Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 8

• 55 413
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
  • Асеновград
Тези с "LVS" , когато пристигнат в Белгия системата им отчита , че са в България . Те това е . След това до България още 20-40 дни . :beer

# 121
Благодаря ти. А дали ще се появят в сайта на Бг пощи като влязат в България или да не чакам?

# 122
  • Асеновград
Благодаря ти. А дали ще се появят в сайта на Бг пощи като влязат в България или да не чакам?
Не . Проверявайте тука :
http://parcelsapp.com/
http://www.bpost2.be/bpostinternational/track_trace/find.php
Втория само за "LVS" .

# 123
За SF пише, че е пристигнало на 08.11, пък никакво го няма. А LVS преди 4 дни, т.е. него може и да го получа. Уви, другото ми е по-важно Confused .

# 124
Какво се случва с пратките, когато влязат в България? Имала съм пратки, на които тракингът е показвал: София, Русе 7030(центр.поща), Русе 7006(клон за получаване). Имала съм такива през Истанбул, чакане доста време и директно в клона без проследяване. За LVS е ясно. Пише че е в страната, но не пише България, чакам и се появява в клона. Имам пратка със SUNYOU, на която тракинга показва България и толкова. Ни вест от нея. Питах в центр.поща Русе каква е процедурата при влизане в България и ми казаха, че нямало никакво разпределение в София, а директно отивали в клона по адрес....

# 125
Здравейте, имам следния въпрос. Поръчала съм 2 неща, с тракинг номера започващи със SF и LVS. Доколкото разбирам тези номера са не проследими. Получих мейли от Али, че пратките са ми в София. Това някаква нова мода за заблуждение ли е? Не съм поръчвала от 3-4 години и съм забравила какво-що. Доста ми се бавят нещата 40+ дни и съм притеснена. Досега нищо не ми е изчезвало, надявам се да ги получа, ама времето си минава...
https://www.facebook.com/AliexpressBulgariaFAQ/posts/1938846809594424
https://www.facebook.com/AliexpressBulgariaFAQ/posts/1725495074262933
Казано е всичко как да ги следите. Къде са при определени статуси и т.н.

# 126
    Здравейте!
Отдавна не съм пазарувала от Али,но онзи ден пуснах една поръчка,която днес като влезнах да и видя статуса ме изуми.Така,като кликна на бутон track order ми излиза съобщение Shipment cancelled by seller,в същото време поръчката си има проследяващ номер RB863132322SG,но и него като опитам да проследя,пак ми излиза съобщение Shipment cancelled.Парите съответно са изтеглени.За първи път ми се случва подобно нещо и не знам какво да мисля и да очаквам.Според вас какво е положението с тази пратка и трябвали да предприемам нещо?

# 127
отваряш диспут с аргумента Shipment cancelled и го печелиш

# 128
отваряш диспут с аргумента Shipment cancelled и го печелиш

bouquetБлагодаря!

# 129
В сайта на БГ пощи имам раздвижване

Появи се тракинг номера.
Това значи ли че е в БГ?
Ей...голямо нетърпение значи...ама синът ме подлуди..😜

# 130
  • Асеновград
Не . То ще си пише , когато пристигне . Ако имате късмет след 7-10 дена в най добрия случай .

# 131
Ок..мерси.☺

# 132
В сайта на БГ пощи имам раздвижване

Появи се тракинг номера.
Това значи ли че е в БГ?
Ей...голямо нетърпение значи...ама синът ме подлуди..😜
Това е щом замине от чужбина. По точно като го сложат в чувала с останалите. После има няколко статуса като качва самолета, но това са подробности. Минимума за който съм чувал е 3 дена. Средно пътува 15 дена. Максимумът е 20. Понеже е сезона на промоциите има претоварване и сроковете ги четете +5 дена т.е. максимум 25 дена. После има проблем. Пожелавам да дойде на време.

# 133
Айде аз да съм от минимума дни Joy
Благодаря.

# 134
Аз си получих едната пратка, слава Богу по-важната. Пратиха ми СМС, че е пристигнала. Не знаех за тази екстра, тъй като отняколко години не съм получавала пратка от БГ Пощи и бях доста изненадана, че има развитие и напредък в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт