НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 348
  • 337
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Специални ритуали преди сън не изпълнявам. Целувам децата за "лека нощ", лягам и обикновено заспивам бързо.

# 46
Душ, лягам и заспивам с телевизия.

# 47
  • София-Младост
Чаша чай от маточина и мента, задължително проветрена стая, десетина минути филмче на таблета и съм заспала Simple Smile

# 48
  • София
Чай, вечерен тоалет и след това хубава книга.
И двата ни матрака в къщи са на Нани - единият е еднолицев , а другия двулицев.
С покет и без мемори. Удобни са. Не съжалявам, че ги взехме.

# 49
  • София
Чаша топло мляко преди сън на мен и детето ни действат успокояващо.

# 50
Душ, телевизия, понякога без нея, обичам да си припомням нещо хубаво, което ми се е случило през деня, колкото и малко да е.

# 51
  • Перник
Задължителен ритуал преди лягане при мен е вземането на душ. Водата много ме успокоява и сънят ми след това е много по лек и приятен.

# 52
Нямам специален ритуал, старая се да си лягам по едно и също време. "Помириша ли възглавницата" и съм заспала /в стаята е тихо и тъмно/

# 53
ритуали преди лягане за здрав и спокоен сън-
стандартно-тоалет,проверявам дали осветление е изгасено на всякъде,дали е заключено,малко телевизия и заспивам.

# 54
Моите ритуали са горещ душ преди лягане. А вече в леглото се отдавам на четене в малкото свободно време, което имам, докато не се пренеса в света на сънищата. Simple Smile

# 55
  • София
Взимам топъл душ, пия чаша чай и чета някоя книга Simple Smile

# 56
  • София
Чета книга преди да заспя

# 57
  • На морето!
Заспивам с книга откакто съм се научила да чета. Точно поради тази причина е важно матракът ми да е удобен, защото при твърд матрак се събуждам с болки в раменете и гърба.

# 58
  • София
Прецъквам телефона, обръщам се на ляво - частично по корем и заспивам.

# 59
  • София
Нямам някакви специални ритуали. Напоследък сънят ми е недостатъчно така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт