Бебешката количка - цяла наука за второ висше №42

• 59 050
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Бях писала по-назад за Сайбекс и за ГБ Марис, че съм ги видяла наживо, но че са ми тежки... Мислих, мислих, четох и мненията ви и реших да преглътна килограмите. Обаче днес установих, че височината на дръжката на Марис-а не може да се регулира и ми се видя прекалено висока за моите 160 см... И така, търсенето започва наново Weary

# 706
  • Наблизо
И това си е проблем,аз затова търсех такава с хубаво регулиране.Сайбекса се регулира в 4 степени,за нас е супер.

# 707
Бях писала по-назад за Сайбекс и за ГБ Марис, че съм ги видяла наживо, но че са ми тежки... Мислих, мислих, четох и мненията ви и реших да преглътна килограмите. Обаче днес установих, че височината на дръжката на Марис-а не може да се регулира и ми се видя прекалено висока за моите 160 см... И така, търсенето започва наново Weary
Пробвай я на място още веднъж и виж дали няма да ти е ок. Аз съм около165 и ми се стори удобна за височината ми и я взех, ще я пробвам декември официално. А и има GB maris 2 с регулираща дръжка.
За чанта аз поръчах някаква универсална от ebay.co.uk. Чакам я другата седмица

# 708
Може ли линк към чантата от ибей?

# 709
Здравейте, някой ползвал ли е бебешката количката Easywalker Disney XS Minnie Ornament, дават я че става за новородено, но в нашият град я няма и няма къде да я видя.Ако някой я използва нека да даде отзиви, че се колебая за нея и за Maclaren: )
И двете нямат позиция към родителя, мисля. Не знам до колко би било удобно почти да не виждате новороденото, когато го бутате по улиците. Видях я онзи ден Easywalker-a във Вис Виталис. Красива и лека, но за мен си е количка за 6+. Аз бих препоръчала на тези, които не искат кош за новородено (за мен е непонятно защо, но всеки си има предпочитания), да разгледат babyzen yoyo 0+ .
Благодаря, ще я разгледам и тази която предлагате, тъй като имам от сестра ми "голяма количка" , си търся нещо лекичко

# 710
Ами Бюти, за дръжката пък изобщо не се бях замисляла... Добре, че ти я спомена в другата тема. Иначе сериозно се бях засилила към Марис-а.

Вили, ще я видим пак уикенда. А на Марис 2 хвърлих едно око, но май скъпа ми идва.

Междувременно, успях да се откажа и от едно Graco Evo Trio Grinning Сенникът не е достатъчно голям, не може да стои изправена в сгънато положение, няма каквто и да е дръжка за носене. Дамата в клипа трябваше да я вдигне и отнесе с две ръце. Освен това четох и коментари за лошо качество на частите, регулириуемата дръжка хлопала, нещо, което и аз усетих днес.

# 711
  • Наблизо
На това грако виж само гумите - приличат на играчки.Аз и това гледам много хаха,а пък за качеството си цената която видях в нета е дооооста.
Моя приятелка си взе Кика бу и е доволна,а не са скъпи.

# 712
  • София
Дарк, виж и GB Beli Air 4. Много добра количка е.

# 713
Момичета, а какви чанти за количките имате / ще купувате ?
Гледам, че и те са доста скъпи. Приятелка ми препоръча skip hop, има ги в Ринг мол и в интернет.

# 714
  • София
Момичета, а какви чанти за количките имате / ще купувате ?
Гледам, че и те са доста скъпи. Приятелка ми препоръча skip hop, има ги в Ринг мол и в интернет.
Погледнах ги. Ми те 200лв. Това лично за мен е абсурдно за чанта при положение, че коша за кола и то на Сайбекс е 200лв.

# 715
Да, именно. И аз затова попитах момичетата какви имат, какви ще купуват, тъй като искам нещо, което хем да ми харесва на дизайн, хем да не е много пари.
Повечето, обаче, ми изглеждат като ретро чанти 🙄 и не ми допадат.

# 716
# 717
Благодаря, момичета. Ще видя и Кикабу-то, и Бели-то.

А какво им е специалното на тези чанти за колички, че струват повече от един приличен куфар?! Вътрешното разпределение ли нещо? Предвидени са да се закачат по количката ли? Наистина недоумявам

# 718
Тази чанта от ибей изглежда много добре. Как ще дойде, с превозвач ли? Или директно до БГ? Доставка има ли? Разправии с митници?

# 719
Поръчах си я до адреса на превозвач и я платих с карта .от там ,пътуват 3 пъти в седмицата до BG  и си я взимаш от офиса им или ти я изпращат по куриер. Така си поръчах и количката, а и доста други неща .изключително съм доволна от тях .ето линк
https://www.uktobg.com/how-it-works

Общи условия

Активация на акаунт