НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 358
  • 337
  •   1
Отговори
# 90
  • иска ми се Варна през лятото
Чаша вино! -  заслуга след изтощителен ден, готвене, бягане по задачи, писане на домашни с каката, укротяване на бебочката и т. н. Даже съм заспала преди всички! Stuck Out Tongue Winking Eye

П. П. Но май има истина за хубавия матрак. Хващам се, че все ми се иска да опъна гръбнак на леглото, а не на дивана, както преди.

# 91
Нашият традиционен семеен ритуал е пожелаване на лека нощ с прегръдка. Идеята е на дъщеря ми. Heart

# 92
Взимам си душ,пускам телевизора и гледам докато ме унесе обикновено на 15-20 мин. съм заспала,и се старая стаята да е леко хладна

# 93
  • в огледалото на живота
Първото нещо е да изключа телефона си/освен алармата за събуждане/
Останалото е просто рутинен навик вече:
топъл душ,умерена стайна температура и по възможност по-малко спално бельо.
Музика или книга,според настроението.
А лошите емоции заключвам пред входната врата 😉

# 94
Влизам в банята, вземам горещ душ после пускам завесите, пия един чай с маточина и вземам една книга да чета. След 10 минути вече почти съм се отпуснала и след още 10 заспивам!

# 95
Ритуала ми за спокоен сън е хубав матрак, удобна възглавница и интересна книга за четене.

# 96
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Преди да си легна излизам на терасата, да се полюбувам на нощта, небето, звездите, луната и хилядите светлини.

# 97
Слушам балади или чета книга преди заспиване.

# 98
Чета преди лягане книга с позитивни послания, дърпам завесите и лягам.

# 99
  • София
Заспивам  гледайки телевизия, преди това пия чаша вода

# 100
Моя  вечерен ритуал е взимане на душ, мазане с лосиони за тяло и гледане на филми.

# 101
Обикновено си чета книга преди лягане, като предпочитам да е нещо спокойно и на  отделни глави - така свършвам главата от книгата и заравям главата във възглавницата.

# 102
Задължително молитва преди сън!

# 103
  • Благоевград
Преди лягане вземам душ, гледам малко телевизия и продължавам с книга. Четенето ми помага да се отпусна и спя по-спокойно.

# 104
Заспивам с телефона или таблета, играейки на някаква игра

Общи условия

Активация на акаунт