Начални училища в Пловдив - тема 3

• 72 827
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
Някой знае ли кои учители поемат първите класове в Патриарх Евтимий на есен? Опитвам да открия информация на сайта на училището, но нищо не намирам.

# 346
Здравейте! Дъщеря ми ще е първокласни чака тази година.
Ако   децата със СОП са по-малко от обявената бройка, тези места заемат ли се по общия ред на първо класиране?
В съседен район сме на ОУ Райна Княгиня и искам да се ориентирам има ли шанс за прием.

# 347
Търся отзиви за тези начални учителки от ОУ Яне Сандански:

# 348
Здравейте и от мен! Синът ми ще е първи клас през 2022 г, но предвид, че обмислям да го запиша в някое по-централно училище събирам мнения. Принципно живеем в Смирненски и по район ни е Елин Пелин,  та се колебая между Елин Пелин, Алеко Константинов и Патриарх Евтимий. Та, ще помоля за отзиви за учителите в тези училища, които в момента водят трети клас. Благодаря предварително!

# 349
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Синът ми ще е първи клас през 2022 г, но предвид, че обмислям да го запиша в някое по-централно училище събирам мнения. Принципно живеем в Смирненски и по район ни е Елин Пелин,  та се колебая между Елин Пелин, Алеко Константинов и Патриарх Евтимий. Та, ще помоля за отзиви за учителите в тези училища, които в момента водят трети клас. Благодаря предварително!
Даниела Милева - Елин Пелин. Няма да сгрешите! Строга, изискваща, любяща, страхотен човек и преподавател. Обгрижва децата, но и много изисква. Беше класна на голямата ми дъщеря. Невероятен учител!

# 350
  • Пловдив
A някой може ли да сподели мнение относно Монтесоритата.
По-конкетно Св.Седмочисленици-Тракия.

Също моля и за отзиви за учителите, които ще поемат първи клас в ЧХ тази година.

# 351
  • Пловдив
Здравейте, може ли мнения за 1 клас ОУ Христо Ботев и СОУ П. ЯВОРОВ. Ако знаете нещо за учителите който ще поемат 1 клас ще се радвам да споделите.
Леле, колко рано се заинтересували хората... Sunglasses
На нас по принцип нали не ни пука дали децата са в най-най-супер-дупер-училището или в просто кварталното, чак сега отварям темата. И ние сме кандидатствали за тези двете, живеем между тях, спадаме към района на "Яворов", но сме сложили на първо място "Ботев", защото приятелче № 1 на дъщерята е с регистрация в този район. Племенничката ми също учи там. Приятелче № 2 е в района на "Яворов" и кандидатства за него. Grinning
Мен обаче ме интересува, в случай, че щерката бъде приета в някое от двете (то ясно, че ще е някое от двете), как да осигурим да бъде в един клас с приятелчетата си от градината. Тя иска; при положение, че и те искат, разбира се. Какви са учителките, не съм проучвала и нямам представа, всичко е късмет, и аз така навремето съм учила в кварталното училище (друго, в друг район) на късмет и не се оплаквам.
Предполагам, че ако приятелчетата, тоест родителите им, имат предпочитания за конкретна учителка, трябва да ги питаме коя и да изберем също нея? А ако нямат?
Та - запИс.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 12:36 от Магдена

# 352
  • пловдив
В крайна сметка писах първо желание ЧХ-то. Моля, някой ако знае кои учители ще поемат първокласниците да сподели. Както и ако имате някакви отзиви за тях също. Благодаря!

# 353
В крайна сметка писах първо желание ЧХ-то. Моля, някой ако знае кои учители ще поемат първокласниците да сподели. Както и ако имате някакви отзиви за тях също. Благодаря!
Това са учителите, които ще поемат първите класове:
Донка Велева IVа клас
Лиляна Ламджиева IVа клас
Стефка Пенцова IVб клас
Борислав Герговски IVб клас
Спаска Игнатова IVв клас
Величка Василева IVв клас
Павлина Димитрова IVг клас
Гергана Иванова IVг клас
Ралица Рангелова IVд клас                                       
Ралица Кичукова IVд клас
Иванка Райчева IVе клас
Мирела Черняева IVе клас

Ако някой е чувал нещо, може да сподели. Мен практиката ме научи, че по-добре да разчитам на късмет, че при пехвалените учители накрая голяма греда.

# 354
  • Пловдив
В Д.Хаджидеков до 4-ти клас само 1-ва смяна ли са?
След това на смени ли са?
Някакви отзиви за учителките, които ще поемат новият випуск?

# 355
В Д.Хаджидеков до 4-ти клас само 1-ва смяна ли са?
След това на смени ли са?
Някакви отзиви за учителките, които ще поемат новият випуск?
В Душото сградата, която е в Съдийския квартал е само първа смяна, централната сграда на Богомил си е на смени от 2ри клас. Първи клас са само първа смяна и следобяд занималня, от 2ри нагоре се въртят смените всеки месец, а занималнята вече не е за всеки клас по отделно и се сливат, като имаше преди и някакви критерии за това кой ще има право на държавната занималня и кой да се спасява с частна.

# 356
  • Пловдив
Да се изкажа, не че има значение, но да изразя изненадата си. Открих (какво откритие, нали Grinning), че сайтът давал възможност за следене колко деца са подали заявления до момента, разпределени по точки. За моя приятна изненада щерката има съвсем реални шансове за "Ботев" - това, че са три деца и живеем в съседен район, ни издига малко над масовия брой точки на кандидатите с адресна регистрация извън района. За моя още по-голяма изненада в родното ми училище "Георги Димитров", със сегашно име "Климент Охридски" (не от най-желаните, но не и с лоша слава), кандидатите дотук са само 31 за 44 места и от тях явно само пет имат адрес в района на училището. Потресена съм направо. Sunglasses Навремето бяхме пет паралелки и повечето живеехме в района. Освен това навремето се опитваха от съседния район на сегашното ОУ "Антим І", в онези древни времена - "Сашо Димитров", да се запишат при нас, а сега явно "Антим І" е по-желано, видно от броя на кандидатите и паралелките.
Вярно, има още десет дни, аз например едва днес подадох за "Яворов" и за сина, който е със СОП и досега уточнявах реда, но едва ли са много неподалите.

Стигам до извода, че повечето деца имат нелоши шансове за желаното училище, дори ако то е извън района им. Вече за желаните учителки не знам. Grinning

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 13:11 от Магдена

# 357
  • Пловдив
Така е. Вижда се в "Свободни места".
В Душо не са на смени в 1ви и 2ри клас в централната сграда.

Иначе с минимални изключения места има, дори има училища със само две заявления.

# 358
# 359
Здравейте! Някой знае ли кои ще са госпожите, които ще поемат първи клас в ОУ Кочо Честеменски? От училището не дават информация. Аз все още се колебая между него и Антим I?!

Общи условия

Активация на акаунт