НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 351
  • 337
  •   1
Отговори
# 60
Обикновено чета книга.

# 61
Обличаме си пижамите и всяка нощ лягаме по едно и също време.

# 62
Преди лягане чета книга или гледам филм, после един бърз душ и хоп в леглото на пълна тишина и тъмнина Simple Smile

# 63
Нямам специален ритуал преди заспиване.Обичайно е душ преди лягане и гледам да лягам по едно и също време.😴🕙

# 64
Хладен душ и чаша студено прясно мляко Simple Smile

# 65
Чета книга на таблета, докато не ме удари по челото Simple Smile

# 66
Лягане приблизително по едно и също време и четене на книга преди сън.

# 67
  • Пловдив
Лош навик да заспивам пред телевизора.

# 68
Нямам специални ритуали. Не заспивам пред ТВ или пуснат от лаптоп филм. Обикновено правя нещо на телефона или разглеждам някое списание/брошура.

# 69
Душ, зъби и лягам гледам малко телевизор и заспивам.

# 70
  • София
Лягане в приблизително едно и също време, да не се гледа компютър поне два часа преди това, отхвърляне на спешните задачи, за да не тормозят съня, достатъчно физическо натоварване през деня.

# 71
  • Бургас
Аз чета вицове в Интернет.Повечето не са много смешни,но понякога се срещат и доста добри.Така разпускам,отърсвам се от стреса и заспивам.

# 72
След като децата заспят вземам душ. Отпускам се и чета нещо без телевизор. Пълна тишина и релакс.

# 73
  • Пловдив
Чак ритуали нямам, но задължително на вечеря хапвам нещо по-леко (обикновено салата). Телефонът спирам да ползвам около час, преди времето за сън, а след 22:00 съм го нагласила, да се включва нощно осветление (ограничаващо сините нюанси).
Преди сън чета книга.
Май с това се приключват моите "ритуали" Simple Smile

# 74
Почиствам лицето си, правя си топъл чай и чета книга.

Общи условия

Активация на акаунт