Начални училища в Пловдив - тема 3

• 72 701
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Извинявам се за частичния спам, но имам въпрос за подготвителните групи в ОУ "Д. Дебелянов". Има ли в тях деца от малцинствата?

# 601
  • Пловдив
100% са от малцинството. Каквото има българчета в квартала, или са в "Симон Боливар", или бягат по другите квартали. Дори и в "Боливар" нещата вече са 50:50.

# 602
  • до най-прекрасния мъж
Някой има ли идея къде мога да видя класирането за НУ П.Р.Славейков? Изрових цялата система, но това училище не го открих. Близо ми е, пада ни се съседен район и ми се искаше да видя дали всички места са запълнени на първо класиране. Моето дете е малко още, но искам да следя каква е тенденцията.

# 603
Някой има ли идея къде мога да видя класирането за НУ П.Р.Славейков? Изрових цялата система, но това училище не го открих. Близо ми е, пада ни се съседен район и ми се искаше да видя дали всички места са запълнени на първо класиране. Моето дете е малко още, но искам да следя каква е тенденцията.

Явно всички места са заети на първо класиране, защото не излиза в системата.

# 604
  • до най-прекрасния мъж

Явно всички места са заети на първо класиране, защото не излиза в системата.
Задала съм да търси всички училища, има и други с напълно заети места, но те излизат, като например В. Левски. А това не. Странно, наистина.
П.П.Намерих го в Училища, няма свободни места.

# 605
Даже вече са разпределени по класове (за Славейков). Днес ми се обади класния, че те правят по две родителски срещи преди да започнат училище.
Иначе като записвах детето ме питаха дали имам предпочитания за учител.

# 606
  • до най-прекрасния мъж
Даже вече са разпределени по класове (за Славейков). Днес ми се обади класния, че те правят по две родителски срещи преди да започнат училище.
Иначе като записвах детето ме питаха дали имам предпочитания за учител.
Дали е удобно да ми кажете последното прието дете с колко точки е? Знам, че от година до година има огромна разлика, но все пак някаква ориентация искам да получа какъв е напливът.

# 607
blue.angel,  мисля, че беше 39, но колко от децата са били приети с тези точки не видях.

# 608
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря много, като му дойде времето, ще видим как ще са нещата.

# 609
Значи догодина с 37 изобщо да не се опитвам. Явно ще е ЧХ, а това училище изобщо не ми е на сърце.

# 610
Е, защо отсега ще го решавате? Системата за кандидатстване е толкова гъвкава, че в последния ден на срока можете да видите как вървят точките и да прецените как да си подредите желанията.

# 611
Здравейте!
Искам да ви попитам за мнения за училище Софроний Врачански и Черноризец Храбър. Къде според вас е по-добре?
Става въпрос за дете, което ще е в пети клас

# 612
  • Пловдив
Синът ми е шестокласник в ЧХ и препоръчвам училището с две ръце.

# 613
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, мили мами!
Оказахме се в ситуация, че трябва да сменям училището на моята 1вокласничка. Проучвам мнения за Паисий Хилендарски, Георги Бенковски. Или Гео Милев, близо до моята работа.
Моля за вашите мнения и насоки! Не сме от град Пловдив и не съм добре запозната все още.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 11:58 от valnuvashta

# 614
  • Пловдив
Преди всичко е важно имат ли свободни места.

Общи условия

Активация на акаунт