НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 379
  • 337
  •   1
Отговори
# 165
Проветрявам, взимам хладък душ, пръскам с релаксиращ парфюм и се отнасям...

# 166
Като се замисля има няколко неща, които правя преди да си легна:
- Хладък душ.
- Почиствам много хубаво кожата на лицето си и зъбите си.
- Хидратирам с крем лицето и ръцете си
- Пия чаша хубав плодов чай
Лягам Simple Smile

# 167
Проверявам алармите на телефона,пускам си филм със субтитри без звук и чакам да ме приспи.

# 168
След цял ден тичане по задачи, работа и ангажименти с детето, нямам търпение да си легна в леглото. Заспивам веднага. 😊

# 169
Чаша успокояващ чай и няколко страници любима книга. Поне 30 мин. преди сън, изключвам телевизора и оставам смартфона настрана. Simple Smile

# 170
  • БГ
Ритуали - навици, дори не се замислям вече кое-кога-как!? Вечеряме рано, минавам през банята, поне час преди лягане избягвам телевизора, споделяме моменти от изминалия ден, правим планове за следващия, лягам без телефон/таблет/лаптоп, нагласям си възглавницата удобно иии... заспивам.

# 171
  • София/Севлиево
Нашият семеен ритуал е минаване през банята един по един,обличане на пижамите,мъжът ми и детето се боричкат и гъделичкат докато се проветри,а аз си слагам вечерен крем,лягаме,гледаме малко телевизия,понякога пием по един релаксиращ чай.После детето заспива,а ние с мъжът ми четем и в 22 всички лампи угасват и се потапяме в царството на сънищата.

# 172
  • Пловдив
Няма да изненадам никого като кажа, че обичам да вземам душ преди лягане. Хубавата книжка е бонус, който не всеки път успявам да спечеля😁

# 173
Освен миенето вечер, задължителна е целувката за лека нощ на децата. Понякога четем приказки преди това, когато не сме много уморени.

# 174
  • София
След задължителните ритуали в банята, замирише ли ми на възглавница, не ми трябва друго, за да заспя Grinning

# 175
минавам през банята, обличам си пижамата, проверявам социалните мрежи и загасям

# 176
  • Сливен
Ритуал преди лягане- първо душ,после избор на удобни дрехи за спане-тениска и къси панталони.

# 177
Непосредствено преди да заспя чета форума на пуснат телевизор за фон. Заспивам докато ми говорят от ТВ Simple Smile.

# 178
  • Стара Загора
Задължително заспивам на телевизор или филм от лаптопа.

# 179
Нямам специални ритуали. Обикновено лягам и заспивам последна.

Общи условия

Активация на акаунт