но все пак беше гадна постъпката ѝ.
Другото не ми се и коментира, а има и толкова неизвестни.
Струва ми се, че накрая Кузгун осъзна какво е станалo и се стресна, но ще видим в следващия епизод.

Нови (май) снимки с Баръш:

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 18:52 от paterina

# 482
Здравейте!

Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet

https://www.instagram.com/p/Bxhz0wVhE0a/

https://www.instagram.com/p/BxhjQTih1RL/

Клипче с изповед на Дила пред баща й, че е влюбена.
https://www.instagram.com/p/Bxh8Xn4ASeB/

Колко малко й трябва на една влюбена жена
https://www.instagram.com/p/Bxhs0D_Fv5C/

Тук някаква класация на актьори
https://www.instagram.com/p/Bxhsd2ZlrHG/

Баръш поздравява някой за рожден ден, но не мога да разбера кого, ако някоя чуе правилно и разбере,  нека сподели.
https://www.instagram.com/p/Bxh5Jb5l_ZG/

Страхотна игра на Бурджу
https://www.instagram.com/p/Bxh2R4toHCO/

И малко смях с Дафне и Йомер.
https://www.instagram.com/p/Bxhl4yQFq8C/

# 483
Не разбирам смисъла от този филм. Битки на мафиотския свят с привкус на намеса на полицията.  Бехрам изглеждаше мъдър, сега е чист убиец. Кузгун търсеше колеги на баща си, сега воюва с жена си? И какво от това? Кой е по- унизен, че ще досъсипе жената? Отделно сестра му и майка му се държат като ненормални. Картал пък влюбен, ама не в когото трябва. Не ми е секси филмът. Не усещам действително сексуална излъчване и напрежение между ГГ, което би ме накарало да простя разминавания, лъжи и простотии. Не виждам какъв втори сезон ще правят.

# 484
Не разбирам смисъла от този филм. Битки на мафиотския свят с привкус на намеса на полицията.  Бехрам изглеждаше мъдър, сега е чист убиец. Кузгун търсеше колеги на баща си, сега воюва с жена си? И какво от това? Кой е по- унизен, че ще досъсипе жената? Отделно сестра му и майка му се държат като ненормални. Картал пък влюбен, ама не в когото трябва. Не ми е секси филмът. Не усещам действително сексуална излъчване и напрежение между ГГ, което би ме накарало да простя разминавания, лъжи и простотии. Не виждам какъв втори сезон ще правят.

Е, Вики, тъкмо си говорихме за хубавия ни сериал и ти сега хоп, та какъв втори сезон щели да правят.
Ще си го направят хората. Има интерес към сериала. Истрията е интересна, не само на мен, а и на повече от 50 хиляди, които гледат онлайн. Ако не ти харесва не гледай бе, душа! Нали знаеш, всеки гледа с различни очи. Остави ни да си гледаме със своите.

# 485

Е, Вики, тъкмо си говорихме за хубавия ни сериал и ти сега хоп, та какъв втори сезон щели да правят.
Ще си го направят хората. Има интерес към сериала. Истрията е интересна, не само на мен, а и на повече от 50 хиляди, които гледат онлайн. Ако не ти харесва не гледай бе, душа! Нали знаеш, всеки гледа с различни очи. Остави ни да си гледаме със своите.
Надявам се да имаме право да гледаме и да коментираме каквото ни душа иска. Доста тъпо би било да споделяме само дитирамби. Любопитни са ми актьорите, но историята ме губи, интригата между тях не ми стига- ето това, ако позволите споделям, като бих обмислила, ако ми дадете аргументи за другото. А както знаем колкото и хиляди да са зрителите онлайн значение имат АВ аудиторията, която като профил е на богатите и мислещите- за тях вторият сезон трябва да има смисъл.

# 486
  • Яко в Матрицата...
Димана, Виктория казва мнението на своите очи, нали това е идеята на този форум Joy Ако желанието е само хвалебствия да се пишат, не се чуди после защо са малко коментарите...

# 487
Димана, Виктория казва мнението на своите очи, нали това е идеята на този форум Joy Ако желанието е само хвалебствия да се пишат, не се чуди после защо са малко коментарите...

Ама вие не ми  усетихте, като че ли закачката. С тая нова версия ми е трудно с тези емотикони, с които бих могла по-добре да се изказвам в частта на закачките и иронията. Ама нейсе.
Ох, Рени, чуденето ми за малкото коментарии  е в друга посока, а не в очакване на хвалебствия. Опазил ме Бог.
Просто ми се иска да се получава диалог и за позитивното и за негативното и то пречупено през призмата на чифт очи, с повече обяснение на теза, а не с хвърлен категоричен извод и край. Просто е, но явно не е разбрано, защото си бе закачка, поне така го мислех като го пишех. Ще приключа, понеже и закачките не ми се получават.

# 488
  • Яко в Матрицата...
Ама вие не ми  усетихте, като че ли закачката. С тая нова версия ми е трудно с тези емотикони, с които бих могла по-добре да се изказвам в частта на закачките и иронията. Ама нейсе.
Ох, Рени, чуденето ми за малкото коментарии  е в друга посока, а не в очакване на хвалебствия. Опазил ме Бог.
Просто ми се иска да се получава диалог и за позитивното и за негативното и то пречупено през призмата на чифт очи, с повече обяснение на теза, а не с хвърлен категоричен извод и край. Просто е, но явно не е разбрано, защото си бе закачка, поне така го мислех като го пишех. Ще приключа, понеже и закачките не ми се получават.
Пиша това, което усещам. Диалог в някои сличаи няма как да се получи. Аз, например, не си падам по литературните анализи и преразкази по картинки. Ако нещо ми е направило впечатление - загадка или какво стои зад дадено действие, ще го споделя, но да се превъзнасям колко добре играели ГГ - ми не е моето, особено в този сериал...
Не знам какво точно те затруднява в ползването на имотиконките, но ако мога да помогна - кажи Simple Smile

# 489
  • София
Здравейте! Според мен Дила ще разбере  за връзката на Кузгун със смърта на баща и и няма лесно да прости. Сериала сега ми става интересен!  Rolling EyesМай ще страда Кузгунчето.
Хади бакалъм....
Хубава вечер на всички!  bouquet

# 490
Някаква грешка стана, че имам два последователни поста. Този го редактирах като изтрих написаното, което бе дублирано. Извинявам се.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 23:09 от Dimana-nova1

# 491
Пиша това, което усещам. Диалог в някои сличаи няма как да се получи. Аз, например, не си падам по литературните анализи и преразкази по картинки. Ако нещо ми е направило впечатление - загадка или какво стои зад дадено действие, ще го споделя, но да се превъзнасям колко добре играели ГГ - ми не е моето, особено в този сериал...
Не знам какво точно те затруднява в ползването на имотиконките, но ако мога да помогна - кажи Simple Smile
Ползвам си ги, но ме дразнят, защото се губят веднага при кликване, не е като в старата версия. Това ми е проблема. Ще трябва да си мина на старата версия.
Иначе преразказите по картинки са много забавно нещо, особено, когато не се разбира езика. Става голяма забава. Виж, литературните анализи повече ми допадат, от тях може да се организира диалог, например с друг литературен анализ и си става цял том от анализи. Ми кеф си е !   Joy Ей, тия "изродчета", емотиконите, пак ме дразнят, искам да сложа две последователно, слагам първото, после пак трябва да ги избера, за да сложа второто и така. Ако има някаква хватка да не изчезват, споделете ми я.

# 492
Hug Hug Hug
Дими аз на новата версия емотиконките изобщо не ги харесвам ,както и самата версия не ме кефи ,дървена ми е една такава и затова си карам със старата  до когато  може да се ползва. smile3521Доколкото разбирам Баръш поздравява някой си Дерин за рождения му ден и май той или тя му е близък защото казва душичката ми (така поне я превеждаха тая дума в Гюлпери). smile3521
Изгледах серията с превод и вече съм сигурна ,че Кузгун няма вина за смъртта на Ръфат ,за дядо му обаче не съм толкова сигурна за съжаление.Все още обаче стискам палци и дядото да не е ами виновния да се окаже ,че е Ферман. newsm17
Бурджу с награда май за мода от Истанбулския университет smile3521

само Баръш от днес  smile3521

и в деня на Сблъсък ЗейКад  smile3521

# 493
На всички сериали са паднали рейтингите, на лидера в сряда с повече от 2 %, така че всичко е точно.
Не съм гледала серията, видях единствено края. За първи път съчувствам на Дила, но за съжаление, тя също има принос за това развитие на нещата.

Интересно що ли е този спад?! Може би щото сценаристите им тотално изтрещяха Whistling Whistling

smile3521 smile3521

# 494
  • Пловдив
Кумру и Мерием - толкова много да ме дразнят тия двете, че не е истина! На Кузгун с такива роднини врагове не му трябват!!

+1!!!!

Общи условия

Активация на акаунт