"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 38

• 52 843
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Христос Воскресе!
Изгледах най-после 39 серия на руски и усещането, което остана с най-голяма сила в мен - гняв към Санем.  Който й симпатизира на постъпките, моля да не чете нататък.
Скрит текст:
Това момиче нито един път за цялата им връзка с Джан не се отпусна, не му се довери и не направи нито един път това, което той й казва. Без да мисли, да разсъждава, да си съчинява. Тя не направи нито веднъж първата крачка към честен разговор с него. Търчеше да се обяснява след като фактите излязат наяве. Все слушаше този и онзи и правеше всичко, което другите й казват, че е добро за Джан. Еми не мога да я съжаля за това че е съсипана физически и психически. Който гледа да угоди на околните накрая слага черта на себе си, бива употребен и изхвърлен. Не знам какво ще става в 40 серия, но от откъса и фрага някак си ми се струва, че тя му е сърдита задето е заминал, че се чувства жертва. Смятам, че ако човек уважава себе си би трябвало да постъпи точно като Джан - да сложи чертата, независимо колко обича. Любовта си е любов, но доверието и взаимното уважение са основите върху които една връзка може да се построи и да устои. Санем обаче, не се довери.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 11:27 от dariVale

# 616
🐥Добро утро, птичета!🐥

Днес е голям ден за нашите любимци,  церемонията по награждаването им.🤧🤧

Надявам се в тази знакова за тях зала да получат достойно признание и в родината им вече да проумеят, че  те са звезди с международна известност и да престанат да се отнасят с тях с пренебрежение и високомерие!

Както е писал Гювен Яман, сериалът е турски , но образите и изпълнението холивудски...😜

Дари, 🤗 имам много какво да напиша по мнението  ти, не с всичко съм съгласна, но това  изисква отделен пост.🙂

А, както е казал Халил Джубран:

Има болка, която те прави тъжен и депресиран, но има  и болка , която те кара да разбереш и се промениш.

Прекрасен ден, момичета!😘

# 617
Добро утро!🤗
За Санем,аз за това писах,че е несигурна...от самото начало грешките които направи спрямо Джан и това сякаш трябва да ги изкупва след това,СЦ  позабравиха някои факти и някак всичко се разми. После книгата,като начин да докаже всичко което е-способности,душевност,постъпките,любовта си!-особено ценна за Санем.
Харесва ми донякъде,че Джан е категоричен, но... той съди и очаква останалите да постъпят както той би.....това носи само разочарование,нашето червено,понякога не е това което виждат останалите. Сега и двамата ще си изстрадат решенията,да видим ще ни чакат ли хубави емоции, като тези които имаха в началото на сериала....!🤗😊🦄🤧

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 11:07 от AnaStef

# 618
От Джан Яман, който благодари на всички участвали в създаването на новия образ на Джан Дивит...Heart

Oт слъчицето  Nature High BrightnessДемет...Kissing Heart

Днес Гювен Яман:stuck_out_tongue_winking_eye:действително има рожден ден....BirthdayChampagneTada

Да е жив и здрав  Wine Glass  и все така да се гордее с чудесния си син! 

От феновете...Sunglasses

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 12:59 от alex_94

# 619
  • Stara Zagora
Добър ден! 🤗🕊❤ Ако някои е по информиран от мен ще помоля ако му е удобно да сподели часа и линка по награждаването! Благодаря много предварително! ❤🕊🤗

Джан Яман❤

И цялото семейство ❤

Прекрасен слънчев и спорен ден от мен! 🕊🤗💫❤

# 620
FlushedFlushed  

Мама Гюлдем пише по повод общата снимка на тримата, че с Гювен ги свързва и 40 годишно приятелство... рядкост след развод, но пък общият им син си струва всички усилия...

Злати Hug със сигурност ще пусне линк по-късно...Nerd

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 13:29 от alex_94

# 621
Здравейте на всички

# 622
Привет! Hug

Цитат
Ако някои е по информиран от мен ще помоля ако му е удобно да сподели часа и линка по награждаването!
Цитат
Злати Hug със сигурност ще пусне линк по-късно...Nerd
Стоянова Hug Алекс Hug Wink

Началото е от 20ч.! Peace

Пуснали са този линк....в ЮТуб...в момента там са изписани всички,които ще бъдат наградени за 2019г.

https://www.youtube.com/channel/UCj1h0J4clD8TuK7NJMb8GTw/feed

# 623
Честито на Гювен Яман четиридесет годишнина...от рускините ...😂😂😂😅😅😅🤣🤣

Все пак е бил на 11 години, когато се е родил Джан...🤪

Злати, 🌹благодаря за линка,  ще излъчват церемонията и в Инстаграм, на страницата си.

Когато питат Демет дали влизането на нов персонаж би разделил двойката ДжанЕм...😂🤣

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 16:19 от alex_94

# 624
  • Stara Zagora
Добър вечер! ❤🤗🕊
Рошльо 🤗🤗🤗

И една рошла 😂❤🤗

Как да не се влюби Джан в такава красота гюнеш  🤗☀❤

От официалната страница 🤗❤
Что бы не случилось, ты самое важное в моей жизни. Не забывай об этом, хорошо? Никогда!

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 18:08 от Stoyanova26

# 625
Алекс HugСтоянова Hug

# 626
Добър вечер!:hugs:

Момичета успявате ли да гледате някъде нещо?Thinking

Аз сега се добрах, но нищо не намирам...Rage

# 627
 Hug

Никъде нищо Crossing Arms

# 628
Алекс HugСлавена Hug,и аз търсих,но май няма пряко предаване! Peace

# 629
Oказва се , че в Инстаграм има , но повечето фенове не могат да отворят живото предаване....Smiling Imp

Нарочно го правят да не се гледа извън Турция....Rage

Общи условия

Активация на акаунт