НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 357
  • 337
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ритуалът ми с децата (особено с най-малката) включва едночасово надиграване - аз ги пращам да си лягат, те си измислят хиляда причини за ставане от леглото Simple Smile Ту искат вода, ту нещо за хапване, после приказка, после да отидат до тоалетна,  пък да ги целуна, пък после татко им да ги целуне, после да ги завием за последно и т. н. 

След като, най-накрая, заспят, моят ритуал за приспиване е чаша горещ чай.

# 76
  • София
Душ, миене на зъби, отворен прозорец, сериал и накрая книга.

# 77
Вземам си душ преди лягане,почета си малко от телефона и заспивам.

# 78
  • софия
Моите ритуали са душ и приятна книга.

# 79
Слушам успокояваща музика преди сън.

# 80
Измивам се и лягам в тъмна и проветрена стая. Това е. След 5 сек. съм заспала. За мен е важно въздухът да е свеж и стаята да е тъмна.

# 81
Моят ритуал за перфектен сън е свързан с вечерен душ, проветряване на помещението и удобно легло. В  близост до мен е дистанционното, така че, когато ми се доспи, изключвам телевизора, загасям осветлението и се отдавам на почивка.

# 82
Проветрено помещение, приятно ухаещо спално бельо, телефон включен на безшумен режим и приглушена светлина от нощна лампа. Simple Smile

# 83
  • Димитровград
Ритуалът ми е да изпия един чай, да си измия зъбите и да се приспя с четене.

# 84
Оставям телефона на страна поне 1 час преди сън и гледам да стоя на по затъмнено около 30 мин., за да се настрои мозъка ми с моите намерения. Също не хапвам късно вечер, защото енергията ми идва и не ме свърта на едно място.

# 85
  • Sofia, Bulgaria
Чета книга или зяпам в телефона, но книгата определено действа по-приспивно.

# 86
Чета книга преди да си легна.

# 87
Ритуалът ми за спокоен и качествен сън включва топъл душ , лек масаж на ходилата и чаша вода . Прегръдката на любимия човек и целувка за детето са задължителни ❤

# 88
Заспивам с книга или с детето Simple Smile

# 89
Аз нямам специални ритуали, но задължително заспивам на телевизор. Просто се унасям докато го слушам 😊

Общи условия

Активация на акаунт