НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 513
  • 337
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Ритуали ли... Само докато легна на възглавницата аз вече съм заспала на матрака ни Нани 😉. Това упражнение го владея безотказно.

# 196
  • Елхово
Най- бързо заспивам, като почна да чета книга!

# 197
Да прочета приказка на момчето ми и да го гушна .

# 198
Нямам някакви специални ритуали, но за мен и моят мъж, а сега и за детето ни, спалнята е място САМО за сън. Нямаме телевизор, не  четем книга, вестник или нещо друго в леглото, просто лягаме и заспиваме. Преди сън извършваме хигиенните си навици и лягаме в мястото за здрав и спокоен сън. Това е.

# 199
  • София
Лека вечеря, душ, открехвам леко прозореца за хладен и свеж въздух и лягам.

# 200
Нямам специални ритуали за сън. Трябва ми само тишина. Понякога се приспивам с четене, но внимавам да не е често, защото интересно четиво ме държи в напрежение и будна до късно, а гледам да си осигурявам достатъчно сън.

# 201
Взимам си душ, измивам си зъбите,  почиствам лицето си и му нанасям крем. След това  започвам да си мисля за нещо красиво и по този начин се успокоявам. Рядко чета преди да заспя, но и това помага.

# 202
За добър и здравословен сън взимам топъл душ и пия чаша ментов чай или прясно мляко преди сън.

# 203
Обличам си пижамите, мия зъбките на детенцето ми, както и моите, след което го слагам да спи, след това е мой ред - най-накрая си лягам или заспивам веднага или чета книга. 

# 204
  • София
Преди сън пия по чаша билков чай (не зелен или черен чай, защото те съдържат кофеин) и чета книга.

# 205
Старая се всяка вечер да си лягам по едно и също време. Уверявам се, че децата са заспали, кратък вечерен тоалет, книга за четене и съм заспала.

# 206
 Взимам топъл душ и си пускам някой сериал, докато заспя.

# 207
  • София
Взимане на душ и пуснат телевизор.

# 208
Моите ритуали преди сън -вземане на душ и четене на хубава книга докато не заспя!

# 209
Душ, а после чета, докато заспя

Общи условия

Активация на акаунт