НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 371
  • 337
  •   1
Отговори
# 225
Ритуалът е миене на зъби, чистене на грим в няколко стъпки, наглеждам децата, а за доизхабяване на енергията поразмачквам мъжа ми - гръб, врат и крака (почти всяка вечер, ако не съм каталясала съвсем). Заспиването не ми е проблем. Проблем е, ако се събудя през нощта.

# 226
Книга, тишина и топлина. Обичам да съм добре завита, потапям се в света на книгите, което изгонва ежедневностите и така заспивам по-лесно.

# 227
  • Стара Загора
Вкъщи сме изключително доволни от продуктите на Паралел. От дивани, до матраци. Специални ритуали преди сън нямам, но най-важно за мен е да изключиш ежедневните си мисли от съзнанието за един спокоен сън в меките завивки. Innocent

# 228
  • София
Взимам душ, хващам любимата книжка, почитам малко и заспивам. За съжаление все още не съм открила "моята" си възглавница и почти всяка сутрин ставам с болки във врата и главата Sad

# 229
Казвам лека нощ на децата и тъй като съм много изморена,заспивам бързо.

# 230
Вечерния ми ритуал след като съм сложила бебето в леглото е да погледам любим сериал по пижама на дивана, събирам разхвърляни навсякъде играчки, после се пренасям в спалнята да почета малко за лека нощ

# 231
С малко дете съм и ритуалите ми са сведени до минимум-горе душ, сваляне на грима, миене на зъбите и заспивам преди детето Simple Smile

# 232
Вечер душ, почистване на грима, измиване на зъбите преди лягане.

# 233
Проветрявам стаята, докато взема душ,  спускам щорите и лягам да спя.

# 234
За да спя удобно и комфортно,аз се доверявам на удобна възглавница,от естествени материали и матрак,който да ми осигури максимален комфорт, удобен и с естествена проветривост.

# 235
Моят ритуал е взимане на душ за освежаване и четене на книга.

# 236
  • Хасково
Матракът и удобната възглавница са много важни за добрият сън. Моят ритуал от дете  е, ментов чай с 1 ч.л мед,и интересна книга.

# 237
  • Пловдив
За съжаление не съм открила възглавницата, която да ми осигури комфорт през нощта.
Обичам да заспивам с любима книга.

# 238
Чета книга,решавам судоку,или решавам кръстословица,пия чай,гледам филм със субтитри.

# 239
 Чета книга и заспивам с нея 🙃😄😄😁

Общи условия

Активация на акаунт