НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 364
  • 337
  •   1
Отговори
# 105
Заспивам на спуснати щори и пердета, приспивайки се с тв.

# 106
Взимам душ преди лягане и чета книга докато ми се доспи Simple Smile

# 107
Ритуала ми е: приспиване на детето, после ровене из нета и хоп вече съм заспала.

# 108
Подготвям се за лягане като гледам някакъв сериал преди това.

# 109
Заспивам с интересна книжка в ръка! Simple Smile

# 110
Обикновенно преди да заспя гледам телевизия в леглото или чета книжка.Като понякога се изкушавам през това време да похапна нещо сладичко.😊😴🍪🍩🍫

# 111
  • Пловдив
Четем книжки с дъщеря ми преди сън Simple Smile

# 112
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нямам специални ритуали.Обикновенно ставам много рано , а вечер лягам много късно и заспивам буквално за секунди.

# 113
Ритуалът ми преди лягане е първо душ, после някой забавен сериал, или книжка.

# 114
  • Враца
Ритуалът ми е да взема душ, да хапна нещо сладко, да завия децата и да заспя на някой от сериалите.

# 115
Ритуалът ми преди сън е свързан с това, че избягвам преди лягане да се взирам в екрана на телефона/ компютъра. Обичам да прочитам поне 2 страници от някоя книга преди заспиване и по този начин се унасям постепенно.

# 116
Преди лягане пия чай. Не с цел спокоен сън, но наистина от години го правя и не заспивам без него Simple Smile друго специално - не!

# 117
В стаята няма телевизор, телефонът го ползвам само като аларма. Пускам нощната лампа на зелен цвят/тя е с много цветове/, звукът от лампата е като на щурчета, настройвам я да се изключи след 2 чАса, хващам детето за ръка, пея "Аз съм Сънчо" веднъж и до 5 минути съм заспала. Но си знам, никакви ободряващи напитки след 15ч, с тях съм страдала от безсъние.

# 118
Тоалет преди лягане, проверка в детската стая, подготовка на важни и необходими неща за вземане на сутринта (да не забравя нещо в бързината), лягане.
Дори да работи телевизор или да чета книга, винаги лягам първо на дясно. Преди да заспя се обръщам на ляво и винаги така заспивам.

# 119
Преди лягане си вземам душ и след това с хубава книга в ръка си лягам и чета докато ми се доспи .

Общи условия

Активация на акаунт