НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 373
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
Телевизора успешно ме приспива!

# 211
Старая се да си лягам приблизително по едно и също време в задължително проветрена стая.

# 212
С книга в ръка:)

# 213
Душ и чай от мента !
Съня трябва да бъде изживяване с релаксиращ  и пълноценен завършек. Поради тази причина подготовката ЗА него, трябва да бъде също толкова позитивна и отпускаща!

# 214
Винаги преди сън душ,козметични процедури след това ,приспивам детето лягам и заспивам .

# 215
 Ритуала ми преди сън е взимане на душ, обличане на свободна тениска за спане и лягане.

# 216
Душ преди лягане, след това книга докато се унеса в сън.

# 217
Заспивам най-често, гледайки телевизия.

# 218
Душ и проветряване на стаята.

# 219
  • Сф
Нямам строги и ежедневни ритуали за сън.Един път чета, друг път гледам тв, понякога направо се "мятам" за сън, след изтощителен ден.
Нашият матрак е Нани и е изключително удобен, но уви вече е за смяна. Точно същият размер ! ❤
Изключително ще се радвам да спечеля в играта, защото "Нани" наистина Е качество!

# 220
Вземам си душ и почиствам зъби си. Обличам си пижамата и завивам детето. Гушкам половинката ми и заспиваме.

# 221
 Като гледам телевизия,преди лягане ❤️

# 222
  • Пловдив
Винаги преди сън всички вкъщи си вземаме душ. Първо слагам бебето да спинка, после кака му. Ние със съпруга ми се опъваме на спалнята и си пускаме интересен филм. Мъжа ми след 4мин е заспал, а аз имам нужда да погледам малко, докато ме унесе.

# 223
Приспивам детето,взимам душ и с мъжа ми лягаме и  гледаме заедно телевизията.

# 224
След като приспим децата, си взимаме душ и лягаме - четем книги или гледаме някой филм, но не издържаме дълго - бързо ни се доспива.

Общи условия

Активация на акаунт