Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес?

• 25 591
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Под звездите
Закуска:кускус с масло и сирене.
Вечеря:леща чорба,печена наденица и салата.

# 151
  • Bарна, морето, сините вълни
Вчера
Закуска: домашна извара, фреш портокал и портокаловия кекс ит предната вечер
Обяд: на едното село имахме сбор, Свеки се подготви с картофена салата, зелена салата с домати, краставици и репички, пържена трицона, пържен сафрид, скумрия на скара, хайвер, кебапчета и кюфтета

Днес
Закуска: извара и ядки
Обяд: пържени яйца и домати
Вечеря: мезета, пържени тиквички с чеснов сос и овесена баница с козе сирене

# 152
Закуска - сиренки от бетер тесто
Обяд - паниран кашкавал, шопска салата
Вечеря - качамак със сирене 

# 153
Може ли рецепта за клафутито?
Черешките без костилки (в кулинарно предаване казаха,че не трябва да се махат,но аз си ги махам),около две чашки за тортена форма,24 см и намаслена,разбъркват се с с лъжица две две лъжици захар и  лъжица грис,галета или смлени бисквити обикновени (по желание).Заливат се със смес от 4 яйца,чаша брашно,чаша захар,2 чаши прясно мляко,по-малко от половин пакетче масло от малките(разтопено),ванилия,може есенция ром или лимон или корички.Трябва да е като палачинкова,с миксер бъркам.Пече се на силна фурна (при мен около 200°)че е стара,иначе би трябвало да е 150,но нямам такива градуси,като време-малко повече от половин час.
След изпичане и като се поохлади може да се поръси с пудра захар.Студено по ни харесва.
И с други плодове става-ягоди,кайсии,нектарини.

# 154
Бъркана баница + добавки.
Градинарска супа, Рибни пръстчета.
Прясно зеле със свински ребра на фурна, Таратор, Печена палачинка с Нутела и ядки + сладолед.

# 155
Принцеси с яйце и сирене, краставички, супа топчета, домашен хляб, салата картофена с пушена скумрия, за вечеря са си поръчвали китайско, за мен салата и пържола в стола Crossing Arms

За утре свеки е наготвила- пиле с ориз и крем карамел, закуската ще е баница на тиган и айрян или домашна юфка с масло и сирене newsm78

# 156
Закуска-две големи палачинки на фурна-едната с кашкавал и сирене,другата с нутела и ягоди,бяло фрапе
Обяд-кюфтета по Чирпански,лучено хлебче Йоли,салата домати,краставици,лук и майонеза
Вечеря-оризови спагети със зеленчуци и яйце,свинско с ананас в сладко-кисел сос,салата зеле,моркови и чили
Панирани банани,ще пробвам да панирам и сладолед+карамелов топинг

# 157
  • MT
Вчера:
Закуска - млечни бисквити с кафе + плодово мляко с зърнена закуска (тип Фитнес, с много фибри)
Обяд: Зелена салата, лучени кръгчета с чеснов сос и котолетте + таратор
Вечеря: Картофени кюфтета, котолетте + шопска салата.

Днес:
Закуска: 2 банана
Обяд :Картофени кюфтета, салата (домати, краставици и микс от зелени листа) + 2 ф. хляб
Вечеря ще бъде: Зрял боб (манджа) + салата (coleslaw) и наденички на грил.

# 158
  • Някъде по Дунава
З тостер с домат и колбас
В класическа мусака и мусака с тиквички

# 159
  • Под звездите
З:сандвич с яйце и сирене и кафе.
В:яйца на очи с кисело мляко и сирене.

# 160
  • Bарна, морето, сините вълни
Закуска: препечени филии с масло и шарена сол и с нутела и ягоди, заради лейди Grinning Но ме домързя да правя палачинки
Обядвахме в гостилничка.
Вечеря: пица с шпек, гъби, моцарела, кашкавал, рулца от раци, филе и пастърма, салата Снежанка и зелен чесън, десерта ягоди и череши

# 161
Юфка с масло и сирене.
Мусака, Таратор, Кокосов пудинг.
Пържен свински дроб с чесън и лимон, Баница с лапад, Гръцка салата.

# 162
despicable,и мен ме мързи да правя палачинки,ама локомията надделява hahahaПък и във фурната особено е по-лесно.

Закуска-омлети със спанак и фета+черита,ягоди с кисело мляко и мед,чай
Обяд-боб чорба,люта македонска наденица и гръцки питки с чесново масло на грила,овчарска салата
Вечеря-печено пилешко в буркани,картофена салата,салата зеле и моркови,варени яйца пълнени с пастет и печени люти чушлета с чесън,копър и оцет

# 163
  • в кукувиче гнездо
Обед - кюфтета с доматен сос.
Вечеря - шарен боб яхния, турска салата с мента, мляко с ориз.

# 164
  • Най-красивата страна
Сандвичи с шунка и кашкавал.Прясно мляко
Пилешки бутчета в плик.Задушени гъби
Пресни картофки с масло.
Домашен хляб-цялатакъща мирише на току що изпечен хляб...
Чери домати,краставици,маслини.
Сладолед и ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт