Не съм писала няколко дни, но ви четях с удоволствие 😍
Благодаря на екипа за превода на епизод 39 - започнах го днес следобед, но е доста тегав с превода и му дадох почивка.
Благодаря на всички ви за това, което споделяте 🤗
Алекс 🤗 винаги ме очароваш с интересната информиция, която ни носиш, както днес за талантливия фотограф.
Много рано пуснаха и втория фраг тази седмица и времето сякаш спря - много дълги тези 7 дни 😂 Нямам търпение за епизода в Събота, като съм се подготвила за сърцераздирателни моменти. Трябва да кажа, че за мен и трите промо-та изглеждат еднакво, но това е с цел разбира се 😊 и най-интересното ще се види на онлайна.
Санем изглежда толкова изгубена, че чак не знам как е написала книгата си. Мисля си, че цял епизод ще се разминават и откъса на кея реално ще е и края на епизода, а разговор ще видим чак в 41.
според мен Птичката се нуждаеше точно от такава промяна, в противен случай трябваше скоростно да го финализират.
надделяват.
..и цялата тази положителна промяна дължи на Демет!:kissing_heart:
: Здравейте птиченца! Получихте малко информация и чуруликате ли чуруликате - нямате спиране! Но при толкова заплетен казус как може да не се коментира! Аз също много се вълнувам от предстоящото развитие на сюжета и героите. Но с най голям интерес чакам какво ще се случи с нашите наранени птички и Мама Дивит и Иит. За Джан и Санем: те бяха съсипани накрая след кратката им раздяла. А какво може да се очаква след като изминаха много дни, седмици, месеци, година? Тази толкова голяма любов, която искаше реализация, нормално е при Джан да избие в агресия, а при Санем в тиха лудост. Милите наранени птички - за такова страдание трудно се намират думи!
. Джан връщайки се в Истанбул и разбирайки за Санем и Ийт, решава да направи свое разследване. Отива в болницата и пита за пациент с името на Ийт и предполагаемата диагноза, казват му че такова лице с такава диагноза няма.Наема детектив, изнамира мед, документи и разбира, че той се преструвал и манипулира Санем. Организира среща между него, майка си, лекари, Санем и естествено и негова милост и истината излиза наяве. Звучи интересно, но няма да стане.