МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 46 тема

• 43 877
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
Аз я имам и за мен е най-хубавата палитра на Ърбан, но не харесвам палитрите на марката като цяло. Предпочитам по-наситен пигмент, но за ежедневен, лесен, вечерен без да е натрапчив грим е чудна.

# 556
Много е хубава тази палитра, за мен също е най-добрата на UD. На намаление особено си струва 100%.

# 557
Момичета, някоя от вас има ли палитрата Urban Decay Born to run? Дали си струва, при условие, че имам много палитри? Има я намалена на 38 евро във Feelunique.
Не. Разпрашва се, цветовете не са достатъчно пигментирани и аз не я купих, въпреки многообразието от цветове на едно място. Имам много и тази не ми харесва.

# 558
Благодаря, момичета! Май като се замислих, ще я пропусна, не искам да действам импулсивно (този път) само заради цената Thinking

# 559
  • Варна
Някой има ли ружа на Диор Hologlam? Случайно го видях като цвят, докато търсех една палитра и оттогава го мисля. Simple Smile Обожавам такива студени тонове, но го мисля да не отива по-скоро към хайлайт. Суочове намерих само на Темпталия.

# 560
Някой май го показа онзи ден този руж. Дали не беше Kopche.

# 561
  • София
 Mr. Green
Точно този го нямам, ама го искам! Много! Laughing

Моят е този Dior Diorskin Rouge Blush N° 219 Rose Montaigne. Flutter Flutter

# 562
  • Варна
Да, чрез търсачката намерих, че е бил цвят Rose Montaigne. Май ще поръчам един Hologlam, няма как. 🤫
Имате ли идея за някой интересен грим продукт, който не може да се намери в Европа, но е наличен в Близкия Изток/ Азия? Миналата година така се сдобих с желания Dior holo pink хайлайтър, но сега не знам какво да си поръчам.

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 21:43 от Blue Turquoise

# 563
Съвсем скоро беше публикуван сайт, в който да намериш цвета си на ФДТ от различни марки. Сега ми трябва и не мога да го намеря....Може ли помощ?

# 564
  • София
findation.com?

# 565
  • Бургас
Здравейте момичета. Искам да питам някоя от вас поръчвала ли е от beautylish? Според FAQ на сайта, те изчисляват таксите, които дължиш след като въведеш адрес и те плащат тази сума на митниците. Това означава ли, че пратката ще дойде директно на адрес/клон на български пощи и така не се налага разхождане по митници?

# 566
Точно това означава - митническите такси са ти калкулирани в цената при checkout и пратката пристига директно при теб.
Нямаше ли някой да направи тема за онлайн пазаруването на козметика?

# 567
Някой ползвал ли е озаряващите пудри на собствената марка на Дъглас? Гледах една днес, мисля че беше тази: https://douglas.bg/douglas-marbellized-powder-conf-40087, макар че в магазина ми се стори, че цената беше 29... Та мисълта ми е дали става за ежедневно носене, доста е фин блясъка, не като повечето хайлайтъри, които съм виждала.

# 568
  • Monaco
Аз лично не харесвам нищо на Дъглас . Фон дю тените им са ужасни като качество и мирис . Купих си един преди месец ,защото не ми се даваха много пари и след като почнах да го ползвам се обринах сериозно по цялото лице . После го изхвърлих ...Имах подобен проблем и с продуктите на Кико Милано ..С качеството не трябва да се прави компромис..

# 569
Ааа, Кико имат страхотни продукти, Дъглас също. не е добре да се обобщава и да се пише на килограм.
Зимата Дъглас имаха невероятни палитри за очи, по-добри от повечето от луксозния клас.

Днес с купих жълтата неонова палитра на Худа и харесах силно и роовата. Лято в кутийки са. Разкош! Само зелената не ми хареса много. Изненада ме това, че във всяка палитра има различно съотношения мат и блестящи цветове, като в зелената са почти изцяло блестящи,а в моята има само три, а всичко друго е мат.

Общи условия

Активация на акаунт