МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 46 тема

• 43 867
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • Monaco
Ами аз живея в Италия и в началото пазарувах основно от Кико Милано заради хубавите цени. Спиралите им също не са качествени . За сенките не мога да кажа нищо ,защото аз не си слагам . Очните линии се размазват. Червилата са що годе добре . За Дъглас след фон дю тена не се усмелих да купя друго .

# 571
И аз съм от разочарованите от Кико. Моливи, очна линия и спирала съм пробвала.

# 572
  • София
На Кико купувам само лакове за нокти. Спиралните не ми харесват, може да не съм открила просто моята. Сестра ми нещо ми беше донесла и останах възхитена, но не се сещам какво беше.

# 573
  • някъде под слънцето...
Спиралите не са силната част на Кико..З

Понякога има попадения в цветните им лимитки.
Последните две от новата колекция разкошен мастилен цвят , които купих заради цвета , заминаха при тийнката.
Моливите имат много добри попадения , но са предимно лимитки.
Имаха много  хубави сенки преди десетина години..,.новите варианти и палитри  ме ми харесват.
Намираха се хубави бронзъри и хайтлайтери, но от новите им колекции все малко неща ми харесват.
Тийнката беше фен на лаковете им, но отдавна не  сме купували.
Моето мнение, че от както стъпиха  на тукашния пазар приди около 15 години, качеството прогресивно намалява във времето.
Разбира се  има и попадения, но  все  по рядко попадам на такива.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 18:50 от sl

# 574
  • Бургас
Ще споделя някои мои любими неща.Базата за устни и силиконовия молив са страхотни!

Любимото ми Киковско червило Уникално е! Стои като втора кожа и не се изтрива при хранене и пиене.Махам само с двуфазен п-кт или олио,че няма триене иначе.
И друг път съм ги хвалила тези продукти.
Лаковете им също са много хубави.Имам 2,3 цветни спирали,които ползвам изключително рядко,няколко молива,които не ползвам и това е.А,имам захар за ексфолиране на устни-също много добра.Препоръчвам!

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 18:34 от Nina_Z

# 575
Човек може да се обрине и от скъп, и от евтин фдт, въпрос на чувствителност на кожата към определени съставки е. Аз само от фдт на Лореал (3 различни съм ползвала) със се опъпчвала жестоко.
Подкрепям за голямата зимна палитра на Дъглас, уникална е. Жалко, че беше само лимитка. Продуктите от редовната серия на Кико не ме блазнят, но сред лимитките има добри попадения.

# 576
  • някъде под слънцето...
Абсолютно вярно.Преди години, когато  все още ходех по представяне  на нови продукти и колеции(от няколко години упорито отказвам поканите ), направих алергична рекция  към крем на Ла Прери
Представителството на марката, бяха много мили, дори получих личните извинения на тукашния директор придружени от  куп продукти  и ваучери за процедури с техни продукти
Явно  при фал разликата е само в поведението на бранда.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 23:02 от sl

# 577
  • Monaco
Тъй като съм нова тук ще се възползвам да ви попитам и да почерпя от вашият опит. Търся си от много време хубава спирала за обем ,последно си купих новата на Лореал,но ми слепва миглите и не съм доволна от нея . Ще се радвам на предложения ,защото ми предстои да си купя .

# 578
Аз имам едно страхотно червило на Кико Милано (от лятна лимитирана колекция) и прекрасен глос Blush Имах и тяхна спирала преди, водоустойчива. Много съм доволна и бих искала да пробвам и някой от прахообразните им продукти, само че не ми се поръчва онлайн и ще чакам до пътуване.....

А на тея неонови Худи така им се точа Grin Но засега стоически се справям да не купувам нови палитри Bowtie

# 579
  • Sofia
От на Кико козметиката имам няколко неща:
Кис ми лотс лип енхансър, лимитка - след като видях какъв ефект има на устните, се ударих по главата, че не взех 2-3.. после разбрах, че си го има и като регулярен продукт, само че под формата на дебел автоматичен молив, така че и с него се сдобих. Много доволна съм от него, моите устни не са малки, но той ги прави сочни с естествен цвят.
Имам и лип базата, но още не съм я пробвала..
Очна линия-фулмастер - не беше лоша, не се размазваше.
Очна линия с писец - не съм особена доволна, размазва се ако не я напръскам с финиш, даже и тогава е рискова.
Коригираща пудра в 4 цвята е...веднъж я пробвах на цяло лице и паднах от смях, като призрак се направих, добре че си бях вкъщи..😄
Имам и 2-3 червила, не са лоши, но не са и нещо кой знае какво.

# 580
  • някъде под слънцето...
За 15 год имам доста попадения от Кико, които с времето прогресивно мамаляват

Най много съжалявам за минерлания кхол  на прах в лилаво
и розово

И този вид сенки

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 23:16 от sl

# 581
  • София
Спиралните на Кико явно не са подходящи за моите мигли. Майка ми май имаше червила, но не помня какво й бяха отзивите.

От лаковете имам само по-дръзки цветове. Различни варианти на синьо. Сестра ми има и добри и лоши попадения оттам. Както с всяка марка.

# 582
  • София
На Кико, каквото и да съм купила от пътуванията съм разменяла после тук във форума! ooooh!
Запазих единствено матов цветен молив за очи, поради слабост към цветните моливи-цветът му е люляк! Simple Smile

На Дъглас  за РД тази година приятелка ми подари автоматичен молив за устни и червило. Simple Smile
Феноменално, феноменално добри попадения! Моливът е трае и не мърда цял ден! Червилото хидратира устните и цветът устоява на много чаши кафе през деня. Гилзата се усеща масивна и скъпа. Привлякоха ми вниманието, определено! Flutter bowuu Peace
Лак за нокти техен имам от друга приятелка! Изключително висок клас гел лак за нокти!  Heart Eyes
Така, че не ги подминавайте с лека ръка! Peace

# 583
На Кико, каквото и да съм купила от пътуванията съм разменяла после тук във форума! ooooh!
Запазих единствено матов цветен молив за очи, поради слабост към цветните моливи-цветът му е люляк! Simple Smile

На Дъглас  за РД тази година приятелка ми подари автоматичен молив за устни и червило. Simple Smile
Феноменално, феноменално добри попадения! Моливът е трае и не мърда цял ден! Червилото хидратира устните и цветът устоява на много чаши кафе през деня. Гилзата се усеща масивна и скъпа. Привлякоха ми вниманието, определено! Flutter bowuu Peace
Лак за нокти техен имам от друга приятелка! Изключително висок клас гел лак за нокти!  Heart Eyes
Така, че не ги подминавайте с лека ръка! Peace

Може ли да покажеш кое е червилото? Не съм пробвала тяхно досега, но бих Simple Smile

# 584
  • София
Разбира се!  Simple Smile
Червилото е : https://douglas.bg/douglas-lipstick-smart-shine-conf-46247
Моливът: https://douglas.bg/douglas-ultimate-longwear-lip-liner-conf-44011 -има вградена острилка в капачката си.

Общи условия

Активация на акаунт