Какво мислите за пиенето на първа среща

• 10 068
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
Лично не приемам нищо.
Освен полета на мисълта над ниски хоризонти.

# 61
Защо хората трябва да се държат неестествено. Според мен на първа среща всеки пие каквото му се иска и всеки си прави изводите.

# 62
  • София
Не знам защо се заяждаш и спамиш, ако се върнеш да ми прочетеш коментара, ще видиш, че не говоря за една бира, а за алкохол, който може да е вреден в съответните количества. Човек може да пие малко алкохол, но ако е редовно, не съм чула за някой, който да е оздравял, но за разболели се - бол.

Всъщност, ти спамиш.
Темата не е за алкохолици и не виждам защо изнасяш антиалкохолни беседи? newsm78

Това, сектантите, сте ми много интересни- ако ти не си поръчаш алкохол, аз няма да ти правя скенер, обявявайки те за задръстена, спряла да пие алкохоличка или каквото там друго измисля.

# 63
Не, аз попитах конкретен човек защо съм му съмнителна, понеже ми се струва абсурдно изказване, което чувам често. Не знам кой е сектант, аз отговорих на въпроса в темата и 10 човека скочиха засегнати от мнението на непознат.

# 64
Да си съмнителна на някой, защото не пиеш, е точно толкова неуместно, колкото и да започне да ти скърца в мозъка колко често и по колко пие човек, който си е поръчал чаша бира.

# 65
Само че, моето мнение не е въпросът в темата за да се подиграваш или заяждаш.

Явно не ти прави впечатление когато някой пие, при мен обаче не е така, нито вкъщи се пие, нито приятелите ми пият. Винаги е само по празници или други поводи. Така, че за мен е напълно уместно да си задам такъв въпрос, просто защото не е нещо, което виждам всеки ден, нито пък искам да виждам от хора, които се предполага, че ще ми бъдат близки.

# 66
Авторке, на колко бири си вече, че не пишеш в темата ?Joy

# 67
Не ми прави впечатление и когато някой не пие.
Това е разликата.
Не тръгвам да се филмирам ама защо не пие - сигурно пие антибиотик или е бивш алкохолик и такива подобни потъвания на мисълта.
Пак казвам, че става въпрос за конкретен час от деня и за конкретно съдържание на чашата!
Ако в осем сутринта някой мирише на ракия е нещо съвсем друго.

# 68
Добре, това си е твое право. Остави и на другите правото да виждат и усещат нещата по-различно от теб.

# 69
Elunaria, аз също рядко употребявам алкохол и съм си избрала подобен мъж. Ако някой има различно от моето отношение към алкохол бих желала да го видя още на първа среща, за да не си губим времето взаимно.

# 70
Ами то и на мен, това, че не се приема различното мнение, та чак им досмешава на някои от едната бира, а други лепят етикети"сектанти" ...ми е неуместно и смешно...ама не се хабя да ги променям или да налагам мнение. До бирата е...пардон, възпитанието Wink

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 00:06 от Thirteen#

# 71
Ако съм мъж и на първа среща жената си поръча бира, то втора няма да има. Аз като цяло имам проблем с жените пиещи бира, вкъщи Ок, допустимо е, но не и в заведение, освен капанче на плажа!

Правилно си отбелязала- ти имаш проблем, който няма нищо общо с човека срещу теб.
Ако не си изясниш защо го имаш, ще си в затруднена комуникация с едно 80%+ процента от хората, защото на пръсти се броят тези, които не близват и капка.

Говоря за бирата и жената. Аз пия алкохол, както и мъжът ми, но в умерени и дори минимални количества. Не пия твърд алкохол. Но жена пиеша бира на първа среща ми изглежда грозно. Ако е чаша вино нещата  се променят. Аз проблем с пиещите и непиещите нямам никакъв, друго имах впредвид и мисля, че сега ще ме разбереш!

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 01:23 от __MM’s

# 72
Хубаво е да сме стилни и изискани!
Още по-хубаво е да развиваме мисленето си извън рамката.

# 73
Би ми направило лошо впечатление ако мъж ме изведе след 19ч и си поръча нещо различно от алкохол. Аз съм от простолюдието. И изобщо не ми пука ако някой е решил, че му е кофти, че пия питие след 19ч. Така или иначе след срещата ще е всеки от където е дошъл.

# 74
Започвам да се чудя какво ли мислят за мен мъжете, когато ме канят 'на барче' след 18 и аз питам 'а има ли нещо за ядене там'.

Общи условия

Активация на акаунт