Множествена склероза или нещо друго?

• 23 703
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, видях темата реших да споделя моя проблем. От октомври месец съм с треперене на ръцете и краката, ппц от преди съм си с треперене на ръцете, но се засили от миналия месец. Мускулни спазми, някой път мравучкане. Минах през стресова ситуация септември и началото на октомври. Ходих на невролог направи ми набързо прегледа с чукчето и каза че е невровегеративна дистония и че това треперене на ръцете и краката, мускулно треперене и напрежение е от стреса който съм преминала. Ппц съм доста и лабилна и ми предписа Деанксит за 3 месеца. Но ме е страх да не е МС, вече почвам да си внушавам и. имам чувството, че симптомите се засилват. Добре съм със зрението. Не съм започнала да пия Деанксит тъй като ме е страх.

# 121
# 122
Здравейте! Нова съм в темата и като цяло диагнозата МС е нова за мен. Имам замайване и леко двойно виждане когато погледна на дясно. Правен ми е ЯМР установена една лезия, съмнения за МС. Препоръката е за лумбална пункция. Моля споделете къде да я направя, кой специалист да избера за следене и общо взето всякаква информация ще ми бъде полезна.
Жена съм на 38г., с дете на 1.10м след инвитро, ако това има някакво значение.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт