Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 19

• 33 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
: ) Кате - разбрах аз - искаш по-бързо да е понеделник за нашите  Wink
Ох, че красива роза! Hands Clap

# 46
Добро утро момичета !
Дъга, Честит рожден ден , смях щастие и любов около теб да са само !
Благодарско и за новата тема !

Аз писах и в старата и сега ще си го повторя, макар че грешно съм го разбрала фрага, но пък може и да се сбъдне , та като го гледах на турски останах с впечатлението, че бащата на Йълдъз и бащата на Ендер са били заедно в затвора, е не било така , но не се знае Wink
Дано не е убил Халит, че  Зерин ще се гътне Simple Smile . Добре де защо стреля по Халит ,да не е да си мисли, че Йълдъз ще бъде богата вдовица и ще я изнудва на воля, хеле като няма и Халит да я закриля !?! , но нали пак ще отиде в затвора сега,  ако Съткъ вче не го е сколасъл респективно .

Айде сега да отиваме на Лазаров ден, много яйца да сберете Simple Smile

# 47

Добро утро Момичета,  Laughing wavey

Дъгичке, Бъди жива и здрава, нека пътя ти бъде осеян с много любов и щастие. newsm51

Момичета, снощи пак сте се изявили,пишете, коментирате, къщичката сте я напълнили с цветя, бонбони и добри послания.Дай Боже да имаме тук много поводи да празнуваме и се радваме.Като видях сутринта фрага, СЦ пак ни изсурвакаха с ледена вода, но нейсе сериал да има.Това е нашата орисия няма да ни дадат и минута покой. Сега започва драмата Мустафа, защо се очудвате, че ще се срещне с Крилата кучка, това се очакваше. Мръсниците се надушват отдалече. Twisted Evil
      И на мен ми се иска сина на Ендера да не бъде Кузей, а да бъде човек от махалето и да й разкаже играта, да я изложи пред обществото и тя да цъфне с целия си блясък. Това ще бъде най-тежкото отмъщение за нея.Всичко да се разбере и тя да остане сам самичка с интригите си.
      По повод бащата на Зейнеп искам да бъде от мощно и богато семейство, не заради друго, а заради Кобрендера и Зехра. Искам това семейство да се изправи срещу Кучката, за да си намери най-накрая майстора. Иначе не мисля, че на Зейнеп й трябват пари, трябва й един мощен гръб на който да се облегне, а и с подкрепата на Алихан и Халит това влечуго не да бъде смачкано, а размазано. Аз ипреди писах в темата и май ще се окажа права, че от жанр драма преминаваме в жанр екшън.Хич не ми се искаше, но това е гоним рейтинг, какво ли не правят парите, това е. положението.
      Желая ви хубав ден на всички. bouquet

# 48
Дъгичке ЧРД с пожелание за много здраве, късмет и любов!
Много ми хареса шамарчето на Йълдъз!
А относно хронологията на събитията и как Ендер е успяла да прикрие бременността си от Джанер ще разберем.
То в турските дизита всичко е възможно и сигурно за това ги гледаме.

# 49
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Честит Лазаровден!
Здраве,щастие и благополучие!
Бъдете благословени!

Дъга Hug,честит рожден ден!
Здраве,щастие,любов и сбъднати желания! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Фрагманът с озвучка...

Прекрасен ден за всички!

# 50
  • Варна
wavey Здравейте!
Удоволствието от филма нямаше да е същото без хубавата ни компания в групата! Hug
Много се радвам , че пишете интересни неща Hands ClapHands Plus1

Фантастичната ни двойка:

Мистериозното мълчане от екипа продължава : )

Този пък Мустафа как все не му стигат парите, паразит.

Още малко нови снимки и озета : )

Решението на Мустафа ще промени живота на всички. Докато Зейнеп  и Алихан имат щастието, което заслужават, срещата на Мустафа с Ендер ще промени посоката на събитията. Мустафа взима ужасно решение, което ще окаже влияние на всички. (превод от английска вресия).

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 13:27 от BVAR

# 51
Добър ден , ябълки!

Сутринта ви изчетох и видях фрагмана, но в обратен ред Trollface Не разбрах защо Мустафа ще стреля по Халит ? И колкото и да е гадничко, най-добре е да рани Ерим. Така подбуден от Ендер , белким малко се кротне тая злобарка и интригантка , а Халит да я приключи най-накрая.  Въпреки първоначалното ми нехаресване на Халит, той се доказа като стойностен човек. Сърди се, вика по близките хора, но винаги им оправя бакиите. Ето с Йелдъз се държи добре, а всички си спомняме отношението му към Ендер. Вече знаем и защо беше такова, просто защото тя това заслужава и човека го е знаел. Дано не им се наредят нещата с Кая. И като за капак вече се оказва не с едно , а с две шехзадета на състоятелни мъже... Късметлийка...

Чакам серията с превод , за да ѝ се насладя Blush

Дъга, честит празник! С пожелания за много успехи и щастливи моменти! И благодаря за новата тема!

# 52
Боби Hug,благодаря за преведения озет и новите снимки! newsm10

То това вече на нищо не прилича!Пускат на час по лъжичка,когато им скимне! Peace

По пълен озет на руски ез.! Peace
Цитат
Озет к новой серии
🔷Кайя узнал секрет Эндер. Эндер из за этого в бешенстве.
🔶Йылдыз пытается доказать связь Кайя с Эндер. Йылдыз так же пытается выгнать Эндер из компании.
🔷В это время Зейнеп и Алихан думают, что они наконец-то заслужили счастье, которое они так долго ждали.
🔶Встреча Мустафы с Эндер изменит ход событий. Йылдыз принимает новые меры, что отразится очень тяжело на Эндер .
🔷Мустафа, который закрыл все двери, принимает ужасное решение, которое изменит жизнь каждого.

ПП Марсия Hug

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 13:52 от Zlatina3

# 53

#2gunfire         Момичета, много ми се искаше във фрагмана Йълдъз да й беше извъртяла още  един шамар и от другата страна. Много щях да се изкефя.Леле тия Мушмороци в каква ме превърнаха. Толкова ме е изнервила тая кучка, че въобще не ми е останала и 1 грам търпимост. На мен ми омръзна да й гледам физиономията, да й слушам гадния смях, да й търпя номерата  и да я гледам как кърши ръце. Таман се беше кротнала малко от появата на  Кая и пак тя. Няма да ни оставят на мира. Аз също останах с впечатление, че и тя се изненада, че Ерим е син на Халит. Всъщност тя се страхуваше именно от това, но като разбра  истината пак навири гребена и доби сила, че не е уязвима.

# 54
Танита Hug

# 55
  • Варна
ЯЯЯ какво си имаме тук!

Евееет : ))) исках да напиша ,че ми е любопитно да видя дома на ЗейАл и тези снимки на двамата сигурно са от там.
Ще си останем с фалшивия Кажу : ))))) - Зеки. И той е много сладък и мил. Обаче искам да разбера какво е станало с другото кученце.

На тази снимка е много замислена Зейнеп, какво ли са й казали? За разлика от другата как топло се усмихва мисис Ташдемир Wink

Много голмя кеф ми прави Онур с това самочувствие, което излъчва като Алихан. И много самоувереност. Изпълва с много силна енергия пространството около себе си.

Не ми харесва ,че се раздават шамари на килограм. Не обичам такива реакции. Предпочитам да "нашамариш" някой с думи, от колкото физически.  Даже боли повече и по-трудно се забравя. Осен ако не е някой цапнат като Йълдъз : ))))) ти го плюеш, то си мисли , че вали Joy

Имаше един коментар ,че това , че двете сестри не са от 1 баща не е толкова болка за умиране, важното е ,че са от 1 майка - и аз така мисля. Ами станаха като децата на Аргун -  всичките са полубратя и сестри.

Като ги споменах - ето ги в началото Аргун фемили, преди Йълдъз.

ООО Йълдъз да вземе да организира една семейна снимка  ; )))))) , че тя май няма.

Някаква закачка със Зехра от канала спретнали. Ама тука всичките жени са свободни - лелелеее трябват ни мъжеее! JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 19:39 от BVAR

# 56
Боби Hug,много хубава снимка на Севда със Зеки! newsm10 Отзад се вижда сандъка с чеиза! Wink

Kardinyolar 💙

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 19:54 от Zlatina3

# 57
  • Варна
Приятелчетата Hands Plus1 хихиихих, кардото : ))) какво ли ще забърка с Джано?

ООо нали ще ходят някъде заедно - четворка Лила, Зехра, Емир и Джано.

Злати Hands Plus1

# 58
Момичета, здравейте! doh

Честит празник!

Благодаря ви за пожеланията!

Озета много ми хареса.
В нашия сериал най-много ми допада това, че тайните бързо се ракриват и не увъртат 20 серии върху един и сюжет.
Едно минава, друго идва.

Кая ще разбере тайната на Кучката крилата и да я видим какво ще измисли в свое оправдание. И аз мисля, че главният й проблем беше в това, че е тъкала на два стана в миналото и не е сигурна дали Халит е баща на Ерим. Като видя теста в ръцете на Кая изтръпна, а после й олекна и веднага обърна другия лист и почна да го напада как я бил изоставил и т.н.

Значи тя има връзка с Кая. Родителите му не я одобряват  и го изпращат да учи в чужбина и те се разделят. Тя ражда детето и го дава за осиновяване, а Кая се връща и те пак са заедно. Урежда я на работа във "Аргун холдинг", а тя го изоставя и се хвърля на врата на чичко паричко Халит и забременява с Ерим. Той се развежда със Зерин и се жени за нея. А изоставения Кая заминава за Лондон. Халит така и не разбира за връзката им и двамата си остават приятели.

Искам Кая да се разрови в миналото и да разкаже играта на Ендера. А тя да се наложи да се обяснява, най-вече пред Халит.

Йълдъзка и Ендера ще се надцакват една друга с тайните си.
Оня толуп Мустафа е надвиснал като тъмен облак над главата на Зейнеп, но само се моля поне мъничко да оставят нашите сладури да изживеят щастието си, преди да гръмне бомбата.
Очевидно ни чака динамика и обрати.

Нямам търпение да гледам серията с бг превод, защото руския само го попрегледах и може би някои детайли са ми убегнали. А и да се порадвам както трябва на дълго чаканата сватба на ЗейАл.

Приятна съботна вечер!

# 59
Аз разбрах, че и двата пъти я оставя Кая и заминава - първият път да учи, а вторият за да поеме офиса в Лондон. Явно любов е имало, но за Kая професионалното развитие е било по-важно от намеренията му към Ендер. Плюс  това, че не е била желана от родителите му поради разликата в потеклото. Халит се явява спасителна сламка, както за егото ѝ , така и за благополучието и в живота. Нейният лотариен билет Wink Във фирмата не се е знаело за отношенията между Ендер и Кая , освен г-жа Тюлин и другия човек, с който споделяше Кая. За мен Кая е единствения мъж или въобще човек, с който на Ендер не са ѝ излизали сметките и явно е обичала.  Затова  е на тръни покай него. Може и някакви наченки на вина да има в нея по повод детето и това, че той не знае за съществуването му, но като знаем , каква всеотдайна майка е , едва ли Smirk

Много сладка Зейнеп на новата снимка.

И на тази ми харесва Севда

Общи условия

Активация на акаунт