НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 368
  • 337
  •   1
Отговори
# 120
Преди лягане ежедневно е банята, книгата и широко отворен прозорец (ако е топло) или открехнат (през зимата - то и сега е зима навън, ама...)

# 121
За съжаление от години имам проблеми със заспиването. Колкото и да съм уморена, при мен сънят идва трудно. И заради това се налага да си помагам с хапчета за сън. Което не е никак здравословно, разбира се Simple Smile 

# 122
И при мен четеца се оказва доста добро средство за заспиване, безотказно Wink Иначе стандартна вечерна рутина преди сън Wink

# 123
Отварям широко вратата към терасата за свеж, студен въздух и пускам крими филмче Simple Smile

# 124
ритуалното ми заспиване е свързано със стабилно наяждане преди това и с известен прием на телевизионни лъчения. Успехът е гарантиран!

# 125
  • София
Преди да заспим се мием, обличаме пижамите, дъщеря ни ни чете  приказка. Целуваме я за лека нощ, гасим лампите и лягаме всеки по леглата си. Понякога четем, но не повече от 30 минути. Проветряваме последно и заспиваме.

# 126
Нашият ритуал преди лягане е задължително да прочета приказка. По този начин, детето развива въображението си и аз нямам проблеми със съня.

# 127
  • Пловдив
Преди лягане чета книга или се ровя в телефона.

# 128
Аз заспивам по два начина, но и дават са ми много приятни: като чета книга, докато очите ми не започнат да се затварят или като гледам телевизия с лека сила на звука и на изгасена лампа в стаята. Матракът на спалнята и на леглата в детската стая са Нани. Купих ги преди 2 години и съм много доволна. Бяха ми препоръчани от други доволни клиенти. Сега пък аз на свой ред ги препоръчвам на познати.   

# 129
Проветряване на стаята,вземане на душ и после в леглото. Или гледам телевизия или чета нещо на телефона.

# 130
  • Пловдив
За да спя спокойно за мен най-важно е да тихо, тъмно и проветрено. Да съм си в моето легло на моята възглавница Smiley

# 131
Лягам и ровя известно време в телефона,после ТВ.

# 132
Винаги първо с малкя четем книжки преди заспиване , след това се гушкаме и така докато заспи . Общо взето много обичаме да се гушкаме на меко и удобно матраче ..

# 133
Преди да легна взимам душ, целувам дъщеря ми за лека нощ и се приспивам с ТВ!

# 134
Забелязала съм, че ако не гледам екрани преди лягане, заспивам по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт