Ох, че красива роза!
. Добре де защо стреля по Халит ,да не е да си мисли, че Йълдъз ще бъде богата вдовица и ще я изнудва на воля, хеле като няма и Халит да я закриля !?! , но нали пак ще отиде в затвора сега, ако Съткъ вче не го е сколасъл респективно .

Здравейте!

Не разбрах защо Мустафа ще стреля по Халит ? И колкото и да е гадничко, най-добре е да рани Ерим. Така подбуден от Ендер , белким малко се кротне тая злобарка и интригантка , а Халит да я приключи най-накрая. Въпреки първоначалното ми нехаресване на Халит, той се доказа като стойностен човек. Сърди се, вика по близките хора, но винаги им оправя бакиите. Ето с Йелдъз се държи добре, а всички си спомняме отношението му към Ендер. Вече знаем и защо беше такова, просто защото тя това заслужава и човека го е знаел. Дано не им се наредят нещата с Кая. И като за капак вече се оказва не с едно , а с две шехзадета на състоятелни мъже... Късметлийка...
,благодаря за преведения озет и новите снимки! 

Момичета, много ми се искаше във фрагмана Йълдъз да й беше извъртяла още един шамар и от другата страна. Много щях да се изкефя.Леле тия Мушмороци в каква ме превърнаха. Толкова ме е изнервила тая кучка, че въобще не ми е останала и 1 грам търпимост. На мен ми омръзна да й гледам физиономията, да й слушам гадния смях, да й търпя номерата и да я гледам как кърши ръце. Таман се беше кротнала малко от появата на Кая и пак тя. Няма да ни оставят на мира. Аз също останах с впечатление, че и тя се изненада, че Ерим е син на Халит. Всъщност тя се страхуваше именно от това, но като разбра истината пак навири гребена и доби сила, че не е уязвима. 

Във фирмата не се е знаело за отношенията между Ендер и Кая , освен г-жа Тюлин и другия човек, с който споделяше Кая. За мен Кая е единствения мъж или въобще човек, с който на Ендер не са ѝ излизали сметките и явно е обичала. Затова е на тръни покай него. Може и някакви наченки на вина да има в нея по повод детето и това, че той не знае за съществуването му, но като знаем , каква всеотдайна майка е , едва ли 
Препоръчани теми