НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 516
  • 337
  •   1
Отговори
# 180
Гледам телевизия или чета книга преди да заспя.

# 181
Пия чай от мента.Действа много успокояващо.

# 182
Къпя се и лягам с книга. Така заспивам всяка вечер Blush

# 183
Моят ритуал включва коремни преси, лична хигиена, удобно разполагане върху матрак и..... сладък СЪН ☺️🍀👍😉

# 184
Аз нямам кой знае какви ритуали за здрав и спокоен сън. Тези неща при мен зависят най-вече от матрака и възглавницата, ако са ми неудобни, обикновено не мога да си намеря място като си легна и се будя поне няколко пъти през нощта, отделно, че сутрин се събуждам уморена. Иначе заспивам "на телевизор" или с книга, трудно заспивам на пълна тишина със собствените си мисли.

# 185
Напоследък съм доста уморена. Стресът от ежедневието и напрежението от работата започна да ми се отразява на съня - трудно заспиване, неспокоен сън. Колежка ми препоръча чаша чай с лъжичка мед преди лягане. Оказа се, че действа. Предпочитам билкови чайове и без мед.

# 186
  • Г. О.
Лягам на пуснат телевизор или лаптоп, без значение дали ще гледам филм със субтитри или ще е озвучен...Максимум на 15-та минута съм приключила с гледането и съм в прегръдките на Морфей:)

# 187
Въртя се и си нагласям възглавницата, докато си намеря моето място.

# 188
Обичам да пийна чаша горещо мляко преди сън и да заспя на пуснат телевизор на тих звук Simple Smile

# 189
Душ,после чайче мента с мед,мляко с какао или чаша вино,зависи от настроението и си лягаме с мъжа да си говорим на фона на ТВ-то.

# 190
  • Across the Multiverse
Душ, зъби и в леглото Simple Smile Там се приспивам с някой сериал на лаптопа ... Не е много здравословно, но това е истината Simple Smile

# 191
Нямам ритуали преди лягане. Първо тоалет на детето и в леглото. После душ за мен, интересна книга и лека нощ !

# 192
задължително телевизор

# 193
Вечер преди лягане правим тоалет, измиване и почистване, душ, след което четем книга на тишина.

# 194
  • София
Взимам си душ, мия зъбите и след кратко разглеждане на соц.мрежи, заспивам веднага.

Общи условия

Активация на акаунт